TULLI BLOCK PARTY

lifestyle, musiikki, Ravintolat Tampere, ruoka
2 kommenttia

Oletteko kuulleet, että tänään 1.8.2015 järkätään ilmaistapahtuma Tulli Block Party? Tapahtuma-alueena toimii Tullin alueen kadut, porttikongit ja lastauslaiturit. Luvassa on livemusiikkia, sirkusta, tanssia, skeittausta, hyvää ruokaa ja roller derbyä. Ohjelmaa on luvassa iltapäiväkahdesta iltakymppiin. Koko ohjelman voi kurkata TÄÄLTÄ.

kuva x

Ruokatarjonnasta vastaa Gopal, Tampere Food Club ja ruoka-auto Leidi. Kahvia kantsii ostaa Kaffillarilta, joka saapuu Turusta asti ja vaikuttaa mitä sympaattisimmalta. Gopalia olen kehunut Tampereen parhaaksi kasvisruokaravintolaksi aiemmin ja viime viikolla testaamani Leidi ansaitsee myöskin kehunsa. Halloumipanini oli herkullinen ja hinta-laatu-suhde enemmän kuin kohdillaan. Tuo runsaasti täytetty leipä maksoi vain vitosen. Leidi tarjoilee lounasta yleensä Tammelantorilla, eli jos et tänään pääse herkuttelemaan Tulli Block Partyihin, käväise joskus Tammelantorilla lounasaikaan. Ruokatarjonnasta ja myyntikojuista lisää TÄÄLLÄ.

Lisää luettavaa

Miten marraskuusta selvitään?

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mun pitää muuttaa Tampereelle pelkästään siks, ku sä aina kivasti infoat näistä häppeningeistä siellä! :–))