Asennemuijia – isoja uutisia!

lifestyle
14 kommenttia

Minä, Aamukahvilla-Henriikka ja Pupulandian Jenni siirrytään saman katon alle Asennemedialle!

Oon niiiiin innoissani! Lukijalle tällainen muutos ei juurikaan näy mun blogin kohdalla; käytännössä se tarkoittaa sitä, että blogissa näkyy eri yhteistyöpalkki mitä nyt. Osoite, sähköposti ja kaikki muu pysyy samana; itsenäisen bloggaajan ei tarvitse tehdä muuttoa virtuaalimaailmassa, vain työkaverit vaihtuu. Olenkin ihan tosi huojentunut siitä, ettei tarvitse alkaa siirrellä blogia palvelimelta toiselle tai vaihtaa osoitetta uudeksi, kun on ollut tämä ikioma blogikoti jo jonkin aikaa.

Mietin, että mahtaako teitä kiinnostaa, miksi bloggaaja vaihtaa portaalia toiseen, tai tässä tapauksessa yhteisöä toiseen? 

Kun aloitin bloggailun vuonna 2007, en olisi voinut kuvitellakaan, että blogista tulisi mulle joskus sivutyö tai iso osa työkuvioitani. Tuolloin Suomessa oli vain kourallinen blogeja ja meni monta vuotta ennen kuin ”mikä on blogi?” -kysymykset loppuivat. Sitten ne alkoivat olla muotoa ”voiko blogilla tienata?” ja ”voiko bloggaaminen olla ammatti?”.

Mulle blogi on ollut sivutyö vuodesta 2011 asti, mutta vastailen yhä noihin samoihin kysymyksiin. Blogeilla on nykyisin selkeä asema osana erilaisia medioita ja bloggajana minulle on päivän selvää, että bloggaaminen voi olla ammatti ja ennen kaikkea ammattimaista. Siihen yhtenä isona vaikuttavana tekijänä ovat olleet suomalaiset blogiportaalit ja -yhteisöt, jotka ovat edesauttaneet yhteisten pelisääntöjen luomista ja alan ammattimaistumista. Se on kaikin puolin hyvä asia.

Mut pyydettiin mukaan Indiedaysiin vuonna 2011 – se oli silloin Suomen isoin blogiportaali ja tavallaan suunnannäyttäjä muille portaaleille. Indiedaysin jälkeen lähdin mukaan Re:fashioniin, jossa oli kivaa porukkaa, mutta joka ei ihan ollut se oma juttu kuitenkaan. Suomen Blogimedialle siirryin keväällä 2014 ja olen ollut todella tyytyväinen ja onnellinen tästä ajasta. Oma suunta on löytynyt paremmin ja olen saanut tehdä ihan mielettömän kivoja yhteistyöjuttuja. Suomen Blogimedia on täynnä huikeita tyyppejä ja mainioita blogeja – miksi sitten vaihdan Asennemedialle?

Mulla on sellainen fiilis, että niin kauan kuin voi tehdä omaa blogia työnään, kannattaa kokeilla ja tarttua tilaisuuksiin. Asennemediaa pyörittää ihan huikea tyyppi ja jengi Asennemedia-yhteisössä on mahtavaa. Kaipaan säännöllisesti uusia tuulia ja muutoksia rutiineihin; vain normista poikkeamalla oppii uutta ja kehittyy. Saas nähdä mihin Asennemedia mut vie, mutta joka tapauksessa mulla on melkoiset kollegat ympärilläni! Tuntuu kutkuttavalta astua ulos omalta mukavuusaluuelta ja kokeilla jotain uutta.

kuvat: Sami Jämsen 

Minä ja Henriikka muutetaan joulukuun alussa, Jenni jo lokakuussa. Muuttoon on vielä aikaa, mutta halusin kertoa teille heti – vaikka tiedänkin, että tämä koskettaa mua luultavasti paaaaljon enemmän kuin teitä. ;-) Jos jokin askarruttaa, niin vastaan mielelläni kysymyksiin.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. IHANAA päästä samaan tiimiin, ai että!!! <3 __ <3 kiitos kaniista sanoista ihana!

    1. Voi kuule, samat sanat. Ja ihanaa olla kaiken kukkuraksi yhdessä tässä <3