Ruusutarhassa

muoti
11 kommenttia

Kiitos ihan tuhannesti kaikista viesteistä ja onnitteluista, joita olette lähetelleet. Tulipa hyvä mieli! Puhelin vaan pilpatti, etenkin M&M:n noteerauksen jälkeen. HUH huh!

Nämä ovat varmasti viimeiset kesäiset asukuvat Suomessa. Maj:n ottamat kuvat Arboretumin ruusutarhassa ovat mielestäni tosi onnistuneet; tuolla ruusujen keskellä on seesteinen ja rauhallinen olo.

Mulla on itsellänikin seesteinen ja rauhallinen fiilis. Jotain pientä myrskyä elämä on yrittänyt tuoda kohdalleni, mutta olen koettanut olla menemättä mukaan ja antaa niiden laantua itsekseen. Kun nyt mietin, niin kesä oli aikamoinen seikkailu. Olin koko ajan menossa, vaikka teinkin samalla melko tiiviisti töitä. Alkukesän jaksoi painaa töitä helteiden toivossa – koska sitten helteiden saapuessa voisi olla lomalla, kun on jaksanut olla alkukesän niin ahkera, ajattelin. Mutta hups, kävikin niin, että ne helteet tulivat vasta kun piti jo tarttua uuden sesongin työprojekteihin. Kun kalenteri näytti alkusyksyä. Siksipä olenkin tyytyväinen, että olen töistä huolimatta ollut koko kesän menossa ja lähtenyt mukaan kaikkiin seikkailuihin; kesä ei ollut kiinni siitä, miten paljon mittari näytti lämpöasteita.

Alkukesästä fiilis oli pikkasen epätoivoinen säiden suhteen, joten varattiin ystävän kanssa rantaloma syyskuun alkuun. Ja se loma alkaa nyt; nopeammin kuin meinaan tajutakaan! Se olis heippa hetkeksi. Lomaseikkailuita voi seurata Instagramissa ja Snapchatissa (oon molemmissa nimimerkillä ida365). Blogiin päivittyy reissun aikana parit postaukset ajastuksella, mm. se lupailemani keittiöpostaus, yksi ruokapaikkavinkki ja tv-sarjasuosituksia. Ehkä yksi luonnonkosmetiikkapostauskin!

En malta odottaa, että kone laskeutuu Kreikkaan. Vaikka Suomessakin päästiin nauttimaan ihanasta intiaanikesästä, en ole ehtinyt lomailla kunnolla. En oikein osaa lomailla kotikaupungissani, työt muistuttavat olemassaolostaan kotona ihan liikaa. Nyt jätän kaikki duunit kotiin ja nautin lomasta, hyvästä seurasta, auringosta ja herkuista. Ja palaan toivottavasti mieli kevyempänä ja täynnä inspistä ja puhtia syksyyn. Pus!

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihania kuvia, noi kukat <3 uu, kivaa reissua! Ite tulin just viikonloppuna viikon kreikanmatkalta :-)

  1. Kiitos Anniina! :–) toi paikka on aivan maaginen! Oooh, missä päin olit reissussa?

  1. Oooohlalaa, ihanaa! :D En tajua miten en ajatellut asiaa tarkemmin vaikka näin ton postauksen?! Ihastelin kai sun mekkovalintaa! ;–) <3

 2. no huhu että nyt on kauniita kuvia!
  äää en oo varmaan puoleentoista viikkoon kirjottanut kirjettä, alotin sen joskus elokuun alkupuolella. viikonloppuna voisin jatkaa, vaikka huomenna bussissa matkalla suoraan työviikon jälkeen paimioon rentoutuu! 8–)

  1. Voe evee, kiitos!! <3 Maj nappas niin kivat kuvat että huh.

   Voieii, jatkat kun tuntuu siltä!! Kirjeeseen tarvii sellasen tietynlaisen mielentilan että saa itestään juttuja irti paperille, ei kiirettä beib. Ootan silti tietty kovasti jo! <3