Mukaan rantalomalle: porkkanaöljy!

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , , ,

Vinkkasin teille vastikään kesäihon huijaamisesta, mutta en ollut ehtinyt siihen mennessä testata porkkanaöljyäni niin paljoa, että olisin voinut ottaa sen mukaan suosituksiin. Tilasin Ecocert-sertifioidun porkkanaöljyn (luonnonkosmetiikkaa siis!) Dermosililtä, jossa suurin osa tuotteista on ihan synteettistä taviskosmetiikkaa. Joukossa on pieni linja Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja niistä testiin pääsi ekana luonnollinen porkkanaöljy.

Ihanan tuoksuinen ja suhteellisen nopeasti imeytyvä öljy sekä kosteuttaa, että lupaa auttaa päivettymään. Näin vaaleaihoisena käytän tätä aurinkovoiteen päälle ja valkoisten säärieni kaunistamiseen; oranssi öljy hämää sääristä pikkuisen eloisamman väriset. Porkkanaöljy lähtee mukaan rantalomalle, mutta voi olla, etten uskalla käyttää tätä päivisin, ettei iho pääse palamaan. Ehkä levitän tätä siis iltaisin kaunistamaan sääriä ja käsivarsia. :-) Oletteko te testanneet porkkanaöljyä? Entäpä noita Ecocert-sertifioituja Dermosil-tuotteita?

9 kommenttia

 1. Avatar Misspiaelisabeth /// 04/09/2015 / 11:09:09

  Itsellänikin on toi porkkanaöljy paras porkkana öljy mitä olen käyttänyt :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 11/09/2015 / 13:46:53

   Ooh, onpa kiva tietää! :–)

   Vastaa
 2. Avatar Annie Mink /// 04/09/2015 / 12:23:54

  Mulla on nyt käytössä Dermosililtä se niiden deodorantti, joka Ecosert-sertifioitu. Ja se on kyllä ollut yllättävän hyvä! On pitänyt hyvin arkikäytössä ja tuoksu on hyvin neutraali. Eikä hintakaan ole paha, ajattelin tilata kyllä uuden kun tuo loppuu :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 11/09/2015 / 13:49:22

   Ooh, yllättävää! Onko sulla toiminut muutkin luonnolliset dödöt yhtä hyvin? Mulla on toiminut TOSI hyvin tähän mennessä vain yksi, jota ei saa Suomesta…

   Vastaa
 3. Avatar Hanna Ä /// 04/09/2015 / 14:33:07

  Toi on parasta! :) oon käyttänyt koko kesän, toivottavasti sitä saa jatkossakin ettei oo vaan mikää kesätuote. :) En oo varsinaisesti ottanut aurinkoa ton kanssa mutta oli mulla sitä aurinkoisina päivinäkin iholla enkä palanut :>

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 11/09/2015 / 13:50:05

   Oioi, hauskaa että tällä on muitakin faneja! :-) Totta, Dermosililla on aika paljon kausituotteita…. toivotaan että tätä saa ens kesänäkin!

   Vastaa
 4. Avatar Sohvi /// 04/09/2015 / 17:13:51

  Tuo porkkanaöljy on ihanaa! Käytän sitä myös kasvoille iltaisin, kun iho tarvitsee tehokosteutusta. Dermosilin Ecocert-kuorintavoide on myös tosi hyvä, ihanan pienet rakeet ja jättää ihon tosi pehmeeks:)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 11/09/2015 / 13:51:15

   Eikö! AA, enpä oo tätä käyttänytkään ihonhoitoon, vaan ainoastaan kosteutukseen säärillä ja käsivarsilla, mutta varmaan vois kasvoillakin toimia. :-) Hyvä tietää tuosta kuorinnasta, mulla on se Dermon ecocert puhdistusgeeli eikä se kyllä sytyttänyt :-(

   Vastaa
   • Avatar Veera Hursti /// 08/10/2015 / 21:08:50

    Ite taas vannon sen puhdistusgeelin nimeen, rakastan sitä :D Tosin vihaan sisä pumppupulloa yli kaiken. Dermon kuorinta on ihana, mutta hajuun saattaa joutua totuttelemaan.

    Ite tässä testailen tota porkkanaöljyä kuiville käsille, kirvelee pikkuisen kun oli niin kuivat handut. Mageen värinen toi öljy, toimiskohan mulla kesäisin juurikin rusketuksen voimistajana kun en ikinä rusketu :(

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.