Vihdoin dönerillä! @ Jörn’s Döner

Ravintolat Tampere, ruoka
2 kommenttia

No johan kesti, mutta vihdoin on testattu Jörn’s Döner Laukontorilla!

Vitosen kasvisdöner oli herkullinen ja täyttävä, jopa iso hintaansa nähden. Marinoidut (ja ehkä paistetut?) vihannekset, tuoreet kasvikset ja kastikkeet tekivät tuosta döneristä maistuvan. Jörn’s Dönerin konsepti on ihana: listalla on kaksi eri vaihtoehtoa (kana tai kasvis) ja pari eri juomaa. Ei siis tarvitse kauaa pohtia mitä tilaisi.

Jörn’s Döner sijaitsee Laukontorilla ja on auki syyskuun loppuun säiden mukaan; jos sataa ihan kaatamalla, ei paikka ole auki.

Oletteko te käyneet testaamassa? Mitäs piditte? Musta tällaiselle konseptille on todella paljon kysyntää! Miettikää miten siistiä olisi, jos tällainen food truck olisi auki myös yöllä ja baarista kotiin lähtiessä voisi hakea jotain hyvää ja terveellistä ruokaa mukaansa? Oh yes, mä ainakin olisin asiakkaana! Toivon kovasti, että döneriä saadaan myös kesän jälkeen jostain, en malta odottaa ensi kesään seuraavaa herkuttelukertaa.


Jörn’s Döner Laukontori
Ma-La klo 11-16

Lisää luettavaa

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mulla on pitäny käyä tuolla koko kesä!!! Murrrr nyt harmittaa ku ei oo enää kivat säät, ois ollu niin kiva mutustaa dööneriä auringon paisteessa :)