Sunnuntain musakorneri & pikaterkut

matkailu, musiikki
5 kommenttia

Untitled

Terkkuja aurinkoiselta Kosin saarelta! Ai että on ollut ihanaa päästää irti arjen rutiineista – veikkaan että tämän reissun jälkeen rutiinitkin tuntuu taas kivemmilta, kun on saanut lekotella auringossa ja nauttia päivistä ilman työntekoa ja aikatauluja. Ajattelin kirjoitella teille tämmöiset pikaterkut yhden lempparibiisin kera; muuten blogiin ilmestyy matkan ajan ajastettuja postauksia. Huomenna olis esimerkiksi luvassa keittiöesittely ja megakiva arvonta, joten olkaahan aamusta kuulolla.

On myös isompia juttuja, jotka tekee mieli jakaa ja jotka painavat mieltä, nimittäin Kosin pakolaistilanne. Palaan Kosin tilanteeseen ja pakolaisaiheeseen lomalta palattuani, kun ehdin jäsennellä ajatukseni näin isosta ja koskettavasta aiheesta. Matkaseuralaiseni Maj viittasi aiheeseen blogissaan todella neutraalisti ennen reissuamme ja sai hullun myrskyn kommenttiboksiinsa; onneksi tiedän, että minun lukijoissani on paljon fiksumpaa porukkaa… meininki kommenttiboksissa on ollut surullista ja älytöntä, vaikea kuvitella että aikuiset ihmiset ovat noin ilkeitä ja tekopyhiä. Onko noilla tyypeillä nyt sitten parempi olo itsestään? Ihan järjetöntä.

Koko Syyrian konflikti ja pakolaistilanne on järkyttävä, mutta on ollut hienoa nähdä ja kuulla miten täällä autetaan saarelle saapuneita pakolaisia. Katjan Project Mama -blogista löytyy hyvät vinkit auttamiseen Suomesta käsin. Rahan lahjoittaminen onnistuu helposti esim. Punaisen Ristin kautta. Mutta nyt kipaisen suihkuun; palataan aiheeseen ensi viikolla.

Kaunista sunnuntai-iltaa tämän biisin myötä:

Say Lou Lou – Blue on Blue

Mietin, alkaisiko Gina Tricotin mainosbiisinä oleva Say Lou Loun uutuuskipale vain ärsyttää kun siitä on kuullut pätkiä mainoksissa, mutta ei, tykkään siitä kovasti. Ihanan syksyinen kappale, kaunis ja haikea.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

Kokkola-vinkit

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

      1. Omg!!!!!!!!!!!!!! Miten en oo tajunnut tätä + mitä ihmettä?!?!?!? Tätä tarvii selvittää, ihan käsittämätöntä :-D ei voi olla sattumaa

        1. Hahhahaa :D Noniin! Mä tykkään kyllä Röyksopista enemmän ku tosta Say Lou Loun versiosta :)