Kaftaanissa

matkailu, muoti
2 kommenttia

Jos totta puhutaan, en oli ihan varma täyttääkö tämä takin huitula kaftaanin tunnuspiirteitä, mutta menkööt! Rantajakkuna ja harteiden suojana se oli käytössä, kaftaanin tapaan. Katselin tätä ihanan boheemia (kultaisin langoin somistettua <3 __ <3 ) kaftaania kesällä täysihintaisena, mutten viitsinyt ostaa tätä silloin, kun arvelin ettei sille olisi tarpeeksi käyttöä Suomen kesässä. Onneksi alennusmyynneiltä nappasi – tämä oli mainio reissussa ja keksin sille jo lisäkäyttöä aamutakkina, jes.

dress – Zara, kaftan – Lindex, leather sandals – Asos, leather bag – & Other stories

Tämä on yksi lempiasuistani lomareissultamme; superrento ja silti ihan tyylikäs. Olette nähneet tuon sinisen mekon ylläni jo ties kuinka monta kertaa, mutta siihen on varsin pätevä syy: en omista muita hellemekkoja! (◡‿◡✿)

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. ooh ihan super ihana toi kaftaani <3 mä ostin alkukesästä semmosen vähän tyhmän kaftaanin, kun oli ihan pakko saada joku… nyt ärsyttää kun se ei oo niiin kiva :-(

    1. Oieii! Ikinä ei kyllä auta ostaa ihan kivoja juttuja, kun sit niiden kanssa käy just noin, että ärsyttää kun ei ookaan ihan vaan vaan melkein. :-( Höh!