Buustia ihonhoitoon + arvonta

kauneus, luonnonkosmetiikka
146 kommenttia

Dabbat ovat herättäneet ihanan paljon kiinnostusta luonnonkosmetiikasta ja luonnollisesta ihonhoidosta kiinnostuneiden parissa. Näitä hoitavia kukkaisvesiä on ollut ihana olla esittelemässä messuilla, sillä tykkään niistä itse niin kovasti. Kukkaisvesiä käytetään kasvoveden tavoin, mutta ne ovat erilailla hoitavia; kun kasveista tislataan eteerisiä öljyjä, jää jäljelle kukkaisvesi. Kukkaisvedessä on siis paljon vaikuttavia ainesosia ja siksi kukkaisvesiä käytetäänkin mm. kasvovesien ja voiteiden raaka-aineina. Kukkaisvesiä on käytetty aina myös sellaisenaan ihonhoidossa; kukkaisvesistä ruusuvesi lienee tunnetuin.

Latvialainen Dabba-kukkaisvesi sarja on kehitetty vastaamaan erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. Kukkaisvesiä on sarjassa kahdeksan, jokaiselle ihotyypille omansa. Vaikka kukkaisveden voi toki valita vaikka tuoksun perusteella, suosittelen kuitenkin tutustumaan eri kasvien hoitaviin ominaisuuksiin ja valitsemaan kukkaisveden ihon tarpeiden mukaan. Näin saat tuotteesta eniten hyötyä. Dabba-kukkaisvedet ovat 100% luonnollisia ja 99% luomua.

Käyttö:

Kukkaisvesiä käytetään kuten kasvovesiä; niillä voidaan tasapainottaa ihon ph-arvo vesipesun jälkeen sekä viimeistellä meikkien puhdistus. Koska Dabban kukkaisvedet ovat sitä itseään, eivätkä sisällä luonnollisen säilöntäaineen lisäksi mitään muuta, niitä voi käyttää myös kesken päivän kasvojen virkistämiseen, myös meikin päälle! Minusta Dabbat ovat parhaimmillaan reissussa (suihkin näitä lentojen ja junamatkojen jälkeen eikä meikki ole moksiskaan) ja tietokoneen ääressä työskennellessä. Oletteko huomanneet, että näyttöpäätteen tuijottaminen kuivattaa ihoa? Käytän Dabba-kukkaisvesiä myös iltaisin tehohoitotuotteena ennen seerumin levitystä. Seerumi imeytyy tehokkaammin kukkaisvedellä virkistetylle iholle.

Moni tykkää kiinnittää meikkinsä suihkaisemalla kevyesti pari suihkausta meikkipohjan päälle. Kuulostaa hassulta, mutta toimii! Kukkaisvesiä voi siis suihkia suoraan kasvoille tai vanulapulle, eikä sitä pestä pois. Kamomilla- ja Koivu-kukkaisvesiä voi suihkia myös ärtyneelle päänahalle ja käyttää after shave – ja after sun  -tuotteena niiden rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi.

Normaalille ja sekaiholle:

Dabba kanervakukkaisvesi* puhdistaa ja tasapainottaa normaalia ihoa. Siinä on runsaasti antioksidantteja, jotka uudistavat ihoa ja auttavat suojaamaan ihoa esimerkiksi saasteilta. Supistaa ihohuokosia.

Dabba omenakukkaisvesi* virkistää, puhdistaa ja uudistaa. Sopii hyvin normaalille ja sekaiholle antamaan hehkua ja elinvoimaa.

Akne-, ongelma- ja atooppiselle iholle:

Dabban siankärsämökukkaisvesi* on oma suosikkini; se pelastaa, kun ihon alkaa kukkia. Siankärsämö lieventää tulehdusta, puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Se hillitsee myös ihon punoitusta. Tuoksu on aika ärtsy, mutta siihen tottuu nopeasti. Niin toimiva tuote näppyiholle, että tuoksun antaa helposti anteeksi jos siitä ei pidä. Siankärsämö on muuten Biodellyn myydyin Dabba-kukkaisvesistä :-) En yhtään ihmettele.

Dabban mesiangervokukkaisvesi* on toinen suosikeistani; sekin hillitsee ärtynyttä ja tulehtunutta ihoa. Se myös kosteuttaa tehokkaasti ja sen teho tuli todistettua reissussa; iho ei kauaa ehtinyt punoittaa, kun tätä suihki kasvoille auringossa vietetyn päivän jälkeen. Mesiangervo sisältää salisyylihappoa (lähde), joten se sopii täydellisesti ärtyneen, punoittavan tai tulehtuneen ihon hoitoon.

Rasvoittuvalle ja sekaiholle:

Dabban koivunlehtikukkaisvesi* on omiaan rasvoittuvalle iholle. Koivuvesi supistaa ihohuokosia ja hillitsee tulehdusta. Virkistää ihoa ja edistää ihon uudistumisprosessia.

Dabban vadelmanlehtikukkaisvesi* hillitsee talineritystä ja sopii koivukukkaisveden tavoin rasvoittuvalle iholle. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa ihon uudistumisprosessissa, sekä virkistää ja puhdistaa. Näistä kahdesta koivu on tehokkaampi ja vadelmanlehti sopii paremmin myös ikääntyvämmälle iholle, sillä se auttaa ihon kimmoisuuden palauttamisessa.

Vanhentuvalle, herkälle ja kuivalle iholle:

Dabban Piparminttukukkaisvesi* sopii ikääntyvälle iholle, sillä se tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja auttaa ihoa uudistumaan nopeammin. Piparminttukukkaisvesi rauhoittaa punoittavaa ihoa ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen hehkun. Superraikas tuoksu myös piristää takuulla!

Dabban Kamomillakukkaisvesi* on kaikkien herkkähipiäisten paras kaveri. Se sopii kuivalle, herkälle ja ärtyneelle iholle, myös akneihon ja atooppisen ihon hoitoon. Kamomilla on todella rauhoittava ja hoitava.

DABBA-ARVONTA:

Arvon yhdelle teistä kaksi suosikki-Dabbaa! Huikkaa kommenttiboksissa, mitkä kaksi Dabba-kukkaisvettä sopisivat parhaiten sinun ihollesi. Muista kommentoidessa käyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, olen yhteydessä voittajaan sähköpostitse. Arvontaan voi osallistua tiistai-iltaan 22.9.2015 23:59 asti. xx Ja hei, kiinnostaa tosi kovasti tietää teidän kokemuksia, jos ootte jo ehtineet testata Dabbaa!


Biodellyn Dabba-tarjous* on voimassa 23.9. asti. Kukkaisveden hinnaksi jää 13,36€ eikä postikulujua ole. Normaalihintaisista tuotteista saat ”IDA365”-koodilla -10% alennuksen. Jos haluat lukea lisää Dabba-sarjasta, suosittelen Katjan ja Hannamarin mahtavia postauksia.

*-merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oih!! Siankärsämö- ja vadelmanlehtikukkaisvedet olisivat oivia hellimään ihoani <3

 2. Ihania putelleja! ♡ Juuri luin näistä toisesta blogista. Kanervakukkavesi on suosikkini.

 3. Kanerva- ja mesiangervokukkaisvedet kuulostavat parhailta omalle iholle. Olisi mahtavaa päästä testaamaan!

 4. Oi miten kovasti tekisi mieli tilata! Jos voittaisin arvonnassa, haluaisin ehdottomasti kokeilla siankärsämöä ja kamomillaa, ne kuulostavat ihanilta :)

 5. Nuo siankärsämö- ja koivunlehtikukkaisvedet kuulostaisivat aika passeleilta omalle, vaikealle kasvojen iholle, jota ei toistaiseksi mikään tunnu saaneen kuriin..

 6. En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi kovasti nuo siankärsämö- ja vadelmanlehtivedet! Mukana arvonnassa :)

 7. Omena ja koivu olis varmaankin passeleimmat mulle! Ihana arvonta :) Dabba on mulle ennestään tuntematon merkki vaikka luonnonkosmetiikkaa käytänkin.

 8. Eipäs ole tämä tyttö moisista kuullutkaan! Olidpa kiva päästä testaa :)

  Koska ihoni on herkkä, entinen akneiho ja silti toisinaan taipuvainen näppyihin, valitsisin siankärsämön sekä kamomillan :)

 9. Itsellä siankärsämökukkaisvesi päivittäisessä käytössä, ihan paras! tämän lisäksi haluaisin testata mesiangervokukkaisvettä.

 10. Selkeästi Siankärsämökukkaisvesi ja Mesiangervokukkaisvesi sopisivat akneen taipuvaiselle ongelmaiholleni. Olisipa kiva päästä testaan paljon kehutun Dabba-sarjan tehoa :)

 11. Huh huh näitä on pakko päästä testaamaan! Itseäni kiinnostelisi herkän ihon takia eniten kamomilla ja kanerva!

 12. Kamomilla ja omena vesi kuulostaisivat mun vaihtelevalle iholle sopivilta.
  Ja ei ole mitään kokemuksia näistä ennestään :)

 13. Mulla on rasvoittuva iho ja oli tosi usein isoja ja kipeitä finnejä, varsinkin leuassa. Löysin sitten sun blogisi ja luonnonkosmetiikan. Ja sun suosituksesta ostin kristallisuolasaippuan ja tuon Dabban siankärsämökukkaisveden. Iho on parantunut tosi paljon, eikä finnejäkään tule enää kovin usein jee! :-) Tuossa siankärsämössä on kyllä aika voimakas tuoksu :-D Mun iholle voisi myös sopia vadelmanlehtikukkaisvesi ja mesiangervokukkaisvesi, kun on rasvoittuva iho, mutta talvella myös pintakuivaja.

  ps. Sun blogis on ihana ja tykkään varsinkin lukea sun luonnonkosmetiikka-juttuja! :-)

 14. Mesiangervo (ulkomaan reissua otellessa) ja siankärsämö <3

 15. Haluaisin testata koivunlehtikukkaisvettä ja siankärsämökukkaisvettä.

 16. Vadelma- ja siankärsämövedet olis mun näppyiselle sekaiholle varmasti paikallaan! Oon meinannut noita Biodellyltä tilata ihan muutenkin mut tässähän tuli mahtava tilaisuus vastaan! :)

 17. ihanan näköisiä purnukoita ja kuulostavat hyvin lupaavilta! itselleni varmaankin sopisi tuo siankärsämökukkaisvesi tai koivunlehtikukkaisvesi niin saisin tarpeen vaatiessa tämän punoittavan naaman kuriin :–D

 18. Mulle sopisi varmastikin siankärsämö ja omppu. Puhdistus ja virkistys kelpaisivat aina välillä.

  Vattuvesi on ollut käytössä kesän ajan, ja olen tykännyt siitä kovasti. Iho näyttää raikkaammalta käytön jälkeen☺

 19. Ehdottomasti kamomilla- ja siankärsämökukkaisvedet. Mulla onkin jo tuo siänkärsämöä sisältävä, ja olen tykännyt kovasti. :)

 20. Kyllä varmasti tuo kanervakukkaisvesi ja vaselmanlehtikukkaisvesi sopis parhaiten tälle miun ärsyttävälle rasvoittuvalle sekaiholle! Koivukin olis ollut mukava testata, mutta siitepölyallergian takia taidan sen jättää varmuuden varalle välistä, haha :D

 21. Luulen että kanerva ja siankärsämö vois olla hyvä yhdistelmä mulle :)

 22. Nämä kukkaisvedet ovat kyllä koko ajan testauslistalla, mutta vieläkään ei ole tullut hommattua niitä. Mesiangervo- sekä piparminttuDabba olisi varmasti omalle iholleni ne parhaat vaihtoehdot :) Sormet on kyynärpäitä myöten ristissä…

 23. Siankärsämö ja koivunlehti saattaisi toimia mulla parhaiten. Näitä on kyllä testattava lähitulevaisuudessa!

 24. Siankärsämö- ja mesiangervokukkaisvedet saattais olla mun ihon juttuja! Kuulostaa tosi mielenkiintoisilta ja kokeilemisen arvoisilta :)

 25. Koivunlehti ja siankärsämö olis mulle sopivat kuvauksesi perusteella; mun iho on sekaiho, kuitenkin enemmän kuiva kuin rasvoittuva :–) Iho on kiukutellut nyt jostain syystä noin vuoden ja pukkaa inhottavaa epäpuhtautta. Oon kokeillut kaikkea keksimääni ja mikään ei oikein auta. Oispa hauska jos vastaus ongelmaan voisi olla näin ”helppo”, kuin kasvoveden vaihto!

 26. Kanervakukkaisvesi tai omenakukkaisvesi ois varmaan parhaimmat vaihtoehdot mun iholle! Nyt on osaa ollenkaan päättää kumman näistä tilaisin ensin Biodellyltä, omena houkuttelee tuoksunsa vuoksi ehkä enemmän, mutta kanervakukkaisveden ihohuokosia supistava vaikutus olis ihan täydellinen.

 27. Uusi tuttavuus minulle! Onpa vaikea valinta… ehkä kanerva ja vadelma voisi olla kokeilun arvoisia!

 28. Siankärsämö- ja kamomillakukkaisvedet kuulostaa mulle sopivilta :)

 29. siankärsämö ja vadelma kuulostaisivat parhailta ongelmaiholleni :)

 30. Omena- ja kamomillakukkaisvedet kuulostavat minulle sopivimmilta =).

 31. Jes, kiitti mahtivinkistä, joku lähtee testiin ehdottomasti! Eniten kiinnostaa kanerva- tai vadelmanlehtikukkaisvesti: tasapainoittavat ja uudistumista edesauttavat kuulostavat omalle iholle sopivilta ominaisuuksilta.

 32. Uskoisin, että kanervakukkaisvesi sekä omenakukkaisvesi sopisivat iholleni parhaiten. <3 Onnetar olkoon suosiollinen! :)

 33. Moikka!
  Itseäni kiinnostaisi kovasti siankärsämö- ja kanervakukkaisvesi. Kuulostaa ihan supereilta ja iho varmasti kiittäis<3:)

 34. siankärsämö ja vadelma ois aika kiva kombo! oi että ku ois rahaa nii testaisin näitä kyllä!

 35. Piparminttu ja siankärsämö ne olisivat, vaikean valinnan jälkeen. Kaikki vaikuttavat kyllä kokeilemisen arvoisilta!

 36. Vitsit, on pitänyt jo kauan aikaa päästä kokeilemaan näitä, ehkä nyt voisin oikeasti ryhtyä toimeen ja tilata, hinta jää ainakin kohtuulliseksi tuolla alennuksella!

  Ja jos voitto sattuisi tulemaan kohdalle, niin siankärsämö- ja vadelmanlehtikukkaisvedet olisi ehkä eniten mun tarpeisiin sopivat :-)

 37. Parhaiten iholleni sopii kanerva- ja omenakukkaisvesi. Tuotteet vaikuttaa kiinnostavilta. :)

 38. Minun iholleni sopisivat parhaiten siankärsämökukkaisvesi ja koivunlehtikukkaisvesi ongelmaihon hoitoon. :)

 39. Nää on houkuttaneet jo pitkään, mutta entisiä kasvovesiä on vielä sen verran jäljellä etten ole raaskinut hankkia uusia… Siankärsämö ja mesiangervo kiinnostavat eniten, jos niistä olisi apua tälle oikuttelevalle iholle!

 40. Uuh uusi tuttavuus tää Dabba, mut ehottomasti mun naama tarttis siankärsämö- ja koivunlehtikukkaisvettä :-)

 41. Oi vitsit, kaikki näistä kuulostaa ihanilta, mutta jos katsoo ihoa, niin valitsen siankärsämön ja vadelmanlehden.

 42. siankärsämökukkaisvesi ja mesiangervokukkaisvesi ! kuulostaa aika täydelliseltä mun helposti ärtyvälle sekaiholle :)

 43. Kamomillakukkaisvesi ja mesiangervokukkaisvesi: ihoni on melko herkkä ja punoittava.

 44. Siankärsämö ja kanerva tai vadelma… Vaikea valita! Pitää kai kokeilla kaikkia! :D

 45. mukana! siankärsämökukkais- ja mesiangervokukkaisvesi olisi varmaan omalle iholle sopivimmat. :)

 46. Sun suosituksesta oonkin ostellu siankärsämöä ja nyt taas tuolla alennuksella! Koivunlehti vois sen lisäks olla hyvä mun iholle. Mua harmittaa noissa lähinnä se, että ne kuluu mulla kamalan nopeesti ja hinta nyt hirveen usein ostettuna vähän kirpasee.

 47. Siankärsämö ja kanerva! Vaikee valinta kyllä, täytyy toivoa että onni potkaisee näiden kohdalla ja sit hankkii vielä pari muuta noista ite! :D

 48. Koivunlehti ja vadelmavesi sopisivat minulle! Vitsit, tämä sarja ja kukkaisvesi-idea ylipäätään kuulostaa i-ha-nal-ta!<3

 49. Ehdottomasti siankärsämö ja kanerva! Erityisesti siankärsämö olisi pelastus nyt kun talvi alkaa tehdä tuloaan

 50. Siankärsämö- ja kamomillakukkaisvedet kuulostaa huipuilta, valkkaisin ne!

 51. En oo ikinä kuullutkaan näistä, mutta todella kiinnostavia! Useampikin sopis mulle, mutta valitsisin siankärsämön ja koivunlehden. =) Kiitos vinkistä!

 52. Koivun- ja vadelmanlehtikukkaisvedet taitaisivat olla sopivimmat tälle hipiälle. :) aivan ihanan näköiset putelit, eikä sisällötkään vaikuta huonoilta!

 53. Piparminttu- ja kamomillakukkaisvedet sopisivat varmasti iholleni. En ole vielä testaillut ko vesiä.

 54. Tuota kamomillaa ajattelin kokeilla seuraavaksi, talvella kun iho tuntuu menevän herkemmäksi. Ihanalta kuulostaa myös kanerva, koska satun omaamaan planeetan kokoiset ihohuokoset. Kesällä minulla oli käytössä siankärsämökukkaisvesi ja se oli kyllä oikea näppyihon pelastaja! :) Tuoksu on toki voimakas, mutta siihen tosiaan tottui nopeasti.

 55. Mesiangervo ja siankärsämö kuulostais mulle just sopivalta kun iho ei valitettavasti ole kauhean hyvässä kunnossa..

 56. Villi veikkaus: siankärsämö ja vadelmanlehti toimisivat varmasti parhaiten omalle iholleni.

 57. Noi kanerva- ja omenakukkaisvesi kuulostaisi ihan juurikin täydellisiltä mun tarpeisiin!

 58. Mesiangervo- ja kamomillakukkaisvesi ois mun kuivalle iholleni täydellisiä! :)

 59. kanerva & mesiangervo kuulostavat vallan himoittavilta omien kasvojen kunnon ylläpitoa varten!

 60. Nyt kyllä kiinnostus heräsi!Koivunlehti- ja piparminttuvesiä haluaisin kokeilla.

 61. Olen tähän mennessä käyttänyt Aqua Oleumin kukkaisvesiä ja vain lukenut sinun positiivisia kommenttejasi näistä :) Kohta vanhat putelit ovat tyhjiä, niin voisi olla hyvä sauma testata näitä. Kanerva- ja mesiangervokukkaisvedet olisivat todennäköisesti minulle sopivimpia.

 62. Siankärsämö ja vadelmanlehti sopisivat minulle :)Erittäin kiinnostava tuote, osallistun innolla arvontaan :)

 63. Kamomillakukkaisvesi ja mesiangervokukkaisvesi kuulostavat omalle hipiälleni sopivimmilta!

 64. Olipa vaikea valinta! Eniten kiinnostaa kamomilla- ja omenakukkaisvesi :)

 65. Apua, vaikea valinta :) Mut kokeiluun lähtis varmaan omena ja siankärsämö!

 66. Olen jo pitkään halunnut testata mesiangervoa ja kamomillaa! Arvonnan voittaminen olis niin loistojuttu tälle opiskelijalle :D

 67. Kun oma iho tällainen vamma eikä uskalla ostaa itse ilman testauksia niin olisikin ihana päästä näitä kokeilemaan. Ongelmaihon siankärsämö ja herkän hipiän kamomilla olisi varmaan mulle passelit ^^

 68. Kanerva ja piparminttukukkaisvedet kuulostavat kiehtovalta :) Enpä ole kokeillut näitä aiemmin mutta ehdottomasti aion testata!!!

 69. Siankärsämö ja omena kuulostaisi itselle sopivimmilta :) Kivaa syksyä!

 70. Siankärsämö ja vadelmanlehtivesi sopisivat parhaiten minun iholleni :)

 71. Siankärsämö ja kanerva ehdottomasti! Ihana löytää sun blogista aina kaikkia uusia luonnonkosmetiikka juttuja, auttaa omaa siirtymistä täysin luonnonkosmetiikan käyttöön :’)

 72. Mesiangervo & koivu kiitos! :) Kuulostaisi hyvältä… Olen näitä aiemminkin kuikuillut, mutta en ole vielä ostanut… Olisi kiva kokeilla!

 73. Oi niin hyvää, tällä hetkellä käytössä kamomilla, ja tuntuu toimiman varsinkin sheivauksen jälkeen hyvin. Jotenkin kasvoilla ei tunnu yhtä hyvältä, joten tahtoisin kokeilla herkän ihon Piparminttua, sekä sitten taas pieniin näppyihin ja juuri sheivauskäyttöön Siankärsämöä! :–)

 74. Koivunlehti- ja siankärsämökukkaisvedet kuullostaisivat olevan omiaan mun iholle. Ekaa kertaa nyt kuulin näistä, mutta täytyy todella laittaa korvan taa. Ja miten kivannäköiset etiketit!

 75. Hei, Kanerva ja Omena olisivat varmaankin minun iholleni parhaat, kuulostavat ihanilta…

 76. Moikka! En ole ikinä tätä sarjaa kokeillut, mutta kuvaustesi perusteella luulisin minulle sopivimmat olevan siankärsämökukkaisvesi ja mesiangervokukkaisvesi.

 77. Hankin juuri Kamomillakukkaisveden, jota on tosiaan ihana suihkauttaa kasvoille niin aamuisin kuin iltaisin. Ihotyypilleni sopisi varmasti myös siankärsämö- ja mesiangervokukkaisvedet eli niitä voisin kokeilla jos arvontaonni suosisi :)

 78. Tuotteisiin olen kosmetiikkablogeissa useammankin kerran törmännyt, mutta vielä ei ole tullut ostettua. Oman ihon tarpeisiin ja tarkkaa tuoksunenää miellyttämään sopisivat parhaiten vadelmanlehti ja omena, toivottavasti osuisi onni kohdalle!

 79. Vaikea valita, mutta hyötyisin varmasti eniten kamomillasta ja mesiangervosta.

  Olen käyttänyt Dabban kolmen setin kukkaisvesiä. Sen jossa on piparminttu, siankärsämö ja mesiangervo. Siankärsämöä löytyy nyt 100 millin pullo, mutta olisi ihana päästä kokeilemaan kamomillaa. :)

 80. Kokemusta näistä ei vielä ole mutta toivottavasti arpaonni suosii. Kanerva ja piparminttu vaikuttavat omalle iholleni parhailta.

 81. Siankärsämö- (ahahah onpas siinä muuten söpö nimi kukkasella!) ja koivunlehtikukkaisvedet kuulostais mun ihoa ajatellen tosi toimivilta! :)

 82. Siankärsämö ja kamomilla kuulostivat juuri passeleilta omalle iholleni :)

 83. Kamommilla ja mesiangervo kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta :)

 84. siankärsämö ja kanervakukkaisvesi sopisivat minun herkälle, mutta rasvoittuvalle/punoittavalle iholleni loistavasti ! :))

 85. Uusi tuttavuus tämä tuote :) Kamomilla ja piparminttu olisivat mun valintani

 86. Siankärsämö- ja vadelmanlehtikukkaisvesi kuulostavat eniten mulle sopivilta. Tarttis testata! :)

 87. Mulle sopisi varmaan parhaiten siankärsämö- ja vadelmanlehtikukkaisvedet :-)

 88. En ole ehtinyt näitä vielä itse testaamaan, vaikka kovasti houkuttaisikin! Nuo pakkaukset on aivan ihania :)

  Mulle sopisi varmaan parhaiten omena- ja vadelmanlehtivedet!

 89. Mulle parhaita olis varmaankin kanerva- ja mesiangervokukkaisvedet :-) Noi vaikuttaa niin ihanilta, pakko testata!!!

 90. Siankärsämö ja kamomilla sopisivat minulle luultavasti parhaiten! :)

 91. Oi nämä vaikuttavat ihanilta! Omalle iholle parhaat olisi varmaan mesiangervo- ja koivunlehtikukkaisvesi :)

 92. oih, voi vitsi varmaan nuo koivunlehti- ja siankärsämökukkasivesi voisi tulla tarpeeseen minun nassulle !

 93. siankärsämö- ja koivunlehtivesi sopisivat minulle!
  nyt suihkin vain bulgarialaista ruusuvettä kasvoille, sekin on tosi ihanaa.

 94. Kamomilla ja mesiangervo olisivat parhaat kuivalle ja herkälle iholleni. Kuvaukset olivat oikein houkuttelevat, harvoin tuotteet kuulostavat noin hyviltä minun vässykkäiholleni :D