Suloinen syksyfiilis

/// muotiTags: ,

Kovis-Iitu täällä moi! Nämä kuvat on Mikon ottamia. Kuvattiin ne jo aiemmin kesällä, mutta ne sopivat fiilikseltään hyvin näihin alkusyksyltä tuntuviin päiviin, kun tuuli on jo viileämpi ja voi taas käyttää nahkatakkia ilman että läkähtyy. Ja hattuja ja huiveja!

Käytin tänä kesänä ennätyksellisen vähän kokomustia asuja (oletteko huomanneet?!), mutta syksyn tullen olen taas alkanut viihtyä mustassa päästä varpaisiin. Siinä on turvallinen ja helppo olo ja näiden vaaleampien hiusten kanssa kokomusta näyttää raikkaalta.

Muutenkin syksyn tullen huomaa kallistuvansa tuttuihin ja turvallisiin juttuihin; olen jo kaivanut lempparineuleet kaapista ja ostanut lempiteetä, vaikka mulla on totta puhuen ihan liikaa teevalikoimaa. Nyt syksyn tullen tykkään taas kaikista mausteisemmista teesekoituksista ja haudukkeista, hedelmäteet ja -haudukkeet saavat odottaa kevääseen. Olen myös lakannut kynnet punaiseksi, niin kuin aina syksyisin, ja kuunnellut syksyistä feelings-soittolistaa – siellä on kaikki mun syksyiset lempparibiisit. Olen salaa tosi innoissani syksystä, vaikka tiedän että se fiilis menee myös nopeasti ohi. Pitää nautiskella nyt, kun kirpeä syysilma tekee onnelliseksi ja pimeät illat tuovat itselle rauhallisen olon.

4 kommenttia

 1. Avatar HANNA /// 19/09/2015 / 12:05:38

  Täällä kans startattu teekausi -> http://www.lily.fi/blogit/hanna-maria/teehetki Se niin kuuluu syksyyn, mä en oikeestaan kesällä osaa ollenkaan juoda teetä.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/09/2015 / 13:45:13

   Mä juon kesälläkin teetä, mutta kyllä se syksyllä on ihan ehdoton :-)

   Vastaa
 2. Avatar saara /// 19/09/2015 / 13:58:06

  Oh, niin sama! Mä olin kans koko kesän värikkäissä ja eilen illalla sit naureskelin itselleni ulos lähtiessä: mustat farkut, musta nahkatakki, mustavalkoinen huivi ja musta laukku. No paidassa oli vähän väriä kuitenkin :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/09/2015 / 14:45:21

   Hahahah, i feel uuu! Syksy tuo takaisin turvavaatteet :-D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.