Suloinen syksyfiilis

muoti
4 kommenttia

Kovis-Iitu täällä moi! Nämä kuvat on Mikon ottamia. Kuvattiin ne jo aiemmin kesällä, mutta ne sopivat fiilikseltään hyvin näihin alkusyksyltä tuntuviin päiviin, kun tuuli on jo viileämpi ja voi taas käyttää nahkatakkia ilman että läkähtyy. Ja hattuja ja huiveja!

Käytin tänä kesänä ennätyksellisen vähän kokomustia asuja (oletteko huomanneet?!), mutta syksyn tullen olen taas alkanut viihtyä mustassa päästä varpaisiin. Siinä on turvallinen ja helppo olo ja näiden vaaleampien hiusten kanssa kokomusta näyttää raikkaalta.

Muutenkin syksyn tullen huomaa kallistuvansa tuttuihin ja turvallisiin juttuihin; olen jo kaivanut lempparineuleet kaapista ja ostanut lempiteetä, vaikka mulla on totta puhuen ihan liikaa teevalikoimaa. Nyt syksyn tullen tykkään taas kaikista mausteisemmista teesekoituksista ja haudukkeista, hedelmäteet ja -haudukkeet saavat odottaa kevääseen. Olen myös lakannut kynnet punaiseksi, niin kuin aina syksyisin, ja kuunnellut syksyistä feelings-soittolistaa – siellä on kaikki mun syksyiset lempparibiisit. Olen salaa tosi innoissani syksystä, vaikka tiedän että se fiilis menee myös nopeasti ohi. Pitää nautiskella nyt, kun kirpeä syysilma tekee onnelliseksi ja pimeät illat tuovat itselle rauhallisen olon.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Mä juon kesälläkin teetä, mutta kyllä se syksyllä on ihan ehdoton :-)

  1. Oh, niin sama! Mä olin kans koko kesän värikkäissä ja eilen illalla sit naureskelin itselleni ulos lähtiessä: mustat farkut, musta nahkatakki, mustavalkoinen huivi ja musta laukku. No paidassa oli vähän väriä kuitenkin :D