Syksyisissä sävyissä

muoti
14 kommenttia

Tässä tulee eka syksyinen asupostaus! Samalla myöskin mun tän hetken lemppariasu, olen pukeutunut samaan komboon useana päivänä. Tuo vihreä Samsøe & Samsøe:n villatakki on ihana. Se on 100% villaa, ei kutita ja on sopivan ohkainen. Tavallaan tuo vihreä sävy on yllättävä valinta mulle, mutta joskus vuosia sitten mulla on ollut enemmänkin tämmöisiä metsänvihreitä vaatteita. Tuo väri sopii mulle ihan kivasti ja tuntuu että erityisesti vaaleiden hiusten ja tumman huulipunan (Zuii – Plum ♥) kanssa se on hyvä valinta. Jossain vaiheessa kai vaan kyllästyin tähän väriin, mutta nyt se tuntuu taas uudelta ja raikkaalta.

jeans – Bik Bok, boots – Vagabond, t-shirt – Acne, cardigan – Samsoe&Samsoe / Inch”
leather bag – Väska / Weecos (gifted), hat- Minimum

Tässäpä oli hassusti samassa asussa useampi juttu, joita ei ole näkynyt aiemmin blogin puolella, vaikka olen niitä jo kauemmin käyttänyt. Tuon laukun sain kesällä kiitoksena Weecos-yhteistyöstä ja aiiii itku se on ihana! Se on ollut käytössä vasta pari kertaa, mutta tykkään siitä hulluna. Laukku on suomalais-barcelonalaisen Väskan. Pienen koonsa takia se on enemmän juhlalaukku; sinne mahtuu just ja just puhelin, luottokortti, avain ja huulipuna. Tuo vaalea nahka on uskomattoman kauniin väristä, toivon ettei se tummu hirveästi käytössä.

Minimumin hatun ostin kesällä Inchistä, mutta en ole varma onko se näkynyt blogissa kertaakaan? Se on kiilannut mun toisen mustan hatun  ohi ihan 6-0, tykkään tuosta kovasti. Neule kylläkin on uutukainen, se on Inchistä myöskin. Villatakeissa ja -paidoissa en pihistele ja ostan vain laatua, sillä hyvin pidetty neule kestää vuosia ja on päällä aivan ihana. Muistan, että olen tehnyt itselleni ”ei akryylia” -säännön jo ysiluokalla, silloin kun vaatteet ja muoti alkoivat kiinnostaa. Hyvä sääntö, on toiminut!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi ihanainen, kiitoss! Taidan olla aika onnellinen, ehkä se näkyy! :-)

 1. Aivan ihana villatakki!! Ostin kans just Samsoe&Samsoen villaisen kaulahuivin talveksi ja aaa se on täykky! Sama ”ei akryylia” sääntö ollut mullakin vuosia ja kavereilla menee hermo, jos kierrellään kauppoja ja syynään niiden ostoksien materiaalilappuja läpi. Ihan turha ostella sellasta ruputavaraa, tekokuituneuleet vaan hiostaa ja menee heti rumaksi. Yök ei mulle!

  1. AAA ihanaa, kuulostaa niiiiin hyvältä <3 __ <3 minkä värinen!? Joo, älä muuta sano, akryyli on kyllä no no. Ja se ei edes maadu ikinä, hrrr.......

   1. Sellanen syväsininen, öööäää mikähän kuvais parhaiten. Yllätyin itekin valinnasta, kun yleensä kallistun mustaan tms. muuhun neutraaliin mutta syvänmerensininen <3 Ja joo hrrrrr ei mun kaappiin!

    1. Oiiii ihanaaa :-D Kuulostaa ihan sairaana nätiltä ja hyvältä. Samsoe&Samsoe on ollut mun käytössä varsin laadukas.

 2. Mitä suosittelet silmänympärysvoiteeksi, mulla on nyt käytössä madaran voide ja siitä mulle tulee pientä näppyä silmän alle, eikä se tunnu kosteuttavan tarpeeksi. Olisko sulla jotain vinkkiä? Mia Höytöä suositeltiin mutta kun se on niin kovin kallis ://

  1. Mia Höytö on tosiaan ihana, mutta jos se ei sovi budjettiin niin suosittelisin Skin Blossomia – se on edullinen ja tosi monen kauneusbloggaajan suosikki! Jos oot tulossa I love me -messuille niin se on siellä tosi edullisesti, mutta normihinnaltaankin tosi kohtuullinen, Biodellyllä esim. 12,50€, saa myös Ruohonjuurista :-) http://www.biodelly.fi/silmanymparysvoiteet/545-skin-blossom-elvyttava-silmanymparysvoide.html?search_query=skin+blossom&results=8

   Muita edullisia silmänympärysvoiteita en ookaan testannut!

 3. Vaikka en itse tykkää vihreästä ihan hirmuisesti pukeutumisessa, niin tuon villatakin ottaisin HETI! :-) Toisin sanoen magee asu :-)

  1. No sama, en oo yhtään vihreen fani, ainakaan tummanvihreen. Ehkä alan taas hiljalleen syttyä… kiitos!:-*

 4. aivan ihanat kengät! pitkään ollu hakusessa jotku samantyyppiset, tollaset teräväkärkisemmät kengät on kolahtanu ihan hulluna