Riikan kanssa sisustusinspistä etsimässä

sisustus
2 kommenttia

Käväisin viime viikolla Riikan kanssa Vepsäläisen sisustusillassa fiilistelemässä sisustusjuttuja ja vaihtamassa kuulumisia. Vepsäläisellä oli vaikka mitä ihanaa, mutta mulla ei ollut mielessä mitään isoja hankintoja, joten tyydyin vain ihastelemaan ja katselemaan. Syksyn myötä herää kyllä aina pieni pesänrakennusvietti ja kotoilufiilis muutenkin. Vaikka mun luona on vieläkin vähän keskeneräistä, niin en oikein tiedä mistä aloittaa. Olohuone saattaisi kaivata tauluja seinälle ja haaveilen nojatuolista, mutta ehtiihän nuo.

No huh mikä tyyppi siinä viekussa! Riikka oli mukana tän vuoden Muotikirppis-bloggaajana ja alunperin ollaan tutustuttu meidän yhteisen ystävän kautta. Riikka on taitava ja kekseliäs kuvaaja, käykää vaikka kurkkaamassa neidin blogista! Arki näyttää niiin nätiltä Riikan blogissa.

Ihana matto. Oon tosi kyllästynyt viininpunaiseen vaatteissa, mutta kynsissä, huulissa ja näköjään matoissa se näyttää hyvältä.

Klassikoita. Vaikka nää on tavallaan jo niiiin nähty niin toi kultainen on kyllä tosi kaunis. Ja tavallaan hopeinenkin näyttä tosi raikkaalta pitkän kulta-kauden jälkeen.

Riikan unelmatuoli, u-uuu. Tummanharmaa näyttää aikas freesiltä!

On niin eri asia pyöriä sisustusliikkeessä kuin selata verkkokauppoja. Tykkään fiilistellä matskuja ja kankaita ihan tuollalailla livenä, ja tämä oli siihen oikein oiva tilaisuus. Mä tykkään kierrellä vaatekaupoissakin (ihan ilman ostoaikeitakin siis) juuri siitä syystä, että on ihana tunnustella matskuja ja inspiroitua eri materiaalien yhdistelmistä, joita ei koneen ruudulta oikein voi kunnolla tajuta. Onko teillä jotain syksyhankintoja mielessä kotiinne?

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. MÖÖÖÖÖ! IHANA IDA!! Kiitos kauniista sanoistasi <3 Hahahaaa toi Imola-tuoli on niiiiin mun (vielä joskus) :–D