Iholla

kauneus, lifestyle
15 kommenttia

Eilen oli ihan älyttömän kaunis päivä, sellainen täydellisen kirpeä syyspäivä. Aurinko paistoi eikä juuri tuullut ja huomasin ruskan ensi kertaa kunnolla. Teki mieli potkia lehtiä kaduilla ja olin tyytyväinen että mulla oli jalassa kengät, joiden korot kopisee kivasti asfaltilla. Tuli jotenkin sellainen fiilis etten ollut kotikaupungissani, vaikka olinkin. Illalla selailin Instagramia ja huomasin Alisan luonnehtineen keliä ja fiilistä samaksi, miltä Tukholmassa tuntuu keväällä – ilmeisesti ihan parhaalta.

On ollut pieniä ahaa-elämyksiä viime aikoina. Sellaisia, että joku juttu on pitkään kismityttänyt ja sitten yhtäkkiä tajuaa miksi ja miten siitä fiiliksestä pääsee eroon. Oon myös pohtinut kiltteyttä ja sitä, miten on ihan perusjuttu olla kaikille kohtelias ja reilu. Henriikka kirjoitti aiheesta hetki sitten tosi hyvän postauksen.

Oon myös miettinyt, että vaikka olis kuinka kiltti yleensä, niin tiedättekö, joskus on vaan tosi puhdistavaa antaa toisen kuulla kunniansa. Etenkin jos tuntuu, ettei kukaan muu sano mitään ja että toinen pitää sua ja kaikkia muita ihan tyhmänä. (Ja helpottua, kun tajuaa, ettei ole mitään väliä menikö viesti perille vai ei.) Mikä siinä onkin, että jotkut ihmiset ottavat mielellään kaiken ilon irti muiden kiltteydestä?

Kuvat: Pasi Tiitola
Meikki ja hiukset: Tiina Toratti

Noh, ei siitä sen enempää, tarkoituksenani oli nopeasti kertoa kuulumiset ja postata nämä kuvat – tykkään näistä ihan hulluna. Nättejä yksityiskohtia ja kaunis valo. Tykkään Pasin ottamista kuvista muutenkin tosi paljon ja Tiina on ainoa, kenen meikkiin voin aina luottaa. Meikki ja hiukset eivät tosin näy näissä kuvissa kovin hyvin, mutta mulla on toiset kuvat vielä jemmassa. Palataan niihin myöhemmin. Nyt fillaroin toimistolle, kaunista syyspäivää! x

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hear hear! Juuri toissapäivänä annoin eräälle ihmiselle palautetta hänen käytöksestään minua ja muita ihmisiä kohtaan, ja ilmoitin jatkavani yhteydenpitoa, kun hän oppii kunnioittamaan toisia. Se tuntui todella helpottavalta. En tarvitse lähipiiriini yhtäkään sellaista ihmistä, joka kohtelee muita huonosti eikä osaa käyttäytyä.

  Ja niin kauniita kuvia ja niin kaunis sinä! <3

  1. Ihan mahtavaa! On tosi raivostuttavaa ja typerää, että jotkut ihmiset kuvittelee voivansa käyttäytyä ihan miten sattuu. Paras tapa on oikeasti sanoa suoraan. Kyllä mäkin haluaisin tietää jos käyttäytyisin jonkun läheisen mielestä huonosti.

   Voi Katja, kiiiitos! <3 ihana kuulla susta, harmi ettet enää itse kirjoittele blogia!

   1. Hahaa, oon ollut vähän laiskana…. Työt vie niin paljon aikaa ja energiaa. Jospa sitä pikkuhiljaa taas aktivoituisi :)

  1. Heippa! Tarkoitat varmaan tuota missä menee olkaimet ristiin selässä? Se on Gina Tricotista kolme vuotta sitten ostettu. Periaatteessahan tuollaisen voi itse tehdä jos jaksaa irrottaa olkaimet topin takaosasta ja ommella ne takas ristiin. :-) Noi olkaimet on tuossa joustavat, se kantsii huomioida jos alkaa diy-meininkeihin.

 2. ihana tunnelma näissä kuvissa! ♥ voi kun kaikki ihmiset osais olla kohteliaita ja reiluja muille! elämän pienissäkin asioissa tulee niin hyvä fiilis itsellekin, kun on ollut kohtelias tai vaikkapa kehunut jotain tuntematonta

  1. Kiitos nelly <3

   Toi on kyllä totta, pienistä asioista tulee niiiin hyvä mieli. :-)