365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

9

lokakuu 2015

6

COMMENTS

Tuliaisia Istanbulista

Written by , Posted in Sisustus

Copper candle – NYKS 

Sain siskoltani Istanbulista tuliaisiksi ihan älyttömän kauniin kynttilän. Emma on joskus sanonut, että mulle on vaikea ostaa lahjoja, sillä olen niin tarkka sen suhteen mistä tykkään ja mistä en – mutta selkeästi siskoni ainakin tietää, mistä tykkään. Tuo kaunis kuparikipossa oleva kynttilä on ihan täydellinen. Se tuoksuu aidolta vaniljalta ja on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan superkaunis. Kun se joskus tyhjenee, voi kippoa käyttää tuikulle tai siinä voi säilyttää jotain; vaikkapa meikkisuteja tai kyniä työpöydällä. 

Kynttilä on NYKS:ltä, joka myy kauniita kynttilöitä esimerkiksi lasi- ja kuparikipoissa. Valikoimissa on myös ihania marmorialustoja kynttilöille, kippoja ja kuppeja sekä kukkaruukkuja. Ilahduin, kun huomasin että kynttilät ovat täysin luonnollisia ja oliiviöljypohjaisia ilman mitään synteettisiä kemikaaleja ja tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä. Ihana lahja, olen niin otettu! (◍•ᴗ•◍) ♥


Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. enma
  2. MINNNNA
    • ida365
      • MINNNNA
  3. ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.