Tuliaisia Istanbulista

sisustus
6 kommenttia

Copper candle – NYKS 

Sain siskoltani Istanbulista tuliaisiksi ihan älyttömän kauniin kynttilän. Emma on joskus sanonut, että mulle on vaikea ostaa lahjoja, sillä olen niin tarkka sen suhteen mistä tykkään ja mistä en – mutta selkeästi siskoni ainakin tietää, mistä tykkään. Tuo kaunis kuparikipossa oleva kynttilä on ihan täydellinen. Se tuoksuu aidolta vaniljalta ja on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan superkaunis. Kun se joskus tyhjenee, voi kippoa käyttää tuikulle tai siinä voi säilyttää jotain; vaikkapa meikkisuteja tai kyniä työpöydällä.

Kynttilä on NYKS:ltä, joka myy kauniita kynttilöitä esimerkiksi lasi- ja kuparikipoissa. Valikoimissa on myös ihania marmorialustoja kynttilöille, kippoja ja kuppeja sekä kukkaruukkuja. Ilahduin, kun huomasin että kynttilät ovat täysin luonnollisia ja oliiviöljypohjaisia ilman mitään synteettisiä kemikaaleja ja tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä. Ihana lahja, olen niin otettu! (◍•ᴗ•◍) ♥

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Heii, ihanan näköistä!! Onko toi yks vähän niin kuin sellainen suolalamppu? Ja entä toi messinkinen onko se Iittalan nappula? Jos on niin miten oot saanut sen näyttää noin upeasti patinoituneelta?? :-)

    1. Kiitos MINNNA! :-*

      Joo, toi on tollanen suolakidetuikku :-) se on musta niin nätti! Jaa takana on Iittalan nappula jep – mua itseasiassa välillä harmittaa että se on noin patinoitunut, vaikka tykkäänkin noista myös noin. Noi mun nappulat siis alkoi patinoitua heti kun sain ne, en tajua! Ilmeisesti johtuu ilmanlaadusta ja/tai kosteudesta kotona…? Osalla noi kai tummuu ja osalla ei!

      1. Mä sain messinkisen nappulan alkukesästä ja välillä mua häiritsee kun se on niin kultainen ja kiiltävä. Toivottavasti mun oma alkais kansss patinoitumaan!! Mut voisko ensimmäisenä tuotannossa olleet eri tavalla pinnoitettuja ja patinoituu enemmän siksi? Voidaan tehdä vaihto jos sua kyllästyttää ihan tosissaan toi patina ;-)

  2. Jesse, en julkaissut sun kommenttia, mutta kiitos :-) Asia on tiedossa, sille ei kai oikein voi mitään kun kyseessä on yrityksen tiedot.