Vieraskynänä

kauneus, luonnonkosmetiikka
4 kommenttia

Kaunista lauantaita! x 

Ai että oon nauttinut vapaapäivästä; oon kipaissut aamupäivästä kirppikselle, varannut kirppispöydän ja tehnyt kivan löydön, hakenut toimistolle saapuneen kukkalähetyksen (snapchatista ida365 selviää mun salainen ihailija, hihii!) ja syönyt aamupalaa ilman mitään kiirettä. Nyt alan tehdä lämmintä punajuuri-tofu-salaattia ja jos ehdin, niin hinnoitella kirppisvaatteita ennen kuin lähden saunomaan ystävän luokse. Ihan täydellistä, tämmöistä päivää oon kaivannut kiireisen viikon jäljiltä.

Mulla on mielessäni yksi vinkkaus teille, nimittäin Keidas by Lumon hetki sitten avattu blogi! Olen saanut kunnian kirjoittaa Keitaan blogiin juttuja luonnonkosmetiikasta ja toimia testaajana uusille tuotteille sekä fiilistellä muita kivoja juttuja.

 www.keidasbylumo.fi/blogi 

Blogin puolelta löytyy jo mun ja Tiinan valitsemat ihanat tuotteet piristämään syksyä sekä itseruskettava-testaus. Kannattaa lukea myös Keitaan toimituksen Sananen luonnonkosmetiikasta -postaus, se on mielestäni kivasti kirjoitettu teksti siitä, miksi valita luonnonkosmetiikka. Lisää kirjoittamiani juttuja tipahtelee Keitaan blogiin pari kuukaudessa Keitaan toimituksen juttujen rinnalle, joten jos luonnollinen kauneus ja ihonhoito kiinnostaa, niin laittakaahan blogi kirjanmerkkeihin.

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tosi tyylikäs banneri tossa blogissa! Ja heh, mulla odottaa luonnoksissa postaus jonka kuvat muistuttaa asettelultaan ja tuotteiltaan ihan tota ekaa kuvaa :D

    1. Bonukselta pöytä 64 20.-25.10.! Voi olla että siellä on myös äidin ja siskon juttuja myynnissä :-)