Vieraskynänä

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , , , ,

Kaunista lauantaita! x 

Ai että oon nauttinut vapaapäivästä; oon kipaissut aamupäivästä kirppikselle, varannut kirppispöydän ja tehnyt kivan löydön, hakenut toimistolle saapuneen kukkalähetyksen (snapchatista ida365 selviää mun salainen ihailija, hihii!) ja syönyt aamupalaa ilman mitään kiirettä. Nyt alan tehdä lämmintä punajuuri-tofu-salaattia ja jos ehdin, niin hinnoitella kirppisvaatteita ennen kuin lähden saunomaan ystävän luokse. Ihan täydellistä, tämmöistä päivää oon kaivannut kiireisen viikon jäljiltä.

Mulla on mielessäni yksi vinkkaus teille, nimittäin Keidas by Lumon hetki sitten avattu blogi! Olen saanut kunnian kirjoittaa Keitaan blogiin juttuja luonnonkosmetiikasta ja toimia testaajana uusille tuotteille sekä fiilistellä muita kivoja juttuja.

 www.keidasbylumo.fi/blogi 

Blogin puolelta löytyy jo mun ja Tiinan valitsemat ihanat tuotteet piristämään syksyä sekä itseruskettava-testaus. Kannattaa lukea myös Keitaan toimituksen Sananen luonnonkosmetiikasta -postaus, se on mielestäni kivasti kirjoitettu teksti siitä, miksi valita luonnonkosmetiikka. Lisää kirjoittamiani juttuja tipahtelee Keitaan blogiin pari kuukaudessa Keitaan toimituksen juttujen rinnalle, joten jos luonnollinen kauneus ja ihonhoito kiinnostaa, niin laittakaahan blogi kirjanmerkkeihin.

4 kommenttia

 1. Avatar HANNA /// 10/10/2015 / 16:24:46

  Tosi tyylikäs banneri tossa blogissa! Ja heh, mulla odottaa luonnoksissa postaus jonka kuvat muistuttaa asettelultaan ja tuotteiltaan ihan tota ekaa kuvaa :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 10/10/2015 / 16:57:04

   Eikö olekin! :-) hahaa voi ei, great minds u know!! :–D

   Vastaa
 2. Avatar Sanna /// 11/10/2015 / 01:33:02

  Miltä kirppikseltä ja milloinka löytyy sun juttuja ? :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 11/10/2015 / 16:42:36

   Bonukselta pöytä 64 20.-25.10.! Voi olla että siellä on myös äidin ja siskon juttuja myynnissä :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.