Suloisia säveliä tiistaihin

musiikki
3 kommenttia

kuva: x 

Múm – Green Green Grass Of Tunnel

Suloisia säveliä tiistaiaamuunne. Oon löytänyt Tämän Múmin biisin ihan uudelleen; oon kuunnellut tätä joskus vuuuosia sitten ja nyt se sattumalta löytyi joltain mun vanhalta soittolistalta. Islantilaisen Múmin musiikki on kauniin haikeaa ja usein myös rauhoittaavaa. Tämä on ehdottomasti yksi lemppareistani, mutta kantsii kuunnella myös ihana We Have a Map Of The Piano ja erilaisempi Whistle, siinä on mukana Kylie Minogue.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi Ida, Ida. Ei nyt liity kyllä aiheeseen laisinkaan, mutta osaisitkohan auttaa!
  Nassu on (ilmeisesti kylmän ja kuivattavan ilman sekä koulustressin ansiosta) ihan järkyn kuivassa kunnossa, ja etenkin poskien/otsan/leuan seudulta löytyy mielenkiintosia näppyrykelmiä. Osaisitko neuvoo tampesterista jotain paikkaa, jossa vois käydä huoltamassa naamaansa/ostamassa rasvoja, tai olisko sulla itellä suositella jotain hyviä luonnonkosmetiikkarasvoja syksyn keleille? Itellä on ollu käytössä mm. Dabban siankärsämö ja Nafhan arganiaöljy, mutta ei näytä riittävän :(

  1. No eiiikä, kuulostaa perussyksyltä; mikään mihin iho on tottunut, ei yhtäkkiä riitäkään :-( Meepä käymään Keidas by Lumossa. Siellä osataan auttaa sua ja etsiä sun iholle täydelliset tuotteet.

   Itse suositteleen tuohon tilanteeseen hellävaraista kuorintaa (Esim. Absolution tai Nafha) ja tehokosteutusta, eli Dabban suihkimisen jälkeen heti seerumi (imeytyy siten nopeammin ja tehokkaammin ihoon, seerumeista suosittelen esim. Mia Höydön Lumous tai Supermoodin Moisture kick) ja sen jälkeen öljy. Argan on tosi hyvä perusöljy mutta ehkä sun ihosi kaipaisi talveksi jotain vielä monipuolisemmin ravitsevaa öljysekoitusta? Sellaisia löytyy mm. Madaralta, Patykalta ja Jurliquelta. Naamioista ois takuulla apua myös, mä käytän Nafhaa ja Laveran kehäkukkaa.

   Ja hei, jos oot käyttänyt kauan Dabban Siankärsämöä, niin testaa vaihteeksi Mesiangervo – sen sisältämä salisyylihappo tepsii kans tosi tehokkaasti näppyihin! Ja oon huomannut että mulla vaihtelu auttaa tosi paljon, tuntuu että teho alkaa loppua ekan putelin loppuessa. Siks vaihtelen itse Siankärsämöä ja Mesiangervoa.

   Jaaa näppyihin paikallisesti propolista tai Cattierin geeliä. Toivottavasti nää jeesaa! <3

   1. Voi kiitos Ida kattavasta vastauksesta :) Itseasiassa mietinkin, että naama varmaan kaipais jotain jytympää öljyä naamaan.. ja kokeilen vaihtaa kasvovettä vähäks aikaa. Täytyy suunnistaa tuonne Keidas by Lumoon, se onkin näköjään ihan melkein naapurissa!