Parhaat luonnonkosmetiikan käsivoiteet

kauneus, luonnonkosmetiikka
7 kommenttia

Syksy ja käsivoiteet kuuluvat selvästi yhteen; kesällä en kaipaa käsivoiteita laisinkaan, mutta heti syksyn ja viileiden kelien saavuttua tarvitsee alkaa kantaa käsirasvaa mukana laukussa. Siksipä ajattelin vinkata teille mun tän hetken suosikit, aikalailla kivoimmat luonnolliset käsivoiteet jotka olen löytänyt.

Patykan Crème Absolue Hands & Nails -käsivoide* sopii sekä käsille että kynsille ja lupaa ja hoitaa. Tuumin että tuoksussa on paljon samaa kuin Patykan Huile Absolue -öljyssä ja Jolien sivuilta selvisi, että käsivoiteen pohjana on juurikin tuo öljysekoitus. Tuote on vegaaninen. (19,00€ / Jolie)

x Mia Höydön Pumpuli -käsivoide* on ollut suosikkini pisimpään; se tuoksuu hyvältä ja imeytyy nopsaan. Purkki on kauniin yksinkertainen, tätä pitää mielellään yöpöydällä. Hyvin mieto tuoksu. (18,00€ / Jolie)

x Jurliquen Precious Rose – Hand Cream tuntuu todella kosteuttavalta, mutta tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä; ruusua rakastaville tämä on täydellinen valinta, mutta tuoksuherkkälle ja helposti voimakkaista tuoksuista ärtyville valitsisin Mia Höydön tai Patykan, joiden tuoksut ovat selkeästi miedommat. Minä sain testiin 30-vuotisjuhlaversion klassikkovoiteesta, sitä saa mm. Kikas.fi:stä. (54€)

*-merkityt affiliate-linkkejä & tuotteet saatu testiin blogin kautta

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Pumpuli on ihanaa, kuka voi oikeasti keksiä tuollaisen nimen käsivoiteelle?!? <3 Oma suosikkini yöksi luonnollisista on ehdottomasti Melvita, se ei imeydy kovin nopeasti, joten siksi ei sovi päivällä käytettäväksi, mutta yöksi laitettuna ihanaa, aamulla kädet on mielettömän pehmoiset.

  1. Melvita on mulle ihan tuntematon brändi, siis ulkoisesti tietty tiedän, mutta en oo tainnut koskaan testata mitään :O Hyvä tietää että toimii jos tarviin talvella lisätehoja. Pumpuli on tähän hetkeen riittävä ja oot oikeassa, nimi on ihan paras! <3

 2. Mä tarvisin jonkun voiteen jota voi läträtä käsille, jaloille ja oikeestaan koko vartalolle. Oon miettinyt että Madaran Pihlaja vois olla hyvä siihen tarkoitukseen :) Ja lähinnä just iltaisin käytettynä ennen nukkumaanmenoa niin imeytymistehollakaan ei oo niin väliä.

  1. Madaran pihlaja on takuulla hyvä tuohon! Mä käytän sitä talvemmalla käsille ja kasvoille niihin kohtiin jotka on tosi kuivat.

 3. Mäkin sulan tolle Pumpuli -nimelle. :) Onko se muuten pumppupullossa? Jotenkin sellainen tuntuisi paljon kätevämmältä ja tuon pakkauksen muotokin vaikuttaisi matkustusystävälliseltä (turvallinen ja helppo laittaa käsilaukkuun). Ja tota mä niin pitäisi esillä yöpöydällä. Nyt siellä on joku Santen käsirasva ja se ei niin kaunista maisemaansa tuohon söpöön tapaukseen verrattuna. :D Jännä, harvoin ajattelen pakkauksen ulkonäköä sisustuselementtinä, mutta nyt kun ilmaisit asian noin (”tätä pitää mielellään yöpöydällä”), it makes sense.

  1. No älä muuta sano! :-) On pumppupullo joo, tosi kätevä, voi heittää vaikkapa käsilaukkuun tämänkin siis.

   Hahaa, mä taas ajattelen usein tuota ulkonäköä, vaikkei tuote edes oikeasti olisi esillä. Nämä ovat kaikki aika nättejä, mutta esim. mun hoitoainelemppari Santelta on tosi ruma, haha :-D