THROWBACK

muoti
2 kommenttia

Ohhoh, multa on jäänyt yhdet helteiset asukuvat Kreikasta kokonaan julkaisematta! Palaan ajatuksissani aika usein tuohon matkaan; se tuli niin tarpeeseen syksyn alussa, nollasi vähän kesän kiireitä ja reissun jälkeen oli huomattavasti seesteisempi fiilis, kuin sinne lähtiessä. Majn kanssa oli helppoa ja luontevaa matkustaa – sai välillä olla ihan rauhassa omien ajatusten kanssa ja toisaalta purkaa sydäntä ja pohtia asioita yhdessä aina kun siltä tuntui – eli usein.

top – Gina Tricot, skirt – 2nd hand, leather sandals – Asos, kaftan – Maj’s 

Näihin kuviin on tallentunut kauniisti sellainen lämmin ilta-aurinko, jonka jälkeen ilma on kuin linnunmaitoa. Oli ihan parasta hypätä iltaisin pyörän selkään ja hurauttaa keskustaan etsimään mukavalta näyttävää ravintolaa ja ihmettelemään keskustan hulinaa. Tuo reissu tuli niiiiin tarpeeseen – kesän jäljiltä oli ihana päästä nollaamaan ajatuksia rantalomalle viikoksi, ennen kuin syksyn hulina kunnolla alkoi. Nyt reissusta tuntuu jo olevan ikuisuus, mutta se on kultaisena mielessä.

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.