THROWBACK

/// muotiTags: , ,

Ohhoh, multa on jäänyt yhdet helteiset asukuvat Kreikasta kokonaan julkaisematta! Palaan ajatuksissani aika usein tuohon matkaan; se tuli niin tarpeeseen syksyn alussa, nollasi vähän kesän kiireitä ja reissun jälkeen oli huomattavasti seesteisempi fiilis, kuin sinne lähtiessä. Majn kanssa oli helppoa ja luontevaa matkustaa – sai välillä olla ihan rauhassa omien ajatusten kanssa ja toisaalta purkaa sydäntä ja pohtia asioita yhdessä aina kun siltä tuntui – eli usein.

top – Gina Tricot, skirt – 2nd hand, leather sandals – Asos, kaftan – Maj’s 

Näihin kuviin on tallentunut kauniisti sellainen lämmin ilta-aurinko, jonka jälkeen ilma on kuin linnunmaitoa. Oli ihan parasta hypätä iltaisin pyörän selkään ja hurauttaa keskustaan etsimään mukavalta näyttävää ravintolaa ja ihmettelemään keskustan hulinaa. Tuo reissu tuli niiiiin tarpeeseen – kesän jäljiltä oli ihana päästä nollaamaan ajatuksia rantalomalle viikoksi, ennen kuin syksyn hulina kunnolla alkoi. Nyt reissusta tuntuu jo olevan ikuisuus, mutta se on kultaisena mielessä.

2 kommenttia

 1. Avatar anniina /// 08/11/2015 / 13:33:26

  aivan ihana lämmin etelän tunnelma kuvissa :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 08/11/2015 / 13:55:31

   kiitos!! :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.