Behind the scenes: Weecos-kuvaukset

muoti
3 kommenttia

Tänään oli jännittävä päivä. Kuvattiin nimittäin Weecosille kuvia ja minä sain kunnian toimia mallina!

Hykertelen vieläkin meidän supersiistille tiimille; meikistä ja kampauksesta vastasi mun ainoa luotettuni tällä saralla, eli Tiina Toratti Keidas by Lumosta ja Weecosin puolelta asiaa on ollut organisoimassa yksi mun parhaimmista kavereista. Siis kuinka  s i i s t i ä. Ihan mieletöntä! Ja tuntui niin luontevalta ja kivalta toimia mallina eettisesti ja ekologisesti valveutuneille suomalaisille vaatemerkeille ja asustebrändeille. Palaan aiheeseen ja tähän päivään sitten paremmin, kun saan Tuomas Mikkosen ottamat kuvat käsiini – hän toimi kuvajaana. Sen perusteella, mitä näin tänään otettuja kuvia ja mitä olen nähnyt hänen kuviaan muuten, en voi kuin odottaa innolla. Taitava kuvaaja, jonka kuvattavana oli helppo olla.

 

kuvat: Lotta Heinämäki 

Kuvasimme Finlaysonin TR1:llä, josta postasin kesällä Weecosin 2-vuotisjuhlakuvia. Stailaukset tilaan oli tehnyt taitava Riina Toikko, joka pitää upeaa Moderneko-blogia. Vitsit miten koukuttava blogi  (tekee mieli selata samantien alusta loppuun) ja mikä visuaalinen silmä. Tuo kattaus kaikkine somistuksineen on upea ja mites nuo koristeet katossa?

Nyt pitäisi hetki hengähtää ja laittaa sitten kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnata juhlimaan pikkujouluja Weecosin väen ja mukana olevien mahtavien suunnittelijoiden kanssa. Niin siistiä olla mukana näin mahtavissa jutuissa. Jos Weecos ei ole vielä tuttu, kurkkaa täältä mun esittelypostaukseni. Onpas onnekas olo, että työpäivät voivat olla tällaisia. Jännitti vähän, koska vaikka blogin takia tuleekin oltua kameran edessä, ei siihen tunnu koskaan tottuvan täysin…

Ihanaa viikonloppua! x

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ai että miten upea paikka, stailaus ja kaikki. Ihana Ida, että oli mahtavaa nähdä livenä Blog Awardseissa, olet niin ihana <3

    1. Voi eiii Tiia, ihana sinä! :’-) Oli niin kiva rupatella ja nähdä, oot mahtava!<3