WEECOS 2 vuotta!

kauneus, lifestyle, luonnonkosmetiikka, muoti, sisustus, vastuullinen muoti
1 kommentti

* yhteistyössä Weecos

Vitsit, tuntuu että siitä on vasta hetki kun kirjoitin ekan kerran Weecosista ja nyt, kahden vuoden aikana homma on laajentunut ja kehittynyt ja olen saanut tutusta Weecosin taustalla hääriviin supernaisiin. Weecos on verkossa toimiva vastuullinen kauppapaikka, jossa on myyjinä laatu- eettisyys- ja vastuullisuuskriteeristöt täyttävät suomalaiset yritykset ja yrittäjät. Tarjontaa löytyy sekä muodin, sisustuksen, kosmetiikan kuin vintagenkin parista. 

Weecos tarjoaa paremmat vaihtoehdot päivittäisille kulutusvalinnoillemme. Se on kauppapaikka, jossa voit tehdä kestävää kehitystä tukevia ostopäätöksiä. Weecos 17.6.2013

Nyt Weecos julhii kaksivuotista taivaltaan ja sen kunniaksi on ollut vaikka mitä kivaa arvontaa ja ylläriä, joista isoin starttasi tänään! Klikkaa siis itsesi Weecosin Facebookiin, tykkää sivustosta mikäli eettisemmät valinnat hyvällä maulla kiinnostavat ja osallistu huikeaan synttäriarvontaan. Kerron postauksen lopussa, mitä on arvontapalkintona, mutta sitä ennen Weecos-fiilistelyä: 


kuva:  Jonna Hietala

Kuva Weecosin kevätjuhlista. Niin ihanan tunnelmalliset kemut, joissa ehdin itsekin piipahtaa nopeasti moikkaamassa tuttuja ja ihastelemassa juhla- ja kuvausmiljöötä. Pöytä on katettu Saana & Ollin tableteilla ja Design Paletin Havu-tarjottimilla. Alla lisää suosikkejani Weecosin valikoimasta: 

1. Muka va Donitsi stripe-huivi 2. Mia Höytö Lumous Rich Nurturing serum
& Ihana Moisturising Cream 3. Kikerigu Puu-korvikset 4. Väska Ada

Saana ja Olli Villi pohjola tea towel/table mat (small)

1. Uhana Design Kielo-toppi 2. Sanna.Hopiavuori Iidia-takki 3. Kanelimaa Lintuleikki-postikortti 
4. Taulu ja Tapetti Sumusää-postikortti 5. Väska Mimi S

Weecosin valikoima on laajentunut huimasti alkuajoista ja onkin ihanaa, että verkosta löytyy selkeä sivusto, josta voi sekä etsiä tietoa ja inspiraatiota ja shoppailla suosikkituotteensa. Valikoima on kotimainen ja tukee pieniä yrityksiä tuomalla ne ja niiden arvot kattavasti esille. Kokosin omia suosikkejani kollaasiksi ja teinkin kaksi kollaasia, kun eivät millään olisi mahtuneet yhteen. Weecosilta löytyy kivoja tuotteita kotiin, vaatekaappiin ja kylppäriin. Toivoisin valikoiman laajenevan esim. luonnonkosmetiikan osalta ja olisi mahtavaa, jos valikoimassa olisi myös tilaustöitä tekevien kotimaisten osaajien portfoliot tms. Esim. Timo sohvapöytineen sopisi tuonne joukkoon mainiosti ja uskon, että Suomesta löytyy vastaavanlaisia osaajia, joille vain ei ole itsellään kunnollista markkinointikanavaa. Ehkä tulevaisuudessa? Veikkaan, että tulevaisuudessa Weecosista tulee myös entistä kansainvälisempi. Tässä jos missä on pohja sellaiselle.

Kantsii myös kurkkailla Weecosin blogia, mikäli esim. vastuullinen yrittäjyys, eettinen muoti ja pienten yrittäjien tukeminen kiinnostaa. 

kuva:  Jonna Hietala

Kiinnostaako Flow-liput? No niin arvelinkin – niin muakin!! Klikkailkaa siis itsenne Weecosin Facebookiin ja osallistukaa ihanaan kesäarvontaan. Voittaja pääsee kaverin kanssa valitsemanaan päivänä Flow-festareille – tässäpä arvonta, jonka haluaisin itsekin voittaa! Osallistumisaikaa on su-ma-väliseen yöhön klo 00:00 asti, joten nopsaa osallistumaan. Kantsii kurkata Facebookista myös mahtavat synttäritarjoukset. Jee! 

Oletteko te shoppailleet Weecosilla tai etsineet sieltä inspiraatiota? 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.