Kallioille

/// muoti

Huh, kuluipa viikko nopeaa, vaikkei hetkittäin siltä tuntunutkaan. Sain kokea viime viikolla ruokamyrkytyksen tuskat, huh että, en tiedä olenko koskaan ollut noin rikki ja kipeä taudin takia! Onneksi pahinta oloa kesti reilu päivä ja loput päivät meni kuumetta ja päänsärkyä pois levätessä. Kaikista pahinta taudeissa on aina epätietoisuus ja se, ettei koskaan tiedä milloin ne loppuvat – tällainen järjestelmällinen tyyppi ei kestä epätietoisuutta. Enkä myöskään  sitä, millaisia vaihtoehtoja google antaa taudiksi, kun googlaa ”oksennus ja kova kuume”. En varmaan inhoa mitään fyysistä reaktiota niin paljon kuin oksentamista. En ole koskaan ymmärtänyt, miten jotkut käyvät kesken baari-illan oksentamassa ja jatkavat sitten bailaamista, en ikinä pystyisi! Saatika haluaisi, mutta se on toinen juttu jo se. 

En tiedä mistä ruokamyrkytys on voinut tulla – oireet alkavat yleensä 24 tunnin kuluessa jonkin saastuneen/pilaantuneen ruuan syömisestä. Olin ollut kotona koko päivän ja tehnyt itse ruokaa, mutta muistan, että aamupuuron joukkoon heittämistäni pähkinöistä joku maistui aavistuksen homeelle. En antanut sen häiritä, sillä noita sattuu aina välillä. Pohdin kaikki jutut läpi enkä keksi mitään; tietysti ulkomaalainen persikka tai vaikka pari viikkoa käytössä ollut vesipullo jossa bakteerit ovat päässeet muhimaan, saattaa olla syy. Huh, miten turhauttavaa. Onneksi tauti tuntuu olevan nyt ohi, pientä lämpöä vielä havaittavissa, joten viikonlopun suunnitelmat menevät auttamatta uusiksi. Nyt pitää helliä kroppa kuntoon ensi viikoksi, tiedossa on alkuviikko töitä ja loppuviikosta mökkeilyä, ai että! 

Nämä kuvat nappailtiin Lindan kanssa alkuviikosta. Ihanan seesteinen tunnelma ja kaunis järveen laskeutuva kallio taustalla, yksi lempparipaikoistani. Haaveilen että ensi viikolla kelit suosisivat mökkeilyn suhteen, olisi ihana päästä veneilemään ja syömään ulkona, niin kuin viime vuonna. No, odotan mökin rauhaa ja saunomista säästä huolimatta. 

Lempeää viikonloppua xx 

11 kommenttia

 1. Avatar Janniina /// 26/06/2015 / 19:58:15

  Sä löysit sen nappifarkkuhameen ! :) ihana !!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/06/2015 / 12:02:41

   JEEEE, niin löysin!! Oon innoissani tosta, hihii! <3

   Vastaa
 2. Avatar Eve /// 26/06/2015 / 20:18:54

  Näytät ihan hullun hyvältä! :-*

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/06/2015 / 12:14:05

   Eveee, kiitos ihana <3<3

   Vastaa
 3. Avatar hami /// 26/06/2015 / 21:10:41

  kiva hame! oon pohtinu napillisen farkkuhameen ostamista, mutta riittävän kivaa ei ole tullut vielä vastaan. paranemisia ;-* mäki olen kipeänä. onneksi viikonloppu on vapaata

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/06/2015 / 12:20:24

   Mulla oli sama mielessä pidempään, mutta tää täytti mun kriteerit! Ei oo liian kulutettu vaan farkku on just kivan väristä :-)

   Höh, toivottavasti parannut pian!! Mulla alkaa helpottaa, huh.

   Vastaa
 4. Avatar Eveli /// 28/06/2015 / 12:47:06

  yh, kuulostaapas kamalalta sattumalta :( oon ihan samanlainen tuossa suhteessa, en inhoa mitään niin paljoa kuin vaikka mahatautia.. iyhhh. mutta tosiaan, en oo ennen kommentoinut ja piti sanoa että tykkään sun blogista ihan hurjasti! ♥

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 10/10/2015 / 15:02:03

   No älä! :—( muttta voi että, kiitos ihanasta kommentista ja anteeksi etten vastannut tähän aiemmin! <3

   Vastaa
 5. Avatar Nora /// 28/06/2015 / 13:24:16

  Voi että mikä hame!! Mistä oot löytänyt noin täydellisen yksilön? :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 10/10/2015 / 15:02:19

   Kiiitos! Se on Asokselta :-)

   Vastaa
 6. Lasinen juomapullo | 365 days with Ida /// 26/08/2015 / 14:34:37

  […] juomapulloa ja saako sen pidettyä ehjänä. Ja ennen kaikkea; miltä vesi maistuu lasipullosta. Sain kesän alussa ruokamyrkytyksen ja vaikka sen syytä onkin vaikea päätellä, mietin, että yksi syy voisi olla ällön […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.