TKAY MAIDZA

musiikki
Jätä kommentti

TKAY MAIDZAkuva: x

Tkay Maidza – Ghost

Tätä Tkay Maidzan biisiä ei vieläkään löydy Spotifystä, tai se on jotenkin piilotettuna, eli kuunnelkaamme SoundCloudista. Huhhuh. Tkay Maidza on pitkään ollu mun salimusiikkia, noh, ymmärrätte kun kuuntelette – esim. Spotifystä löytyvä Switch Lanes on yksi takuuvarmoista. Noista biiseistä tulee älytön energia! Huhh huh.

Tkay Maidza -artistinimeä käyttävä Takudzwa Victoria Rosa Maidza on australialainen artisti, syntyjään Zimbabwesta. En kestä, että tyyppi on syntynyt vuonna 1995… HUH HUH. Tässä on sellainen nimi, joka kantsii pitää mielessä.

Tkay Maidza – M.O.B.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.