Pitkän päivän luottoasu

muoti
Jätä kommentti

Viime torstai oli asuvalinnan kannalta aavistuksen haastava, sillä päivän ohjelma oli niin monipuolinen – eikä koko päiväksi luvattu tihkusade ja tuuli ei yhtään helpottanut asiaa. Olisi tehnyt mieli pukea lämmin neulepaita ja farkut, mutta se ei aivan sopinut iltaohjelmiin. Aamupäivän showroom-vierailun ja lounastreffien lisäksi ohjelmassa oli korunäyttelyn avajaiset sekä Henriikan yllätyssynttärit, joten halusin päälle jotain sellaista jossa voisin kiitää sekä arkiset askareet että illan juhlavammat ohjelmanumerot. Ja jotain, jossa olisi mukava matkustaa ja olla koko pitkä päivä.

Päädyin takuuvarmaan kokomustaan. Mekko on second handia ja liehutakki Minimumin – ehkä yksi käytetyimmistä vaatteistani ikinä. Tuo asu on arkinen tässä, mutta kun lisäsin huuliini kirkkaanpunaista huulipunaa, sain olostani näyttelyn avajaiskelpoisen. Huulipuna pelastaa aina! Jalassa siistit ja helpot kiiltonahkaiset korkonilkkurit Vagabondilta.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.