Klassikoita

muoti
8 kommenttia

Tämä asu koostuu aika monesta mun vaatekaapin kulmakivestä: nahkahameesta, joka sopii sekä arkeen että juhlaan, laadukkaasta ja lämpimästä neulepuserosta, alustopista, jossa on nätti pitsi yläreunassa, maihareista ja isosta villahuivista. Olo ei ehkä ollut tässä ihan idamaisin, sillä se valikoitui aavistuksen kiireessä päälle. Piti rientää parinkymmenen minuutin varoitusajalla keskustaan ja päälle valikoitui mukavaa ja varmaa.

Mun henkilökohtainen ennätys nopeasti valmistautumisessa on suihku, hiustenkuivaus & laitto + meikkaaminen ja pukeutuminen 30 minuutissa, mutta en usko että kykenen tuohon suoritukseen kovin usein… :-D Mitenhän mulla arkiaamuina menee miltei tunti tuohon kaikkeen ilman suihkua?

lace top – Samsoe&Samsoe / Inch”, cashmere pullover – Samsoe&Samsoe / Inch”, leather skirt – 2nd hand,
coat – Lindex, wool scarf – Weekday, boots – Dr. Martens 

Mulla on aika kiva fiilis joulusta, sellainen odottava ja täysin stressitön. En malta odottaa perinteistä joulusaunaa kynttilänvalossa ja ei-niin-perinteisiä, mutta omalle perheelle tärkeitä jouluruokia ja lautapelejä sekä sohvalle nukahtamista kesken kirjan lukemisen. En ole jouluihminen sen perinteiden vuoksi, mutta kyllä tähän synkkään aikaan vuodesta tarvitaan juhla, joka antaa luvan rauhoittumiselle ja kellon ympäri nukkumiselle. Toivottavasti teilläkin pian loppuu työt ja opinnot ja pääsette loman viettoon. :-*

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihanaa jouluaikaa sulle, Ida! Oot taas niin kauniina. Mun pitääkin käydä nyt lomalla tuolla Inchissä kun sulla on aina sieltä kaikkea kivaa päällä :D En oo löytäny Helsingistä vielä mitään luottokauppaa, musta täällä on vähän ahdistavaa käydä kaupoilla. Tampereella on niin väljää ja myyjätkin pääsääntöisesti hymyilee nenän nyrpistelyn sijasta :D

  1. Voi ihana Katri, kiitos kaunokainen! <3

   Joo, mee ihmeessä käymään! Laadukkaita juttuja ja semmoisia, joita ei tuu ihan joka toisella vastaan :-) Eikä takuulla nenää nyrpistäviä myyjiä, haha!

   Hei ihanaa joulunaikaa <3!

 2. heiii, rupesin tässä mietiskelemään että pitäis jossain kohtaa elämässä panostaa oikeesti laadukkaisiin mustiin pillifarkkuihin ja ajattelin niihin seuraavaksi alkaa vähän säästämään, niin mietin, että onko sulla ne tiger of swedenin kelly -farkut pysyneet moitteettomassa kunnossa? :-) ajattelin teitsin suosituksesta suunnata mahdollisesti inchiin farkkukaupoille joskus, mutta täytyy tehdä ensin vähä taustatutkimusta jos on satasta tai ylikin satsaamassa farkkuihin! rupee menee järki ku gt:n farkut repee haaroista puolen vuoden jälkeen….. super hyvän malliset ja kivat päällä mut hohhoi, ei oo helppoo kyykkiä töissä lattian rajassa kun yhtäkkiä kuuluu ratkeemisääniä :DD

  1. UUU jeee!

   Kellyt on ihan priimakunnossa yhä, mutta en oo käyttänyt niitä niin aktiivisesti kuin mun Bik Bokin superkorkeita pillifarkkuja. Ginasta on lopetettu sen mun ikilemppari pillifarkkumalli, se tais olla Cornelia ehkä? Sellanen tosi korkee ja ihan kapee. Bik Bokin sellanen joku SUPER HIGH -malli on sille täydellinen korvaaja, tosin kalliimpi, oisko noi 60 vai 70e?

   Kellyt on taas selkeesti parempaa matskua, laadukkaampaa farkkua joka ei samalla tapaa kulu puhki, mutta itku, ne ei oo niin korkeet mitä mä toivoisin. :-( Käy testaa riittääkö se korkeus sulle, ja jos joo, niin sit voin kyllä suositella! Käytän noitakin kerran viikossa mut eniten BikBokin noita megakorkeita, jotenkin niissä on mukavampi olo ton vyötärön takia.

   Nudie High Kait on kans jees, mutta mä saan ne kyllä aktiivisella käytöllä rikki vuodessa :—D Tosin se on enemmän kuin puoli vuotta mut kuitenkin, haha. Inchissä osataan kyllä neuvoo mallien suhteen, mut Kelly on kyl varmasti yks tosi hyvä vaihtoehto!

   1. jee kiitos super kattavasta vastauksesta! täytyy varmaan käydä tsiikaamassa noita bikbokin farkkuja myös, koska farkuissa saa munkin mielestä olla superkorkeet! ja ilmeisesti ne siis on kestänyt hyvin semi aktiivista käyttöä ilman puhkikulumisia?

    1. Nojooo, sanoisin että noi Bikbokit on samaa kamaa ja laatua niiden Ginan farkkujen kanssa, eli aika ohuet ja alkaa sen takia nopeesti kulua :D mutta niissä on mulle parempi malli mitä Kellyissä tai High Kai:ssa. OISPA jollain laadukkaalla merkillä yhtä korkeet ja pillit, ostaisin heti :’-(( mut ku ei oooooo….

 3. Mä niiin tykkään sun tyylistä! Oisko sulla vinkata muita ihania pitsireunaisia toppeja kuin toi päälläsi oleva? Ja hei mulla on sukkahousujen kanssa ikuisuus ongelma, kun ne joko valuu ja on liian isot tai sit nukkaantuu ja menee epösiistiksi parin käytön jälkeen. Eli mistä sä ostat sun sukkahousut? :-)

  Rentouttavaa joulunaikaa, muista säkin levätä kunnolla kun tuntuu et sulla on aina niin monta rautaa tulessa! ;-)

  1. Voi kiiiiitos!! :’–) Mulla on kaks muutakin pitsireunaista toppia, toinen on samettia ja se on h&m:ltä, toinen pari kolme vuotta vanha Asokselta. Et ainakin noilta merkeiltä Samsoe&Samsoen lisäks löytynee pitsitoppeja!

   Hahaa joo, älä muuta sano, toi on varmaan kaikkien hameiden ja mekkojen käyttäjien ongelma >:—( Sukkikset on karseeta kertakäyttökamaa. Jos ostan ketjuliikkeistä sukkiksia, ostan H&M:n tai Lindexin niitä pikkasen kalliimpia muotoilevia tms sukkiksia, tuntuu että niissä pysyy malli parempana eikä niitä tarvii koskaan olla nostelemassa ylös, ne pysyy hyvin päällä. Mutta ei nekään kestä ihan hirveen hyvin. Voi kun löytäis jotkut kestävät!

   Indiskasta ostin joskus jotkut paksut talvisukkikset ja ne on kyllä vieläkin ihan ok kunnossa, eli ne ainakin kantsii kattoo jos etsii paksumpia. Mut 20-50denierin sukkikset ostan H&M/Lindex/Norlyn tms.