Lake Jons

musiikki
2 kommenttia

Ei ehkä tekisi mieli aloittaa uutta vuotta näin kaihoisalla biisillä, jossa selkeästi muistellaan menneitä ja hoksataan vasta jälkikäteen asioita; mutta sellaistahan elämä joskus on, joten menkööt. Biisi on aivan ihana, loppuvuoden lemppari ehdottomasti. 

LAKE JONS

kuva: Markus Kontiainenx

Lake Jons – Didn’t Know

(Biisi löytyy myös Spotifystä)

On aika sairaan siistiä päästä nauttimaan livemusiikista ystävän yllätyssynttäreillä; ja vieläpä sellaisesta, josta tietää jo valmiiksi pitävänsä. Lake Jons esiintyi Henriikan synttäreillä ja olivat loistavia livenä, vaikka trion sijaan paikalla olikin vain duo. Didn’t know -biisi menee luihin ja ytimiin, en tiedä montako kertaa olen nyt kuunnellut tämän peräkkäin. Huhhuh. 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Lake Jons on kyllä mielenkiintoinen uutukainen! :) Näin Tampereen Tulli Blockpartyissa livenä viime kesän lopulla. Oli aika hauska, että heidän esiintymislavansa tapahtumassa oli Tullintorin takana oleva eritäin vaatimaton lastauslaituri :D silloin oli pirskatin kylmä päivä, ja yleisössä valitettavasti vain kourallinen väkeä.. Mutta tunnelma mainio! :)

    1. Oi eiikä! Mä muistan ton päivän, olin kipee silloin enkä mitenkään viitsinyt lähtee kattoon keikkoja siinä kylmyydessä :–( mutta ihanaa että vakuutti ja niin hauska keikkamiljöö kyllä, hahaa. Nythän ovat tulossa Valoa festivaaleille helmikuussa!