DRINK YOUR GREENS

ruoka
Jätä kommentti

Joulupyhien aikaan alkoi kummasti kaivata kaikkea raikasta, tuoretta ja vihreää vastapainoksi kaikelle jouluiselle herkuttelulle. En todellakaan ota stressiä mistään jouluruuista, ei kukaan liho parissa päivässä, vaikka söisi erilailla mitä yleensä. Mun omaan ruokavalioon verrattuna jouluruoka on lihapitoisempaa (syön jouluisin hirveä, joka on varmaan eettisin lihavalinta mitä voi olla) ja ei-niin-tuoretta kaikkien laatikoiden ansiosta. Siksipä oonkin tehtaillut viime päivinä aika paljon smoothieita, vaikka yleensä en talvella juo niin paljoa kylmiä juomia mitä kesäisin. Ihan hyvää detoxia välipäiviin ja vuodenvaihteen nyt alkaa terveellinen elämä -fiilistelyihin. Hahha. 

Blogistani löytyy pari aiempaa vihersmoothie-reseptiäni (täällä, täällä, täällätäällä & täällä, hups miten monta!), mutta ajattelin jakaa myös tämän mun tän hetkisen lempparin teille.

Vihersmoothie:
tuoretta ananasta
päärynä
reilusti baby pinaattia (myös pakaste käy)
pala kurkkua
tyrniä
pala inkivääriä
kookoskermaa (tai -maitoa)
jäämurskaa tai jääpaloja
vettä

Jos smoothiesta haluaa täyttävämmän, voi sekaan laittaa esim. hampunsiemenjauhetta, siemeniä tai pähkinöitä. Kaikki superfoodit olen jättänyt huomattavasti vähemmälle, mutta jos tekee mieli, voi sekaan laittaa esim. chiansiemeniä tai chlorella-jauhetta. 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.