Kaunistava smoothie

hyvinvointi, kauneus, ruoka
9 kommenttia

Avaanpa teille heti otsikkoa, ettei tule semmoinen olo, että mitäs huruuksia nyt sitten. Four Sigma Foodsilta ostamani Instant Shiitake on siis siitakesienestä tehty jauhe, jonka voi sekoittaa esim. smoothien sekaan tai nauttia kuumaan veteen sekoitettuna teen tapaan (sopii kuulemma myös misokeiton pohjaksi). Instant Shiitakeen käyttö tukee maksan toimintaa ja näin auttaa ihoa kirkastumaan ja puhdistumaan – siitakesienen lisäksi sekoituksessa on mm. verta ja maksaa puhdistavaa voikukkaa ja schisandraa, joka on Aasiassa terveysyrtti numero yksi, sillä sen käyttö saa kuulemma ihon hehkumaan. Lisäksi mukana on myös ruusunmarjaa, joka c-vitamiinipitoisuutensa ansiosta auttaa muita aineita imeytymään paremmin. 

Tuttuni kehui, että huomaa ihossaan selkeän muutoksen kun hän nauttii tuollaisen 20 annospussin paketillisen kuuriluontoisesti. Mä olen sekoitellut Instant Shiitaketta smoothieideni sekaan hyvin epäsäännöllisesti, enkä tiedä onko se lumevaikutusta (vai jo pelkkien hedelmien ja vihannesten nauttimisesta johtuva reaktio), mutta ihoni tuntuu kirkastuvan näitä smoothieita nautittuani. Sama kai se lopulta, onko vaikutus todellista vai lumetta, iho tykkää ja olo on raikkaampi. 

Olen jakanut aloittelijan vihersmoothie -ohjeen täällä, nykyinen suosikkini on seuraava: babypinaattia, tuoretta ananasta, päärynää, banaania, inkivääriä, pakastettua tyrniä, chiaa, hamppuproteiinia, sitruunaa tai limeä ja Instant Shiitakea. Sekoitan Shiitaken vasta valmiiseen smoothielasilliseen, sillä sen maku voimistuu jos se muhii smoothiekannussa. Maku ei ole voimakas, mutta en varsinaisesti halua sieniaromia juomiini, haha. Tuommoinen parinkymmenen pussin paketti maksaa n. 22 euroa ja mielestäni yhden pussillisen voi sekoittaa esim. kahteen eri smoothieeseen, yksi pussi / päivä on hyvä annostus. Onko kukaan teistä testannut? Huomasitteko vaikutuksen ihoon? 

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

matalat ferritiinit oireet

Mielessä: matalat ferritiinit, rautainfuusio & Cyklokapron

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Huu, mun tekis mieli testata tätä! Mulla on saman sarjan se rentouttava versio (olikos se Reishi? haha en muista!) ja siitä oon pitänyt. En siis maultaan, mutta tuntuu toimivan. Toisaalta olen vähän skeptinen näiden suhteen siltikin.

  1. Reishi, joo! Se toimii ihan SUPERhyvin. Samaten xoco blue jossa on reishiä. Huomaan eron ihan selkeästi. :-) Sen sijaan esim. mind herbs ei ainakaan mun havaintojen mukaan ole mulla toiminut, vaikka olen siitä kuullut myös kehuja.

 2. Apua luin että ”siitakesienen lisäksi sekoituksessa on mm. verta” ja mietin että herrajestas vampyyrijauhettako se on :::D

  Mutta jee tutustuin täältä Four Sigma Foodsien tuotteisiin ja heidän suklaajauheet on mahtavia. ^u^

  1. Hooohhhoo, vampyyrijuttui!!!

   Ne kaakaojutut on kyllä ihan parhaita, helppo tapa tutustua näihin sienijuttuihin. :—)

 3. Mitkä ovat shiitakesienen vaikuttavat ainesosat? Miten näitä vaikutuksia on tutkittu? Aikamoisia vaikutuksia pussillisella sienijauhetta.

  t. Skeptinen :)

  1. Googlaamalla löydät paljon tietoja schisandrasta, sitä on käytetty paljon lääkekasvina kiinassa ja venäjällä. Tämmöistä löytyy siitakkeesta: ”Siitakkeiden terveysvaikutuksia on tutkittu nykyaikana tieteellisesti. Sienet sisältävät polysakkaridi lentinaania ((1-3)-β-D-glukaani), jonka on tutkittu ehkäisevän kasvainten muodostumista. Jotkut siitakkeesta eristettävät aineet, kuten iktyoli, toimivat lääkkeenä allergioihin ja viruksiin.” http://fi.wikipedia.org/wiki/Siitake (kurkkaa lähteet ennen kuin tuomitset Wikipedian suorilta)

   Täältä löytyy myös paljon tietoa:
   http://www.foursigmafoods.com/products/instant-shiitake
   http://www.whfoods.com/genpage.php?dbid=122&tname=foodspice
   http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-376-schisandra.aspx?activeingredientid=376&activeingredientname=schisandra
   http://www.drugs.com/npp/schisandra.html
   http://foodin.fi/shizandra-marja-150g-luomu-villi.html

   Tässä vielä Four Sigma Foodsin tuotekuvaus:

   Shiitake on yksi maailman suosituimmista ruokasienistä. Se ei ole pelkästään maukas vaan sillä on lukuisia hyötyjä terveydellemme ja kauneudellemme. Shiitake sisältää kaikki välttämättömät aminohapot ja huikean määrän mineraaleja.

   Instant Shiitake on kokonaisvaltainen kauneusruoka, joka on pakattu näppäriin annospusseihin. Lisää vain kuumaa vettä ja sekoita – ihosikin ihanaksi saava, maksan toimintaa tukeva juomanautinto ja hetkessä valmis! Kiinassa shiitakkeen uskotaan lisäksi buustaavan Qi:tä, elämän voimaa.

   Four Sigma Foods Instant Shiitake sisältää lisäksi merkittävän määrän kahta voimakasta yrttiä, schisandraa ja voikukkaa.

   Schisandraa pidetään Aasiassa terveysyrtti numero ykkösenä, koska se saa suorastaan ihon säihkymään.

   Voikukka puolestaan tsemppaa maksan toimintaa ja puhdistaa verta.

   Instant Shiitakkeessa ei ole steviaa tai muita makeuttajia. Juoman maku on luonnostaan lempeä ja helposti nautittava.

   Instant Shiitakkeeseen lisätty ruusunmarja antaa luonnollista C-vitamiinia ja auttaa samalla vaikuttavien ainesosien imeytymisessä. Etenkin maksaa suojelevat vaikutukset ovat elimistön käytettävissä ainoastaan alkoholiuutteen avulla, minkä vuoksi Instant Shiitake on tuplauutettu. Instant Shiitakkeen polysakkaridi-pitoisuus on 30%, joka on erittäin korkea verrattuna mihin tahansa tuotteeseen. Jokainen Instant Shiitake juomapussi sisältää 1500 mg tuplauutettua Shiitaketta.

   Suurimmat syyt innostua Instant Shiitakkeesta:
   1. Helppo ja tehokas tapa syödä ehkä maailman suosituinta lääkinnällistä sientä
   2. Tuotteeseen käytetty Shiitake on tuplauutteena erittäin tehokasta
   3. Instant Shiitake sisältää 900 mg korkealaatuista schisandraa, joka jo itsessään maksaa sinulle koko tuotteen hinnan takaisin!
   4. Sisältää c-vitamiini-rikasta ruusunmarjaa, joka auttaa ainesosien imeytymisessä
   5. Ei sisällä makeutusaineita

 4. Hhahahaaa mä en kestä. Jostain syystä luin vähän oudosti lauseet pilkkoen:
  ”– siitakesienen lisäksi sekoituksessa on mm. verta ja maksaa (PISTE)”

  … tartten päikkärit. Ehin jo huolestuu, että minkä verta ja maksaa sinne on sekotettu :D

  1. :____Ddd miljuriiii, unten maille!!! ei vaan, ida ehkä johonkin kirjoituskouluun, onnistuin hämään jo kahta ainakin :-DD