Mukana vain suosikit

/// kauneusTags:

Arvaatteko mistä oon iloinnut viime päivinä ihan suunnattomasti? Siitä, että myin ja karsin kaiken turhan ennen muuttoa. Musta on ihanaa, kun mulla on täällä vain oikeasti tarpeellisia ja käytössä olevia asioita. Kävin esimerkiksi läpi kaiken kosmetiikan. Bloggaajana ja viimeiset pari vuotta luonnonkosmetiikan parissa työskennelleenä sitä oli kertynyt aika kiitettävästi, vaikka olen säännöllisesti lahjoittanut minulle tarpeettomat tuotteet eteenpäin piristämään lähipiiriä. Nyt rankkasin reilulla kädellä ja heitin myös kaikki ne kaksi vuotta sitten avatut tuubit menemään, jotka ei vaan yksinkertaisesti ole päässeet vakikäyttööni. Kaikkea sitä säästääkin, huh. KonMarin lukemisella on selkeästi ollut merkitystä, kun olen hoksannut, että on ihan turhaa jemmata jotain, mitä ei koskaan käytä.

Tästä syystä karsin myös suurimman osan kynsilakoistani kaatopaikalle – jep, ne pitää toimittaa ongelmajätteen keräykseen. Siitä syystä säästin vain totaaliset suosikkini; Kure Bazaarin 4-free-lakat ja Treat Collectionin 5-free-lakat, sekä yhden täydellisen punaisen Yves Rocherin lakan, jolle koetan etsiä korvaajan luonnollisemmista lakoista. Sekä Kure Bazaarin että Treat Collectionin lakat ovat mieleeni ja koska ne ajavat asiansa mainiosti, en enää halua ostaa tavallisia kynsilakkoja.

Oli helpottavaa karsia myös kaikkea muuta, jonka on ajatellut olevan tosi tärkeää mutta joita ei kuitenkaan koskaan käytä tai tarvitse; esimerkiksi kaikki muotilehdet, luetut kirjat jotka eivät herättäneet sen suurempia tunteita, dvd:t (ei mulla ole mitään laitetta millä katsoa niitä!) ja turhat kipot ja koriste-esineet.

9 kommenttia

 1. Avatar Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi /// 19/02/2016 / 15:32:40

  Turhan tavaran karsiminen on ihanaa, koska en harrasta hamstraamista ja pidän siitä, että kaapit ovat puolityhjät :)

  Vastaa
 2. Avatar Hanna Ä /// 19/02/2016 / 16:49:49

  Mullaki on niin hyvä fiilinki, ku kannoin kolme ikeakassia kirppikselle! :) Pitäis itekki myös lukea toi KonMari kirja, sitä on niin paljo kehuttu!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/02/2016 / 22:36:59

   No niinpä ja joo, lue se!! Se on kyl kiva! :-)

   Vastaa
 3. Avatar HANNA /// 19/02/2016 / 17:56:36

  Mullakin muutto edessä ja eniten odotan juuri tätä tavaroiden karsimista ja sitä että kotoa ei löydy mitään ylimääräistä! :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/02/2016 / 22:37:23

   No niinpä, ihan parasta! :-)

   Vastaa
 4. Avatar Justiina /// 19/02/2016 / 22:03:09

  Kiinnostais tietää että miten hankkiuduit eroon esim niistä DVD:istä? Heititkö ihan kylmästi roskiin vai lahjotitko jollekin? Meillä on kotona paljon tavaraa, mitä ei tarvitse mutta mikä ei myöskään mene kirppiksellä myydyksi ja oonkin nyt pähkäillyt että mihin voisi lahjoittaa tavaraa samaan tapaan kuin vaatteita niihin uffin keltaisiin laatikoihin :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/02/2016 / 22:36:30

   Ne kaikki dvd:t meni kirpparilla! En mä kyllä heitä mitään käyttökelpoista roskiin… :-D mutta myymättömät vaatteet meni uffin boksiin juurikin.

   Vastaa
  • Avatar Kaina /// 19/02/2016 / 22:54:49

   SPR:n Kontti-kirppikset ainakin vastaanottaa kaikenlaista lahjoitustavaraa myyntiin ja tuottokin menee kaiken lisäksi hyvään tarkoitukseen! :)

   Vastaa
 5. […] Boholta pari muutakin lakkaa; kierrätin muuton yhteydessä vanhat lakat eteenpäin ystäville ja pakkasin mukaani vain suosikkini. Hakusessa on uusi tummanvioletti ja jokin kivan keväinen sävy perinteisen punaisen ja […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.