Kultahameessa

muoti
5 kommenttia

Heippa kamut, toivottavasti teillä on ollut rento viikonloppu? Mulla oli aivan erityisen rento ja vapaa, tämmöistä olin kaivannut – ei liikaa sovittuja menoja, aikaa vaan olla. Luin kirjaa, kävin kirppiksillä, etsin lahjoja yhdille ihanille pikkutyypeille jotka täyttävät vuosia, olin mainioilla after workeilla, testasin Umeshun sushit, brunsseilin ja tein vähän töitä. Oikein hyvä kombo. Lopetin hyvinvointiviikonloppuni hot yin -joogatuntiin, se sopi viikonlopun rauhoittumisteemaan paremmin kuin hyvin.

Eilisen vietin Asennemedian ihanien naisten kanssa bro:n brunssilla – huh miten hyvä se oli! Tähän palaan vielä myöhemmin, mutta täytyy sanoa että tykkäsin todella paljon. Henriikka nappasi musta asukuvat aulassa, joten saanen esitellä, kultahame:

merino wool jumper – H&M, skirt – Zara, boots – Vagabond
bag – & Other Stories, golden necklace – mom’s old

Kimaltava kultahame sopii tyylillisesti aika hyvin tuonne Hilton Strandin mahtipontiseen aulaan, vaikka siellä onkin kullan sijaan paljon kuparia. Löysin vihdoin pidemmän kimaltavan hameen itselleni, olen etsinyt sellaista useamman vuoden, mutta sopivaa ei ole aiemmin tullut vastaan. Hopeinen minihame on suosikkini, mutta olen kaivannut sille kaveriksi pidempää hametta, joka sopisi useampaan eri tilanteeseen.

Tiedän, että moni inhoaa kullan ja hopean sekoittamista keskenään samaan asuun, mutta minusta se on hauskaa ja raikasta. Mulla on tässä kultainen hame ja korvissa hopeiset renkaat (jotka kyllä kuvissa hukkuvat hiuksiini), kultainen kaulakoru ja sormissa sekä hopeinen että kultainen sormus. Toimii!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihana tuo hame!
    Multa löytyy vähän samantaipaiset puuterin värisenä ja kiiltävänä mustana. Tuntuu, että noita voisi hamstrata vielä valkoisen ja jonkun metallinhohtoisen, mutta toisaalta taas mietityttää, että onko turhaa omistaa lähes samanlainen hame neljässä värissä :D Näitä maailmanluokan ongelmia, heh.

    1. Ooh, puuteri ja musta ovat ihania myös! Haluisin kans arkisen tämmöisen pidempänä, oon huomannut että en innostu mun lyhyemmistä hameista enää niin paljoa vaikka niissä ei ookaan mitään vikaa tavallaan :-D