Everyday Minerals -meikkipäivä Kampin Ruohonjuuressa 8.3.2016

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , ,

Huomio, mineraalimeikeistä innostuneet! Kampin Ruohonjuuressa on huomenna tiistaina 8.3. Naistenpäivän kunniaksi Everyday Minerals -meikkipäivä. Olen paikalla auttamassa ja opastamassa oikean sävyn valinnassa yhdessä Maj:n kanssa – samalla tiimillä, kuin I love me -messuilla Everyday Mineralsia Suomeen lanseeratessa.

Olen käyttänyt Everyday Mineralsin tuotteita kuuden vuoden ajan ja voin sydämestäni suositella sarjaa. Jos olette kaivanneet vinkkejä tuotteiden käyttöön tai oikean tuotteen valintaan, niin nyt on hyvä hetki tulla moikkaamaan ja kyselemään. Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat tarjouksessa -15% alennuksessa sekä Ruohonjuuren verkkokaupassa että myymälässä. Tervetuloa testaamaan!

Everyday Minerals -testailua mm. täällä, täällä ja täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.