KATE BOY (vinkki Turkuun ja Jyväskylään)

musiikki
2 kommenttia

Kate Boy – Northern Lights

Erittäin poikkeuksellisesti vinkki Turkuun ja Jyväskylään! Tänään torstaina 14.4. Kate Boy esiintyy Turussa Dynamolla ja huomenna perjantaina Jyrockissa Jyväskylässä.

Eilen Kate Boy esiintyi Kutosella ja vitsit oli kiva keikka. Oon kuunnellut Kate Boyta jonkin verran, mutta en ole silti innostunut siitä mitenkään pohjattomasti – tykännyt joo kyllä, mutta ei ole ollut sellaista suunnatonta innostusta. Oli ihana huomata keikalla, että moni koneelta kuunneltu biisi kuulosti livenä huomattavasti paremmalta! Siinä missä kotona olen fiilistellyt Northern Lightsia eniten, oli kotona ei-niin-paljon-tunteita-herättänyt Midnight Sun livenä ihan superkova. Joten siis jos teillä paikallisilla ei ole suunnitelmia tälle illalle tai huomiselle, niin suosittelen lämmöllä! x

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oho en tiennytkään että nää oli Kutosella. Oltiin viime kesänä Kate Boyn keikalla Modern Sky -festareilla ja se oli kova! Ennen sitä olin kans fiilistellyt tätä Northern Lightsia, mutta sen jälkeen lemppariksi nousi The Way We Are. Vaikka kaikki ne kyllä toimi tosi hyvin livenä!

    1. Oooh joooo! The Way We Are on muuten kans tosi kova livenä! Ja siis NIIN parasta että biisit on livenä parempia.