Pariisilainen kahvihetki

ruoka
4 kommenttia

* Yhteistyössä Paulig

Melkoinen matkakuume on poltellut jo jonkin aikaa; olin viimeksi reissussa ystäväni kanssa syksyllä. Nyt on ollut hetki taukoa, mutta onneksi useampi reissu on sentään suunniteltuna valmiiksi. Reissuilun välissä olen keskittynyt haaveiluun ja uuteen arkeen ja olen kyllä viihtynyt täysin – mutta matkailua kaipaa silti aina. Olen joskus törmännyt sellaiseen mietelauseeseen, että oman elämän pitäisi olla niin ihanaa ettei siitä tarvitse lomaa – tajuan pointin, mutta olen sitä mieltä, että jokainen tarvitsee lomaa, oli oma elämä kuinka ihanaa tahansa. Rutiinien rikkominen ja lomailu on ihan hullun tärkeää, vaikka arki olisi kuinka ihanaa tahansa. Ja toisaalta, voihan reissaaminen ja lomailu tavallaan olla osa arkea, vaikka arkirutiineista poikkeavatkin.

Olen haaveillut ties mistä; Marokosta, Pariisista, Kroatian reissusta ja NYCistä. Vähän Koreastakin, katsotaan, pääsenkö viettämään ensi joulun ihan eri puolella maailmaa. Aamukahvia juodessa olen viime aikoina matkannut mielessäni Pariisiin, sillä mulla on ollut nyt Pauligin Parisien, tuo ihana tummapaahtoinen kahvi, aamukahvinani.

Olen viime vuosina innostunut maistelemaan myös vaaleampia kahveja, mutta olen kyllä ihan ehdottomasti tummapaahdon ystävä. Pauligin Parisien on paahtoasteeltaan viisi, eli erittäin tumma. Parisien on täyteläinen ja melko aromikas. Aamupuuro ei ole varmastikaan se täydellinen makupari – toisin kuin croisantti – mutta väittäisin puuron ja kahvin olevan ehdottoman hyvä yhdistelmä aamuisin ;-) Tummapaahtoinen kahvi sopii myös suosikkiherkkuni macaronsien kaveriksi. Vaikka tykkään raakaherkuista kaikista eniten, on välillä ihan pakko herkutella pari macaronsia. Nämä herkulliset nappasin Chjokosta, suosittelen.

Tämän viikon lopussa lähden parin päivän työreissulle; en malta odottaa! En lähde Pariisiin, vaan tällä kertaa kutsuu Lontoo ja luomumessut. Ihanaa päästä hetkeksi ulkomaille – toivon kovasti että vastassa on keväisempi keli kuin Helsingissä ja paljon inspiroivia juttuja messuilla. Ja jos kaikki menee hyvin, illallistamme täällä. Oh yes, Pinterest-dream coming true.

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Matkailu on kyllä parasta, mihin voi rahansa laittaa :) Mukavaa Lontoon reissua!

    1. Kiitos! :-* ja oon samaa mieltä, että yleensä aina se on just noin!

  2. No nyt pärähti; missä päin Lontoota messut on?! Kuulostaa kivalta! Lontoossa on ollut nyt pari päivää tosi lämmintä, eilen lähes +20 astetta! (Sateeseen kyllä kannattaa varautua kans haha..:D)