Pilottitakissa

muoti
7 kommenttia

Aiii että on ollut ihania kesäpäiviä. Löysin kotini läheltä kivan spotin, jossa voin istuskella ja tehdä töitä auringonlaskuun (tai läppärin akun loppumiseen) saakka – parasta olisi tietty kirmata illat vapaana, mutta nyt on sellainen jakso, että töitä riittää. Aluksi harmitti, että kelit viilenivät, mutta tämän työkiireen keskellä on oikeastaan aika täydellistä, että nyt viilenee hetkeksi – tilaan helteet takaisin ensi viikon loppuun, kiitos.

Yhden lämpimän päivän asun ehdinkin jo ikuistaa. Olin sopinut treffit juuri hesalaistuneen Millan kanssa ja napattiin asukuvat ennen sushille ja viinilasillisille suuntaamista. Sushibar+winessa on meneillään parsa- ja Riesling-viikot, suosittelen lämpimästä sitä listan vikaa luomu-Rieslingiä! Parsasushit oli siltä iltaa valitettavasti loppu, mutta onneksi perinteisetkin toimii aina. Olen tässä tehnyt pientä tutkimusta Helsingin parhaiden sushipaikkojen suhteen ja mun top3 näyttää nyt tältä: 1. Sushibar+wine (Uudenmaankatu) 2. Umeshu 3. ei vielä ole… Käyn välillä lounaalla Jugend Sushissa, jossa on tuore ja laadullisesti hyvä sushibuffet, mutta vaihtelua ei ole. Olen kuullut, että Sushi’n’Roll olisi kova?

mekko – Asos, pilottitakki – R/H (lainassa), kengät – Vagabond 

Nappasin Millan harjoittelupaikasta lainaan R/H:n Luna-pilottitakin, eikö olekin kiva?! Tykkään sen väristä; kaikki tuollaiset vaaleat hiekansävyt eivät sovi mulle, mutta tämä näyttää kivalta. Mustan trikoomekon kanssa pilotti pääsee oikeuksiinsa ihan täysin.

kuvat: Milla / Lack of Colour

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Sushi’n’roll ansaitsee hehkutuksen! Suosittelen erityisesti niiden lounasta (arkisin 11-14, Buffa 15€ sis. misokeiton ja kahvin/teen). Ihan sairaan hyvää!

    1. Uu, kuulostaa hyvältä! Buffetit ei oo mun suosikkeja, mutta jos ne on hyvissä paikoissa niin miksi ei :-)

    1. No jooo, Konnichiwa on kans perushyvä, mutta ei top3-kamaa. Se on nopea ja helppo, mutta mun makuun vähän persoonaton? Eikä buffet-sushi koskaan varmaan voi olla yhtä hyvää kuin sellainen, joka on valmistettu suoraan sua varten. Mutta semmoseen sushinmättämiseen ja nopeaan ruokailuun jees!