TOO GOOD

musiikki
2 kommenttia

rihanna drake

kuva: x

Drake & Rihanna Too Good 

Mitäpä sitä huijaamaan ketään. Tää on ihan takuulla mun viime viikon soitetuin biisi. Oon kuunnellut tän n. tuhat kertaa. Oli pakko tulla jakamaan tämä vielä ennen nukkumaan menoa, sillä jos täällä on joku vielä hereillä ja lukemassa tätä, niin suosittelen kurkkaaman blogiin huomenna uudelleen; luvassa jotain joka on myös (way too) too good. Ette uskokaan, iik!! 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ei vitsi, tässä yhdistyy nyt kaikkea siistiä! Olen asunut viimeisen vuoden Australiassa, jossa cold brew oli iso juttu, koukutuin. Siistiä, että se saapuu Suomeenkin! Toinen siisti juttu on Flow, jota olen alkanut jo fiilistelemään. Aiemmin en oli sinne päätynyt, mutta musiikkimaku on muuttunut siihen suuntaan, etten siistimpää kesäfestaria enää keksisi. Lisäksi mieleen tulee kaikki älyttömän siistit ja tyylikkäät Aussifestrarit, joiden etäinen serkku Flow voisi olla. Toivottavasti pääsen kesällä siemailemaan cold brewtä Siaa kuunnellen!

  2. Flow muistoja ei löydy, koska en kyseisille festareille ole aiemmin päässyt. Odotukset sen sijaan ovat korkealla! Olen kuullut paljon kehuja ruoka tarjonnasta ja bändeistä odotan erityisesti Last Shadow Puppetsia, Ruger Haueria ja Iggy Poppia. Olisi mahtavaa päästä festaroimaan! Ja cold brew kahvi menee ehdottomasti kokeiluun. Jääkahvit ovat kuuluneet mun terassireissuihin jo monta kesää ja cold brew kuulostaa astetta paremmalta!