Kesän viilein juoma Cold Brew (+ FLOW FESTIVAL -LIPPUARVONTA!)

/// musiikki, ruokaTags: , , , ,

* Yhteistyössä Asennemedia & Paulig

Voi itku, nyt olis luvassa niin kutkuttava juttu, ettei tosikaan! Pakko kertoa se heti pois alta; saan arpoa teille Flow-lippuja yhteistyössä Pauligin kanssa!!! ♥ HUH, nyt se on sanottu, nyt voin rauhoittua hetkeksi! :-D

Mutta malttakaahan postauksen loppuun, kerron ensin kesän virkistävimmästä juomasta, nimittäin Cold Brew:stä! Cold Brew, eli kylmäuutettu kahvijuoma on takuulla tämän kesän trendikkäin kahvijuoma – törmäsin siihen ensimmäisen kerran viime kesänä, mutta uskoisin että tänä kesänä siihen törmää kaikkialla. Pauligin uutuuskahvi Café New York on suunniteltu nimenomaan Cold Brew:n tekoon, vaikka se sopii tietysti myös ihan tavallisen kahvin keittoon. Kokeilin kylmäuutetun kahvin valmistamista itse ja onnistuin ensikertalaiseksi kohtuuhyvin!

Kylmäuutettu kahvi on siis eri asia kuin jääkahvi – kylmäuutettu kahvi uutetaan vastajauhetusta kahvista kylmään veteen (12-14h) kun taas jääkahvi viilennetään normaalilla tavalla keitetystä kuumasta kahvista kylmäksi juomaksi jääpalojen avulla. Kylmäuutetussa kahvissa aika korvaa lämmön – pitkään uutettu kahvi on pehmoisen makuinen. Kas tässä ohje!

New York Cold Brew

Valmista ensin kahvitiiviste. Mittaa pressopannuun 3,5 dl Paulig New York -kahvia ja 8,5 dl kylmää vettä. Laita kansi paikoilleen ja paina mäntää pari senttiä alas. Anna uuttua jääkaapissa vähintään 12-14 h ja paina mäntä sitten kokonaan alas. 

Kylmäuutettua kahvia voi valmistaa yksinkertaisimmillaan laimentamalla kahvitiivistettä samalla määrällä vettä, esim. 1 dl tiivistettä, 1 dl vettä. Jääpalat viimeistelevät cold brew:n. Jos kaipaa lisää makua, voi tiivisteeseen sekoittaa veden sijaan esim. mantelimaitoa ja lisätä makeutta vaniljasiirappilla. Muista jääpalat!

Kylmäuutettua kahvia pääsee maistelemaan Pauligin toimesta myös tämän kesän festareilla; Flow Festivalin lisäksi ainakin Ruisrockissa ja Sidewaysissa. Pakko testata, oliko oma uutokseni lähelläkään ammattilaisen valmistamaa Cold Brew:ta!

Paulig Café New York on paahtoasteeltaan kolmosta ja aavistuksen hedelmäisen makuista. Tykkään tästä myös aamukahvina – ihan tavallisesti valmistettuna. ;-) Mutta sopi myös Cold Brewhen erinomaisesti! Ensi kerralla aion tosin varmistaa, että mulla on pakkasessa jääpaloja, ehkäpä kahvista tehtyjä – nyt ne unohtuivat ja tuntui että juoma olisi kaivannut niitä kaverikseen.


Kuva: Samuli Pentti / Flow Festival 2013

Ja nyt siihen Paulig x Flow Festival -osuuteen! Olen ihan älyttömän iloinen, että mulle tarjoitui mahdollisuus arpoa Flow-liput teille yhteistyössä Pauligin kanssa. Olen tehnyt Pauligin kanssa yhteistyötä pitkään ja kuten taidatte tietää, on Flow mulle ehdoton kesäjuttu – mikä siis olisikaan parempi kombo kuin nämä kaksi yhdessä?! Mä olen jo aloittanut Flow-fiilistelyt; tiedän, että saan tänne ystävän yökylään ja festariseurasta ei takuulla tarvitse murehtia. Oon fiilistellyt Siaa niin paljon viime aikoina, että menee kylmät väreet kun mietin, että pääsen näkemään lavashow:n livenä. Myös Jamie xx, Four tet, M83, Chvrhes, View, Daughter, Anderson .Paak ja Ruger Hauer feat Regina laittavat mahanpohjan kutisemaan suloisesti. Vielä tuntuu että Flowhun on pieni ikuisuus, mutta onneksi nyt jo voi fiilistellä hämärtyviä Flow-iltoja, uusia tuttavuuksia, herkullista ruokaa, kylmäuutettua kahvia, bailuja diskokäytävässä, jatkoja, festarivaatteita…. ai että.

Saan arpoa kahdelle onnekkaalle kolmen päivän lippupaketit Flow Festivaleille. Osallistumisaikaa arvontaan 2.6.2016 klo 23:59 asti. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa villeimmän Flow-muiston tai odotukset tämän vuoden Flow:sta! Lycka till, Flowssa törmätään! x

302 kommenttia

 1. Avatar mia l /// 26/05/2016 / 10:44:28

  Ehkä paras Flow-muisto tähän mennessä on Major Lazer tai Florence & the Machine, vaikea valinta!

  Vastaa
 2. Avatar Karoliina /// 26/05/2016 / 10:50:08

  Valitettavasti tähän asti muistot Flowsta käsittää vain sen himoitsemisen että sinne pääsisi.. Mutta nyt, Siaa odottelen eniten!

  Vastaa
 3. Avatar emmisisko /// 26/05/2016 / 10:51:23

  Parhaimpia flow-muistoja on joka vuodelta kun olen siellä käynyt, mutta paras niistä Paperi Teen viime vuotinen keikka, aiettä. Jospa tänäkin vuonna pääsis mukaan!

  Vastaa
 4. Avatar Minna /// 26/05/2016 / 10:54:49

  En oo vielä koskaan kokenut flow-festareita, mut tänä kesänä olis huippua päästä!! Omia villejä muistoja ei oo siis vielä, mut ehkä se asia tänä vuonna korjaantuu ;)

  Vastaa
 5. Avatar Saara /// 26/05/2016 / 10:54:59

  En ole ikinä ollut Flowssa, joten olisi huikeaa voittaa liput. Odotan persoonallista ja tyylikästä festaria, hienoja keikkoja, hyvää ruokaa ja juomaa ja juuri niitä tunnelmallisia pimeneviä (toivottavasti lämpimiä!) iltoja :)

  Vastaa
 6. Avatar iituliina /// 26/05/2016 / 10:58:53

  Ooh! Mä join koko viime kesän kylmäuutettua kahvia, pitääkin muistaa taas aloittaa kesäkahvikausi!

  Villein Flow-muistoni on viime kesältä, kun turkulaisena en meinannut saada yösijaa Helsingistä, mutta lopulta kaverin kaveri kämppiksineen riensi apuun ja sekä majoituin, että vietin aivan huikean festarin näiden itselleni entuudestaan tuntemattomien, aivan mielettömän ihanien tyyppien kanssa! <3 Yhden viikonlopun jälkeen tuntui suunnilleen siltä, kuin olisi tuntenut heidät aina, ja ystävyys kantaa edelleen.

  Vastaa
 7. Avatar Satu /// 26/05/2016 / 10:59:02

  Ihana Flow-muisto on Marlena Shaw ihan ekoilla Flow Festareilla VR:n makasiineilla. Villiä tässä on ehkä ainoastaan se, että siitä tulee jo kaksitoista vuotta!

  Vastaa
 8. Avatar Anna /// 26/05/2016 / 11:01:10

  Apua mikä arvonta!
  Tämän vuoden Flowssa kiinnostelee supermonet esiintyjät: The Last Shadow Puppets, New Order, Daughter, Sia ja niiin monet muut. Musiikin lisäksi odotan mielettömästi sitä ainutlaatuista Flowhuumaa; tunnetta siitä, että joka nurkan takaa voi löytyä vanha ystävä tai vaikkapa uusi rakkaus. Ihanaa!

  Vastaa
 9. Avatar Saara /// 26/05/2016 / 11:02:34

  Kokemuksia ei ole, mutta unelmia ja odotuksia senkin edestä! Ah olisi NIIN ihanaa päästä Flowhun, ihanat kasvisruuat, hyvä livemusa (Sia!!!!!<33) ja tanssiminen ja kauniit ihmiset ja aamukaffit ennen uutta hiprakkaa…yes please!

  Vastaa
 10. Avatar Arja /// 26/05/2016 / 11:02:56

  AA en kestä! Oon vaan odottanut että kesätyöt alkaa (=palkkaa) ja saisin ostettuu liput mutta tää olis vielä siistimpää jos voittaisin! En oo ikinä käyny flow:ssa joten tältä vuodelta odotan kokonaisvaltaista uutta kokemusta, hyviä artisteja, ruokaa, fiilistä ja varsinkin SIAn näkemistä!! Wuhuu!

  Vastaa
 11. Avatar Annafiinu /// 26/05/2016 / 11:03:22

  Voi apua, mikä arvonta!! En ole vielä koskaan käynyt Flow-festareilla, mutta ne kyllä kruunaisivat Helsinki-kesän. Festareilta odotan erityisesti tunnelmaa, kuvien ja kertomusten perusteella se on jotain erityistä. Hyvän musiikin fiilistely ystävien kanssa – voiko oikeastaan paljon kivempaa olla :—–)

  Vastaa
 12. Avatar Vilma Wiro /// 26/05/2016 / 11:07:16

  NO JES! Mulla Flow toimisi tänä kesänä ehdottomana ykkösjuttuna sanoa hetkeksi heipat Suomelle ja lähteä syksyksi vaihtoon Itä-Eurooppaan :)

  Vastaa
 13. Avatar Helmerix /// 26/05/2016 / 11:11:18

  Ihastuin Flow’hun 2011 kun pääsin Kanye Westin eturiviin ja näin sen valtaisan performanssin joka syntyi kun ne lukuisat ballerinat tanssivat lavalla elokuisessa lämpöisessä illassa – cooool. Vaikka Kanye ei ihan iskekään niin muistelen sen show’n mittavuutta edelleen. Flow on kaunis ja urbaani festari!!! Ja ihan sairaan hyvää safkaa!

  Vastaa
 14. Avatar Timea Slavic /// 26/05/2016 / 11:12:53

  Viime kesänä olin töissä vapaaehtoisena Flow festareilla ja oli kyllä mieletöntä!! Duuni oli mukavaa ja sai tutustua uusiin ihaniin ihmisiin. Suosittelen!

  Vastaa
 15. Avatar Jasmine /// 26/05/2016 / 11:13:02

  Odotan eniten M83 esiintyvän, jee!

  Vastaa
 16. Avatar Jenni /// 26/05/2016 / 11:13:26

  Paras Flow-muisto on vielä saamatta, sillä ei oo käyty niillä festareilla ikinä! Muutettiin kuitenki viime syksynä Helsinkiin ja nyt on päätetty, et tänä vuonna mennään Flow’hun. M83 ja CHRVCHES kuumottelee kaikista eniten!

  Vastaa
 17. Avatar Forstenska /// 26/05/2016 / 11:16:49

  Odotan näkeväni hipsterimuodin uusimmat tuulet ja villeimmät visiot!

  Vastaa
 18. Avatar Hanna /// 26/05/2016 / 11:17:01

  Odotus olis kova, jo parin vuoden takaa ! Mulla on ollu pariin viime flowhun lippu takataskussa mutta molempina vuosina elämä yllätti ja sattui semmosia juttuja että festarit jäi väliin. Jos tänä vuonna natsais !

  Vastaa
 19. Avatar veera /// 26/05/2016 / 11:18:02

  En ole ikinä ollut Flowssa, mutta ehdoton kesähitti olisi Sia livenä!!! Itken ja meen ihan kananlihalle jo kuunnellessani liveversioo Spotifystä, joten en voi edes kuvitella miltä tuntuisi olla itse oikeasti paikalla.

  Vastaa
 20. Avatar Ennu /// 26/05/2016 / 11:18:18

  Toivon kovasti, että minulla olisi Flow-muistoja jaettavaksi, mutta ei ole! Tämä on sinänsä hämmentävää, koska minulta kysytään usein Flow-vinkkejä ja kysyjät ovat joka kerta yhtä hämmästyneitä kun kerron, etten ole koskaan käynyt Flow’ssa. Olen aikaisempina vuosina ollut joko reissussa, töissä tai muissa kesäriennoissa. Toivottavasti kesästä 2016 tulee ensimmäinen Flow-kesäni :)

  Vastaa
 21. Avatar lintu /// 26/05/2016 / 11:18:34

  Oi, tuota kylmäuutettua kahvia täytyy ehdottomasti kokeilla, kuulostaa ihanalta!

  Flow-muistoja ei vielä valitettavasti ole, mutta Sian näkeminen livenä on varsin kutkuttava ajatus, sillä naisen biisit aiheuttavat aina kylmiä väreitä. Voi vain kuvitella, minkälaista väreilyä livekeikka saisi aikaan :D

  Vastaa
 22. Avatar ainommm /// 26/05/2016 / 11:19:22

  Mä en kyllä pysty päättämään vaan yhtä Flow-muistoa, se elokuun iltojen taika on vaan jotenkin aina tekee koko viikonlopusta yhtä maagisen! Viime vuodelta mulla on jotenkin sairaan hyvä muisto siitä, kun Florence soittaa ilta-auringossa, jalat painaa jo ja istun syömässä maailman parasta parsakaaliruokaa portailla ja ihmiset tanssii ympärillä. Aijai. Lippu ois kiva tällekin vuodelle!

  Vastaa
 23. Avatar Ida /// 26/05/2016 / 11:21:39

  Olen käynyt Flow festareilla vuodesta 2009. Se on minulle aina yksi vuoden kohokohdista, jota alkaa odottaa viimeistään silloin, kun aurinko alkaa lämmittää ja puistot täyttyvät hyväntuulisista ihmisistä. Ensimmäinen muisto, joka tulee mieleen Flow:ta ajatellessani, on vuosi 2010, joka on mielestäni edelleen paras Flow-viikonloppu tähän mennessä! (Kyseinen vuosi on ollut myös toistaiseksi viimeinen, jolloin minulla oli rahaa ostaa koko viikonlopun lippu, hehheh.) Se elokuisten päivien paahde, josta seurasi lämpöiset ja kuitenkin myös tummemmat illat…. Uskomatonta. Flow järjestetään parhaaseen aikaan vuodesta. Tunnelma siellä on aina sanoinkuvaamattoman upea. Olisi ihanaa päästä tänä vuonna pitkästä aikaa koko viikonlopuksi. ♥︎

  Vastaa
 24. Avatar Elisa /// 26/05/2016 / 11:22:09

  En ole aiemmin ollut Flow festareilla, mutta kuulin kavereilta, että viime vuonna etenkin Major Lazer oli ollut huikea. Tänä vuonna pakko kyllä päästä itsekin. Odotan etenkin Sian näkemistä livenä <3

  Vastaa
 25. Avatar Piritta /// 26/05/2016 / 11:23:00

  Joka kesä oon päättänyt, että tänä vuonna on PAKKO päästä Flow-festareille, mutta se on aina lopulta jäänyt. Usein sen vuoksi, että seuralaisehdokkaat ei oo raaskineet pulittaa lippujen hintaa. Mutta nyt! Tänä vuonna se vihdoin toteutuu, seura on varmaa!! Olishan nyt toki huikeaa vielä voittaa lippu :)) Oikein kutittaa jo mahanpohjaa, kun mietin esim. Dauhgteria ja sitä koko fiilistä mikä festeiltä on välittynyt pelkkien kuvien ja kalliohengailun perusteella, huuuh. Toivottavasti on yhtä ihanat elokuiset kesäillat kuin viime vuonna.

  Vastaa
 26. Avatar Petra /// 26/05/2016 / 11:28:12

  En oo vielä päässyt flowhun koskaan, mutta toivottavasti tänä vuonna vihdoin! Eniten kyllä kiinnostaisi just toi Sian keikka, voin kuvitella että siitä tulee upea :D

  Vastaa
 27. Avatar Rosi /// 26/05/2016 / 11:32:23

  Viime kesän flowsta ei tulee mitään yhtä tiettyä muistoa mieleen. Olin siellä töissä melkein koko viikonlopun joka oli kyl huippu kivaa myös :D Mut pelkästään se fiilis ja ilmapiiri on siel jotain mieletöntä ja niin kaunista! Ehdottomasti suomen makein festari ja kesän yks ehdoton kohokohta! Tän vuoden flown ajattelin pyhittää täysin festari fiilistelyyn ilman työntekoa! Pelkästään Jamie XX:n keikan ajatteleminen saa mun mahan täyteen perhosia! Toivottavasti mulla käy mäihä ja saan sinne liput tätä kautta! :) <3

  Vastaa
 28. Avatar Anni /// 26/05/2016 / 11:34:21

  Flow-festareita ei ole vielä koskaan tullut koettua, joten muistot on vielä tekemättä, mutta ehkä siis tänä kesänä!

  Vastaa
 29. Avatar Tainsa /// 26/05/2016 / 11:39:15

  Kerran oon ollu flowssa, vuosi oli 2014 ja kaikenkaikkiaan jäi super hyvät fiilikset. Parasta oli, että olin siellä uuden ystävän kanssa. Etsin flowhun seuraa ja kaverin kautta sitten tutustuttiin ja lähdettiin kahdestaan festareille

  Vastaa
 30. Avatar Mirtsu /// 26/05/2016 / 11:41:24

  Oih Flow! <3 En ole itseasiassa muuten kovin kova festari-tyyppi, mutta Flow on yks kesän mahtavimmista jutuista!
  Muutaman vuoden takaisen Pet Shop Boysin keikan hervottomat tanssimuuvit matkaa edelleen mun ja ystävän matkassa baarin tanssilattialle. Meidän, ei ehkä muiden iloksi. :D

  Vastaa
 31. Avatar AINO /// 26/05/2016 / 11:42:54

  En kyllä edes kehtaa kertoa villeimpiä Flow-muistoja :-D onneksi yleensä kaverit ovat villeilleet enemmän kuin minä itse! Parasta Flowssa on laadukkaat keikat, maistuva ruoka, tunnelmallinen miljöö ja kerrassaan aina upea fiilis.

  Die Antwoordin keikkaa vuodelta 2014 muistelen lämmöllä, järjettömän reivaamisen jälkeen minulta lähti kirjaimellisesti jalat alta, mutta olotila oli mahtava. Saatika sitten Empire Of The Sunin keikka 2011 jonka jälkeen olimme isosiskoni kanssa vain yhtä Naantalin aurinkoa molemmat. Tai jumalainen Björk ja keikan eteerinen tunnelma joka todella oli koko festarilipun hinnan arvoinen ja vielä enemmänkin. Flow ei petä koskaan!

  Tässä olen jonkun aikaa ollut huuli mutrussa ja miettinyt että mistä käärisin rahat tämän vuoden Flowhun. Olisin niin onnellinen voitosta, sillä Flow on ollut kesäni kohokohta aina siitä lähtien kun täytin 18 ja ihan kuin pakomatka todellisuudesta.

  Vastaa
 32. Avatar Laura /// 26/05/2016 / 11:44:02

  En oo ikinä ollut Flowssa, mutta olis ihan mahtavaa päästä!!:)

  Vastaa
 33. Avatar aino /// 26/05/2016 / 11:46:49

  Ikinä en ole flow:hin asti päässyt, mutta tänä vuonna olis takotus mennä fiilistelemään lempiartistejani. Toivotaan, että liput tarttuis täältä matkaan!

  Vastaa
 34. Avatar Alisa /// 26/05/2016 / 11:48:12

  mun viileimmässä flow-muistossa taitaa sekottua monen kesän festarikokemus: kun vähän viinipäissään illalla vaeltelee hiljakseen siellä asfalttiviidakossa kaikkien lamppujen alla upeiden ihmisten seassa, eri lavoilla soiva musiikki sekottuu keskenään ja palavat tupakat hohtaa hämärässä ***

  Vastaa
 35. Avatar Minni /// 26/05/2016 / 11:48:17

  Flow’ssa on koettu vaikka ja mitä, mut paras juttu on varmaan tuo mies, joka sieltä on tarttunut matkaan mukaan :)

  Vastaa
 36. Avatar Lottamaija /// 26/05/2016 / 11:48:35

  Paras Flow-muistoni on hetki ennen Kraftwerkin aloitusta. Kesäyö alkoi pikku hiljaa jo hämärtämään ja ilma oli kuuma ja lähes trooppisen oloinen. Ihan kuin olisimme olleet keski-Euroopassa Helsingin sijaan. Kraftwerk vanhempieni ikäisiä kuuntelijoita yleisöön paljon. Heitä jotka kuuntelivat Kraftwerkia omassa nuoruudessaan. Heillä oli yleisön kovimmat kemut.

  Vastaa
 37. Avatar Selina / Leijonaa mä metsästän /// 26/05/2016 / 11:48:59

  En oo koskaan ollut Flowssa! Eli odotukset on aika korkeat. Kuullut pelkästään hyvää.

  Vastaa
 38. Avatar juliaeos /// 26/05/2016 / 11:49:06

  En oo koskaan vielä päässy Flowhun vaikka joka vuosi siellä on mahtavia esiintyjiä :( Tänä vuonna on kuitenkin ihan pakko päästä, omat suosikit Iggy Pop, The Last Shadow Puppets ja Chvrches samalla festarilla, oijoi!! Odotan varsinkin hyvää musiikkia, ihanaa seuraa ja elokuun iltojen taianomaista tunnelmaa. Myös Flow on toteutettu visuaalisesti niin kauniisti että siinäkin varmasti riittäisi ihmeteltävää. En malta oottaa! <3

  Vastaa
 39. Avatar Sappura /// 26/05/2016 / 11:51:27

  Töiden takia en ole päässyt käymään Flowssa vielä, mutta tänä vuonna varauduin ja otin kesäloman kyseiselle viikonlopulle. Menisin ehdottomasti Siaa ja Rugeria katsomaan!

  Vastaa
 40. Avatar Sonja /// 26/05/2016 / 11:52:35

  Ootan myös ihan älyttömästi Sia:n esiintymistä! Oon fiilistelyt häntä siitä asti kun Breathe me tuli ulos, joten suunnaksi on todellakin otettava Flow ✨

  Vastaa
 41. Avatar Alli /// 26/05/2016 / 11:53:17

  Ehdottomasti paras Flow-muistoni monista, on Nick Cave and the Bad Seedsin keikalta vuodelta 2013. Ajankohta oli täydellinen, lämmin ja pimenevä kesäilta ensimmäisen Flow Festivaalini lauantaina. Yhdessä ystävieni kanssa juoksimme My Bloody Valentinen keikalta täysiä todistaaksemme Nick Caven valtavaa lavakarismaa ja Warren Ellisin viulun jousen katkeamisen. Keikan lopuksi saatoimme tirauttaa muutaman onnenkyyneleen.
  Tämän vuoden Flow-esiintyjistä odotan erityisesti The Last Shadow Puppetsia, New Orderia ja Chvrchesia! :)

  Vastaa
 42. Avatar Janita /// 26/05/2016 / 12:02:41

  Mulla on tullut viimeiset neljä vuotta ainakin vannottua, että ”tänä vuonna aivan pakko päästä flowhun!”, mutta aina on tullut typerästi työhommat tai rahatilanne esteeksi! Tänä vuonna oon tietenkin taas päättänyt että nyt vääryys vihdoin korjataan ja meikäläinen pääsee fiilistelemään mm. the killsiä! Ai jummijammi

  Vastaa
 43. Avatar Henje /// 26/05/2016 / 12:04:16

  Eiii miten siistiä! Ja apua, paras flow muisto – ei sellasta osaa sanoa! Joka vuosi on aina erityinen ja täynnä kaikkea ihanaa, varsinkin kun tuleva festari on itselle seitsemäs. Florencea serkun olkapäillä päälavan ihmismeren keskellä, Kendrick parhaimpien kavereiden kanssa, yläfemmat Flavor Flavn kanssa, 2010 Major Lazerin lavalla tanssiminen kattilahallissa. Ehkä koomisin kuitenkin Miike Snown eturivissä huomaamatta sua mun vieressä XDDDD

  Vastaa
 44. Avatar Tiia /// 26/05/2016 / 12:07:09

  En ole IKINÄ vielä ollut Flowssa, vaikka useana vuonna on pitänyt mennä. Mutta tänä vuonna on niin kovat esiintyjät, että pakko päästä paikalle! Sia, CHVRCHES, M83, Jamie XX, Daughter… Kaikki mun suosikit samassa paikassa. Odotukset on siis korkealla!

  Vastaa
 45. Avatar *Kirsikka* /// 26/05/2016 / 12:07:29

  Sia ja Villa Nah :)

  Vastaa
 46. Avatar Elina /// 26/05/2016 / 12:08:08

  Odotan niin paljon Chvrchesin keikkaa, näin tämän skottitrion 2,5 v. sitten Tukholmassa ja keikka meni top kolmoseen heittämällä, vaikka elämäni aikana on tullut nähtyä satoja keikkoja.

  Vastaa
 47. Avatar ystävällinen hei /// 26/05/2016 / 12:13:19

  Oon ollut Flow’ssa vaan kerran ääks! Joka vuosi lupaan itselleni, että menen mutta aina tulee jotain eteen :( Kaksi vuotta sitten mentiin vähän extempore yhdeksi illaksi ja fiilis oli mahtava. Kuuma kesäilta oli loistava, esiintyjät huippuja ja se että kaverin kanssa syötiin ben&jerrysiä purkista kesäillasta humaltuneena ja kikatettiin maassa, kun pikkuhiljaa tuli niin pimeä ettei nähnyt eteensä. Nyt olisi kova hinku päästä koko viikonlopuksi ja nähdä sunnuntaina SIA ja New Order!

  Vastaa
 48. Avatar Anniina S. /// 26/05/2016 / 12:17:48

  Mäkään en ole koskaan vielä päässyt Flowhun, vaikka suunnitteilla on ollut monesti. Olisi siistiä nähdä Sia.

  Vastaa
 49. Avatar Solja /// 26/05/2016 / 12:28:20

  Flow 2012 oli mulle esiintyjiltään sykähdyttävin tähän mennessä: Bon Iver ja Björk. Huh huh.

  Vastaa
 50. Avatar Jemppu /// 26/05/2016 / 12:35:23

  Flow on aina kiinnostanut erilaisuudellaan (ja esiintyjien puolesta toki), mut dorkana oon mennyt sopimaan siskoni kanssa sopimuksen; oon lastenvahtina aina juuri Flow’n ajan.

  Tänä vuonna siskolle tulikin este, ja nyt olis mahis päästä itsekin katsomaan mistä kaikesta oikeen on kyse!

  Vastaa
 51. Avatar Eveliina /// 26/05/2016 / 12:38:47

  Ikimuistosin Flow kokemus tulee syntymään tänä kesänä Sia:n keikalla !

  Vastaa
 52. Avatar EEVA /// 26/05/2016 / 12:46:34

  Mulla on suuri aukko yleissivistyksessä; en oo ikinä ollu flowssa! Nyt on niin kovat artistit että ihan pakko päästä, itken varmaan silmät päästäni ja tanssin jalat katki mutta mitä vaan ruger hauerin, daughterin ja jamie xxn takia.

  Vastaa
 53. Avatar Iida M /// 26/05/2016 / 12:48:28

  Flow on miun pitkäaikainen haave!! Tänä vuonna kiinnostaa ehdottomasti Sia ja yleisesti fiilis mikä on kuvista välittynyt ^_^

  Vastaa
 54. Avatar Jamssi /// 26/05/2016 / 12:52:12

  Beach Housen keikka Flowssa vuonna 2013 on jäänyt erityisesti mieleen. Tunnelma oli niin taianomainen, olin ihan transsissa siitä musiikista ja fiiliksestä! Teki mieli ottaa vieressä seisovan söpön pojan kädestä kiinni ja pussata. En kyllä tehnyt sitä… Mutta se antaa ehkä kuvan siitä miten Flow-hurmiossa olin! <3_<3

  Vastaa
 55. Avatar Joanna /// 26/05/2016 / 12:52:35

  Jo useampana vuonna on Flow ollut toivelistalla, mutta aina joko työt tai muut menot ovat estäneet pääsyni. Olisi aivan mahtavaa päästä kokemaan tuo festari, ja erityisesti näkemään Sia livenä!

  Vastaa
 56. Avatar Hanna /// 26/05/2016 / 12:52:51

  Parhaat muistot Flow:sta on vaan se kokonaisvaltanen F I I L I S, kun parhaat ihmiset on ympärillä, ilmassa on sähköntuntua ja loppukesän haikeutta. Flow on superr ❤️

  Vastaa
 57. Avatar viiviK /// 26/05/2016 / 12:58:43

  Ikinä en ole flowssa ollut joten muistoja ei ole päässyt syntymään, mutta tämän vuoden kauttauksessa Sia on ehdoton must see :)

  Vastaa
 58. Avatar Ronja /// 26/05/2016 / 12:59:21

  Flow on mulle rakas tapahtuma, kesän päätös ja kaikkee huikeeta. Ollut jo neljä vuotta. Se on mun siskolaatuaikaa ja mun lempibändejä kesästä toiseen! Viime kesän flowssa yksi päivä oli kääntymässä toiseen, istuttiin skeittirampeilla, kuunneltiin Alt-J:tä, syötiin hedelmätoffeeta ja polteltiin tupakkaa siskon kanssa ja oltiin molemmat tosi onnellisia. Niin ihanaa!

  Vastaa
 59. Avatar Saara K. /// 26/05/2016 / 13:00:07

  Koskaan en ole Flowta kokenut, tänä kesänä olisi hienoa päästä, esiintyjätkin vaikuttavat ihan mielettömiltä. Odotan sitä mahtavaa festarifiiliksen kokemista, hyvää ruokaa, juomaa, ja tietenkin musiikkia.

  Vastaa
 60. Avatar Nel /// 26/05/2016 / 13:02:41

  Ei ole muistoja (vielä) kun en ole päässyt käymään, kaverit ei oikeen tykkää samasta musiikista kuin itse mutta ehkä jos nyt arpaonni suosisi niin saisin jonkun mukaan :) meillä on sama musiikkimaku niin samoja kyllä fiilistelen jos festareille menen/pääsen.

  Vastaa
 61. Avatar Eledii /// 26/05/2016 / 13:03:17

  Paras Flown keikkamuisto on Rubikin keikka blue tentissä 3 tai 4 vuotta sitten. Bailattiin ihan hulluna kavereiden kanssa ja ollaan muisteltu sitä hetkeä useasti jälkikäteen. Siinä oli jotain äärettömän maagista.

  Vastaa
 62. Avatar Laulau /// 26/05/2016 / 13:05:08

  Pet shop boys!!

  Vastaa
 63. Avatar Eeva /// 26/05/2016 / 13:05:47

  Oi mahtavaa, Flown tunnelma on vaan jotain aivan parasta! Kaksi Flowta on vasta takana eli pakkohan sinne on taas päästä. Ja aivan lemppariartisteja tulossa jee!
  Hyviä muistoja on kyllä vaikka kuinka, mutta erityisen hauskaa oli se, kun viime vuonna tuli tutustuttua Years & Yearsin keikalla uusiin tyyppeihin, joiden kanssa sitten seikkailin loppuillan, huippua!

  Vastaa
 64. Avatar Noora /// 26/05/2016 / 13:06:11

  Myönnän en ole ikinä käynyt Flowssa. Joensuun kasvattina olen visitoinut vain paikallisessa Ilosaarirockissa mutta haaveillut Flown häikäisevästä meiningistä. Olen haaveillut siitä ympäristöstä, musiikista ja hyvästä seurasta. Ja siitä ettei joka toinen pärstä festareilla löydy myös seuraavana viikkona kotirapusta. :)

  Vastaa
 65. Avatar Saara M. /// 26/05/2016 / 13:07:32

  Ooh! Itse en ole ollut Flow:ssa vielä kertaakaan – ehkäpä siksi, etten asu Helsingissä ja että synttärini osuvat aina tuohon viikonloppuun. Tämän kesän kattaus on kuitenkin niin kiva (Sia, M83, RH + Regina), että tapahtuma kiinnostaisi kovasti! Olisihan se sittenkin ihan kivaa vaihtelua viettää synttäreitä poissa kotoa :-)

  Vastaa
 66. Avatar TaijaT /// 26/05/2016 / 13:13:09

  Flow-muistoja ei ole vielä päässyt syntymään, mutta josko tänä kesänä? Varsinkin Sian näkeminen olisi ihan huippua ja lisäksi Flown kaltaisilla festareilla on hyvä tilaisuus ihastua itselle ihan uusiinkin artisteihin. :)

  Vastaa
 67. Avatar Jenni K /// 26/05/2016 / 13:16:31

  Oon käynyt Flowssa aiemmin vain kerran, ja silloinkin sunnuntaina. Nyt odotan näkeväni Flow-lauantain, sillä uskoisin tunnelman olevan silloin vielä parempi, tai ainkin erilainen :)

  Vastaa
 68. Avatar Ilona /// 26/05/2016 / 13:21:31

  Ehdottomasti siistein Flow-muisto on, kun muutamia vuosia takaperin 15 vuotiaina päästiin kaverin kanssa festareille kahvikojuun duuniin!! Atletico Kumpula oli molemmille kova juttu ja saatiin livahtavaa keikkaa katsomaan. Oi sitä onnea <3 Törmäsin silloiseen yläasteen luokanvalvojaan ja oli hieman selittelemistä, miten minä alaikäisenä Flowssa tein. :D

  Vastaa
 69. Avatar hannaelina /// 26/05/2016 / 13:23:15

  Parhaat Flow-muistot on ehdottomasti lempibändien keikoilta, kuten Years & Years (niin hyvä, että melkein itkitti), Florence + The Machine ja Disclosure. Tämän kesän ykkösvetonaula on Sia mikäs muu! :)

  Vastaa
 70. Avatar Riri /// 26/05/2016 / 13:26:28

  muistoni flow’sta on järjetön kateus kaikille jotka siellä ovat viime vuosina fiilistelleet! oma rahatilanne ei ole antanut sinne periksi eikä tule tänäkään vuonna antamaan :D siaa, jamie xx:ää, daughteria menisin ainakin katsomaan tänä vuonna!

  Vastaa
 71. Avatar Suvi /// 26/05/2016 / 13:27:33

  Villein Flow-muisto on Sebastien Tellierin esiintyminen vuonna 2008, mikä mies! Sadekaan ei haitannut.

  Vastaa
 72. Avatar Q /// 26/05/2016 / 13:30:33

  En oo vielä koskaan käynyt, joten muistoja ei oo. Odotuksena kuitenkin hyvä ja rento meininki, hyvää ruokaa ja supersiistiä porukkaa ja musiikkia!

  Vastaa
 73. Avatar Anniina /// 26/05/2016 / 13:32:24

  Nooh mä en oo ikinä ollut Flowssa enkä festareilla muutenkaan joten odotan sitä että pääsisin ! :D

  Vastaa
 74. Avatar Ansku /// 26/05/2016 / 13:37:45

  Paras Flow muisto on kesältä 2010 Major Lazerin keikalta :) Aivan mieletön helle, rytmikäs biitti ja kaikki aivan fiiliksissä!! Tuntu että ois ollu ulkomailla sinä iltana.

  Vastaa
 75. Avatar pikku hoo /// 26/05/2016 / 13:42:35

  Niin monia ihania muistoja liittyen Flowhun, mutta ylitse muiden mieleen on jäänyt The xx kauniissa kesäillassa muutama vuosi sitten <3

  Vastaa
 76. Avatar nirtsu /// 26/05/2016 / 13:47:03

  Hain jo talkootöihin flow’hun mutta jos sieltä ei paikkaa irtoo niin liput ois enemmän kuin tervetulleita! Tältä vuodelta ootan eniten last shadow puppetsia. yks lempparimuistoista flowsta on lempibändin the nationalin keikka pari kesää sitten <3

  Vastaa
 77. Avatar Venla /// 26/05/2016 / 13:49:49

  En oo aiemmin käynny, mutta nyt kyllä erityisesti The Kills ja The Last Shadow Puppets houkuttelis! :)

  Vastaa
 78. Avatar Eveliina /// 26/05/2016 / 13:52:46

  En oo Flowssa ollut, mutta vitsit että ootan Siaa ja Daughteria jotka on ihan ykkösiä itelle!!

  Vastaa
 79. Avatar Tipi /// 26/05/2016 / 13:56:39

  Odotan tämän vuoden Flowsta ehdottomasti The Last Shadow Puppetsia!

  Vastaa
 80. Avatar Sari /// 26/05/2016 / 14:02:27

  En ole vielä ikinä päässyt! Kaikkia mahtavia tarinoita olen kyllä kuullut ja haluaisin omiakin tarinoita kerrottavaksi Flow’sta :D

  Vastaa
 81. Avatar elli /// 26/05/2016 / 14:10:44

  Ooooh! Kävin Flowssa 2012 ja kuuntelin tuolloin esim. Lykke Litä oikein eturivissä <3____<3 oli ihanaa!

  Vastaa
 82. Avatar Veera /// 26/05/2016 / 14:16:57

  Mullakaan ei (vielä) ole flowsta omia muistoja, aina joku muu meno on osunut näiden festarien päälle :(. Tänö vuonna olisi vihdoin mahdollisuus päästä, erityisesti New Orderin esitystä odotan!

  Vastaa
 83. Avatar Ene /// 26/05/2016 / 14:20:39

  Vielä en oo päässyt Flow-festareille, mutta toivottavasti tänä kesänä! Varmasti mahtava tunnelma!

  Vastaa
 84. Avatar Julia /// 26/05/2016 / 14:29:51

  viime vuoden Florence and the machine ja kesken keikan juoksu Alt-J:n keikalle oli kyllä huikea musiikkillinen kokemus.
  Florence sai itkemään ja Alt-J tanssimaan.

  ps. pitää nyt viimeistään hankkia pressopannu!

  Vastaa
 85. Avatar Ulla /// 26/05/2016 / 14:34:28

  Flying Lotuksen viime kesän keikka Flowssa oli visuaalisesti upein jolla oon ikinä ollut! Ja muutenkin ihan sairaan hyvä keikka. Ai että. Siaa ja Massive Attackia oottelen kans niin että mahanpohjaa kutkuttaa!

  Vastaa
 86. Avatar Maija /// 26/05/2016 / 14:36:08

  Odotan ehdottomasti eniten M83:sen keikkaa. Olen fanittanu kyseistä yhtyettä jo kauan, mutta siitä huolimatta vanhatkin biisit saavat edelleen kädet kananlihalle.

  Vastaa
 87. Avatar Kaipzuu /// 26/05/2016 / 14:36:24

  No ainaski ootan esim sitä ruokaa siellä, hah! Ja viime vuonna parasta, villeintä ja cooleinta oli Florence tiätty!!!

  Vastaa
 88. Avatar Katri /// 26/05/2016 / 15:06:00

  Hahaa minäkään en ole koskaan ollut Flow:ssa, joten en oikein osaa odottaa mitään! No ehkä muiden puheiden perusteella hyvää musiikkia, tyylikkäitä ihmisiä ja parempaa festariruokaa :D

  Vastaa
 89. Avatar Heidi /// 26/05/2016 / 15:06:29

  Olen vielä Flow neitsyt, mutta kovasti odotan tänä vuonna sinne pääseväni. Eniten odotan aurinkoa, rentoa oleskelua, hyvää musiikkia ja ihmisiä, joiden tyyleistä saa inspiraatiota.

  Vastaa
 90. Avatar katria /// 26/05/2016 / 15:11:31

  Florence viime kesänä mun miehen olkapäillä istuen oli aika siistiä! Ja päivemmällä siellä ympyrälavalla Timo Lassy Bandin jazzkeikka auringonpaahteessa! Ois aika huikeeta päästä tänäkin vuonna Flow’hun, Siaa oon mäkin luukuttanut aika paljon. :)

  Vastaa
 91. Avatar sumppa /// 26/05/2016 / 15:15:13

  Olin viime vuonna ekaa kertaa Flowssa ja täytyy sanoa, että tapahtuma itsessään on jo villi! Ainoa laatuaan Suomessa.♡

  Nyt toivon todella, että kerrankin voitan, muuten jää varmaan Flow tänä vuonna väliin.

  Vastaa
 92. Avatar RO /// 26/05/2016 / 15:20:03

  Paras Flow muistoni on myös ensimmäinen Flow muistoni: Bon Iverin setti muutama vuosi sitten. Oli kyllä upea!

  Vastaa
 93. Avatar Katariina /// 26/05/2016 / 15:25:57

  Tän vuoden Flowssa odotan Sia:a! Pari kertaa aiemmin Flowssa olen ollut ja esim. M.I.A:n keikka on jäänyt mieleen, mutta veikkailen että Sia tulee viemään potin…

  Vastaa
 94. Avatar Innato /// 26/05/2016 / 15:28:17

  Odotukset: korkealla, muistot: hatarat!

  Vastaa
 95. Avatar Siiri /// 26/05/2016 / 15:28:45

  Kohta 6 vuotta sitten Flowssa eksyin hetkeksi kavereistani ja päätin mennä katsomaan itsekseni eniten odottamimpani The XX:n keikan. Pimeässä kesäyössä äärimmäisen kaunis musiikki, ihana tunnelma ja todella onnellinen ja kiitollinen olo tekivät keikasta ikimuistoisen. Se on edelleen yksi parhaimmista keikoista, joita olen nähnyt, kuullut ja kokenut! <3

  Vastaa
 96. Avatar riikka /// 26/05/2016 / 15:30:54

  Suurimmat odotukset: M83, ahh!!

  Vastaa
 97. Avatar Virva /// 26/05/2016 / 15:38:25

  Villein Flow-muisto: viime vuonna ostin S-marketista pienen sämpylän, josta kotona kaiversin sisältä kaiken pois, ja laitoin tilalle pienen jallupullon. Joten kuljin alueella sämpylä kädessä. En muista humalluinko enemmän siitä vai järjettömän kauniista kesäillasta.

  Vastaa
 98. Avatar Sallamari /// 26/05/2016 / 16:06:03

  Olen ensikertalainen Flown suhteen ja odotukset ovat korkealla! Kuullut niin paljon hyvää ja nähnyt huikeita, inspiroivia kuvia. Siaa myös oma suosikkini!!!

  Vastaa
 99. Avatar klumps /// 26/05/2016 / 16:19:18

  Toistaiseksi Flow on jäänyt tähän saakka vain haaveeksi, mutta ehkä tänä kesänä! Eniten odotan sitä yleistunnelman fiilistelyä. Hyviä keikkoja tulee vastaan joka festarilla, mutta niiden pienten erityisten juttujen löytäminen kutkuttaa festareilla eniten. :)

  Vastaa
 100. Avatar Tiia /// 26/05/2016 / 16:20:38

  Vautsi mikä skaba! Mua harmittaa kun en oo ikinä päässy flowhun, aina on tullut joku este. Tänä vuonna olisi huippua vihdoin päästä kokee sekin, koska mm. the last shadow puppets ja goldlink!!

  Vastaa
 101. Avatar kaisa /// 26/05/2016 / 16:26:46

  Paras muistoni Flowsta oli viime vuonna, kun odotimme ystäväni kanssa Alt-J:n keikan alkua. Bändi on yksi ehdottomista suosikeistani ja olin todella innoissani että pääsisin kuulemaan heitä livenä. Tiesimme ystäväni kanssa, että muutama muukin kaverimme on jossain festarialueella ja harmittelimme ettemme olleet törmänneet heihin, sillä olisi ollut hienoa nähdä kaikkien yhteinen suosikkibändi yhdessä. Juuri silloin yhteiset ystävämme yhtäkkiä seisoivatkin aivan vieressämme ja samaan aikaan bändi aloitti soittamaan. Koko ilta oli täydellinen!

  Vastaa
 102. Avatar Miia /// 26/05/2016 / 16:32:03

  Oon jo mooonta vuotta halunnu päästä Flowhun! Joka vuosi on ollut jotain esteitä että Flowhun asti ei olla koskaan päästy, kuten työt, rahan puute yms. Tänä vuonna kerrankin olisi aikaa lähteä katsastamaan kyseiset festarit ja vielä parhaassa seurassa, nimittäin oma mies ♥ Molemmilla on niin hektiset työt eikä nähdä paljoa, joten olisi ihana päästä viettämään mahtava viikonloppu hyvän musiikin parissa! Toinen syy miksi sinne olisi tänä vuonna päästävä on Last Shaddow Puppets! Ollaan kovia Arctic Monkeys ja Last Shaddow Puppets faneja, ja nyt olisi mahdollista pitkän odotuksen jälkeen nähdä edes toinen bändistä. Odotukset Flowsta on huikeat tällä puolella ruutua ja toivottavasti pääsen sitä livenä todistamaan! ;)

  Vastaa
 103. Avatar Minna /// 26/05/2016 / 16:33:34

  En ole vielä koskaan päässyt Flowhun. Asuin viime syksyyn asti Joensuussa eikä töiden ja opiskeluiden keskeltä niin vain lähdetty etelään festaroimaan. Syksyllä muutin Helsinkiin ja olen siitä asti fiilistellyt, että nyt pääsen Flowhun ja kun kuulin, että sinne on bookattu Sia, olin revetä liitoksistani! Sian keikkaa odotankin kaikista eniten, vaikka seuraavana aamuna työt taas kutsuvatkin :)

  Vastaa
 104. Avatar tuhatjuttua /// 26/05/2016 / 16:35:08

  En oo ikinä käynyt Flowssa jostain syystä, ehkä siksi että opiskelijabudjetti harvoin antaa periksi. Jos joku näistä Suomen kesän festareista pitäisi valita, niin menisin ehdottomasti juuri Flowhun. En ole kyllä moneen vuoteen edes käynyt millään festareilla. :-(

  Tämän vuoden Flow innostaa, koska M83 ja Sia. Toisaalta olisin tosi innoissani jos pääsisi näkemään sen koko Flown hypetetyn yleisen fiiliksen ja tunnelman ja ruoan ja toisaalta mahdollisuuden päästä kuuntelemaan paljon uutta, itselle vierasta musiikkia, joista todennäköisesti suurinosa on oman musiikkimaun mukaista.

  Vastaa
 105. Avatar Jenna Susanna /// 26/05/2016 / 16:35:36

  Eipä ole koskaan tullut käytyä flow-festareilla mutta olis kyllä mahtava joskus mennä, ja jos en nyt satu olemaan onnekas voittaja niin joku kesä varmasti menenkin! :)

  Vastaa
 106. Avatar Aino /// 26/05/2016 / 16:36:09

  Tämän vuoden ehdottomasti odotetuin artisti on SIA! Pitkäaikainen haaveeni yhden lempiartistin näkemisestä tulis toteen. :) En malta odottaa!
  Parhaat Flow-muistot:
  viime vuodelta Florence and the Machine – oli vaan silkkaa maagisuutta!
  Ja 2012 Miike Snow oli kova!
  Flow on musadiggarin ja fiilistelijän lempifestari. :)
  P.S. pitääpä testaa tota kahvia

  Vastaa
 107. Avatar Henna /// 26/05/2016 / 16:36:53

  Hui, en ole koskaan flowssa ollut ja siksipä olisi mahtavaa päästä näkemään ja kokemaan se itse! Odotan hyvää musiikkia ja rentoja kesä-ihmisiä. :)

  Vastaa
 108. Avatar Paula /// 26/05/2016 / 16:49:30

  Mä en ite oo ollu kyseisillä festareilla! Flow-festarit vaikuttaa kuitenki just eikä melkein omalta jutulta aina ruokatarjonnasta lähtien :-)

  Vastaa
 109. Avatar VMV /// 26/05/2016 / 17:00:25

  Arvontaan osallistumine, en oo kato ikinä ollus :D

  Vastaa
 110. Avatar lindatzki /// 26/05/2016 / 17:01:30

  Voi vitsit, mulla ei vielä ole mitään kokemusta tai Flow-muistoja, mutta tarkoitus on korjata tilanne tänä vuonna! Joten todnäk Flow kutsuu sattuipa arpaonni kohdalle tai ei:)

  Vastaa
 111. Avatar ullam /// 26/05/2016 / 17:03:36

  tänä kesänä kiinnostaisi jamie xx ja the last shadow puppets!

  Vastaa
 112. Avatar Marre /// 26/05/2016 / 17:14:26

  Hikinen teltta, Grimes päättämässä iltaa ja porukka vapautuneena tanssimassa mukana. Viime FLOW:sta on jo aikaa ja tänä vuonna toivoisin, että pääsisi SIA:n ym. keikalle danssaan vaikka ei oo cashia (Cheap Thrills).

  Vastaa
 113. Avatar Krista /// 26/05/2016 / 17:24:37

  Muistoja ei vielä oo kun en oo Flowssa käyny, mutta niiiin mielelläni kyllä menisin! :)

  Vastaa
 114. Avatar möö /// 26/05/2016 / 17:31:39

  Paras muisto Flowsta on viime kesältä, kun pääsin vihdosta viimein näkemään ikisuosikin Florence and the machinen. En oo henkeen ja vereen mikään festarirällääjä, mutta hyvien artistien takia aina tulee lähdettyä paikalle – ja tällä kertaa oli 100x sen arvoista. Koko keikan ajan oli jossain hurmostilassa, ja oli mieletöntä tunnistaa jokanen biisi ja laulaa vahingossa kaikki sanat ulkoa. :D Jotain maagista noissa vahvoissa naislaulajissa vaan on, ja siksi eniten tänäkin kesänä odotan juuri Sian keikkaa. Voi kun onni osuis tässä kisassa kohdalle! :)

  Vastaa
 115. Avatar Kia /// 26/05/2016 / 17:31:44

  Paras Flow-muisto oli kyllä ehdottamasti Major Lazerin näkeminen :)

  Vastaa
 116. Avatar Hemppe /// 26/05/2016 / 17:32:02

  Mä en oo ikinä Flow festareilla käynytkään, tässähän ois oiva tilaisuus nyt ! :D Jos siellä Siaa soi niin ehdottomasti tulee erinomaiset festarit ! <3 Muutenkin se tunnelma on aina jotenkin super upea, oli sitten missä festareilla tahansa.

  Vastaa
 117. Avatar Kristiina /// 26/05/2016 / 17:39:51

  Flow on vielä kokematta, mutta olisi aika huippua nähdä New Order!!

  Vastaa
 118. Avatar Minttu /// 26/05/2016 / 17:40:01

  Vielä ei Flow-muistoja ole, mutta tänä kesänä ei enää pysty näitä kemuja jättämään välistä :)

  Vastaa
 119. Avatar tuovituulia /// 26/05/2016 / 17:42:27

  Sia ois kyllä upea! Muuten odotan vain sitä tunnelmaa, joka syntyy pimenevästä elokuun illasta, koristeluista ja hyvällä tuulella olevista ihmisistä. <3

  Vastaa
 120. Avatar vAino /// 26/05/2016 / 17:50:19

  Viime vuonna kohokohta oli Paperi T:n keikka, jonka aikana käänsin parhaani mukaan lyriikoita kahdelle aussikaverille. Jätkät oli hyvin hämmentyneitä ja jopa enemmän fiiliksissä kun mä! Huippua oli kaikenkaikkiaan nauttia Flowsta tyyppien kanssa, joita näki ekaa kertaan kahteen vuoteen yhteisen Islannin ekskursion jäljiltä!
  Tän vuoden kattaus on ihan uskomaton – Flowhun täytyy päästä tavalla tai toisella :)

  Vastaa
 121. Avatar Aino S /// 26/05/2016 / 17:53:49

  The XX vuoden 2010 Flow’ssa!

  Vastaa
 122. Avatar sippe /// 26/05/2016 / 18:27:22

  Siis eniten mä tän vuoden Flowssa odotan varmaan ruokatarjontaa!! :-D Artisteista venailen eniten Sian näkemistä.

  Vastaa
 123. Avatar Nopnop /// 26/05/2016 / 18:30:28

  Olen 23 v. enkä ole siis ikinä ollut missään festareilla, joten se olisi kyllä kiva kokea :D Luulisin, että Flowsta olisi huippua aloittaa!

  Vastaa
 124. Avatar aava /// 26/05/2016 / 18:35:26

  Odotan tän kesän Flowlta Daughteria, Iggy Popia, Röyhkä/Inginmaa/Hypnomenia, Draama-Helmiä, Ruger Hauer feat. Reginaa sekä kaikkia uusia musiikki-ihastuksia ja erityisesti festariheilaa!

  Vastaa
 125. Avatar Elisa /// 26/05/2016 / 18:40:19

  Flowssa aina parasta on loppukesän fiilis, lämpöset yöt ja ystävät! Ja se maaginen superkevyt ja huoleton olo.

  Vastaa
 126. Avatar essi /// 26/05/2016 / 18:41:29

  Oon ollu Flowssa viimeks 2009 :—-D Lily Allen oli niiiiin parasta! Tänä kesänä oon päättänyt mennä taas!

  Vastaa
 127. Avatar Maikki /// 26/05/2016 / 18:46:29

  Edellisten vuosien ”Flow-muistot” ovat vaan haikailuja sinne pääsystä, mutta tämä kesä vaikuttaa erittäin lupaavalta pääsyn suhteen!! jee! Eniten odotan ruokaa, Siaa ja Karjalaista, sekä ihania ihmisiä!!8)

  Vastaa
 128. Avatar Anna /// 26/05/2016 / 18:46:43

  Olen ihan varma, että aina muistaisin Jamie XX:n keikas, jos vain pääsen siihen tänä vuonna! Ja Helsinki elokuussa on ♥!

  Vastaa
 129. Avatar Jukka /// 26/05/2016 / 18:56:48

  Paras Flow-muisto on varmaan Tensnake vuonna 2010 tai 2011. Black Tent täpötäynnä onnellisia ihmisiä ja bileet mielettömät!

  Vastaa
 130. Avatar Maijai /// 26/05/2016 / 18:59:00

  Voi siitä on niin kauan, kun Flowssa sen ensimmäisen kerran kävin. Josko tästä tulisi toinen vierailu? :)

  Vastaa
 131. Avatar Bebe /// 26/05/2016 / 19:20:46

  Joka vuosi on kun oon pystyny menee Flowiin niin on pitäny, mutta aina se on vaan jotenki jääny. Tänä vuonna aattelin vihdoinki mennä ekaa kertaa! Artisteja joita haluan mennä kuuntelemaan on melko vähän, mutta haluan enemmänkin ehkä vaan kokea sen fiiliksen mitä oon ihaillu kuvista ja kuullu kavereilta. Ja oishans se Daughter nyt ihan sika ihanaa nähä livenä! <3

  Vastaa
 132. Avatar Ira /// 26/05/2016 / 19:28:06

  En oo vielä koskaan päässyt Flow’hun koska liput on semi tyyriit ja aiemmin ei oo ollu Helsingissä yöpaikka, mut tänä kesänä ois kyl ehdoton päästä! Tuntuu, et monen vuoden Provinssi- ja Ruissi-kesien jälkee kaipaa myös vähän semmosta vähemmän-rymy-meininkiä ja sitä, että oikeesti tutustuu uusiin artisteihin ja fiilistelee täysillä kaikkia nättejä keikkalavasteita ja (loppu)kesäHesaa. Ja myös Dua Lipa ois aiva huippua nähdä livenä, joten Flow, (toivottavasti) täältä tullaan!

  Vastaa
 133. Avatar apple /// 26/05/2016 / 19:42:39

  Ah, Flow on ihana! Olin siellä ensimmäistä kertaa viime kesänä ja tunnelma, esiintyjät, ympäristö ja ruoka (!) oli aivan mahtavia.

  Vastaa
 134. Avatar tuulie /// 26/05/2016 / 19:44:03

  Odotus = ehdottomasti tulevan kesän Sia! Apua, en osaa edes ymmärtää että miten siisti keikka on tulossa :-)

  Vastaa
 135. Avatar salli /// 26/05/2016 / 19:45:21

  Empä ole kertaakaam ollut mutta tänä vuonna sia etenkin kiinnostaisi. Huippuarvonta.

  Vastaa
 136. Avatar s /// 26/05/2016 / 19:47:51

  Odotan että pääsisin tänä vuonna kokemaan ensi kerran paljon kehutun Flown!

  Vastaa
 137. Avatar sirpsu /// 26/05/2016 / 19:53:10

  Muistoja flow festareista ei oo nyyh, joten olispa mahtia niitä tänä kesänä saada! :-)

  Vastaa
 138. Avatar Riikka /// 26/05/2016 / 20:00:55

  Ihan heittämällä paras Flow muisto on Kanyen keikka!

  Vastaa
 139. Avatar Essinen /// 26/05/2016 / 20:20:32

  Viime vuonna Flowssa oli pakko tyypata kamun kanssa Kakkmaddafakka sillä nimi tiesi vaan hyvää :D ai vitsi mitkä bileet pojat sai aikaan 365-areenalla, kaikki hyppivat ja lauloivat mukana. Löysin heistä uuden lempparibändin :)Tänä vuonna menen Flow’hn ja yritän metsästää lisää löytöjä!

  Vastaa
 140. Avatar Pullariina /// 26/05/2016 / 20:26:18

  Paras Flow-kokemus oli tietysti M.I.A. moooonta vuotta sitten. Kaverin kanssa tanssattiin Bucky done gunia eturivissä. <3 Tänä kesänä saan vieraakseni ystävän Flowhun Lontoosta, joten olisi huippua yllättää hänet lipulla. :)

  Vastaa
 141. Avatar tuuli /// 26/05/2016 / 20:29:03

  Sia ois niin mielettömän huikee nähä, että halkeaisin ehkä onnesta! Kaikkia ihania ruokakojuja ootan kans kovasti hehee

  Vastaa
 142. Avatar sannero/lempihetkiä. /// 26/05/2016 / 20:34:30

  Kokemuksia Flowsta ei ole mutta mielikuvani on että se on vähän kuin ”chic” -versio Ruisrockista ;)

  Vastaa
 143. Avatar My /// 26/05/2016 / 20:37:17

  Ei ehkä niin villiä, mutta heti ensimmäisenä tuli mieleen viime kesän Flow, jolloin meidän piti mennä neljän kaverin kanssa samaan paikkaan yöksi. Olimme porukalla viettäneet koko päivän yhdessä alueella, mutta yöllä kaksi meistä lähti jo aikaisemmin nukkumaan. Myöhemmin yöllä he eivät tietenkään enää vastanneet puhelimiinsa ja tietenkin olimme jättäneet omat kotiavaimemme yöpaikkaan. Onneksi yksi toinen kaverini sattui olemaan hereillä vielä siihen aikaan, ja pääsimme hänen luokseen nukkumaan. Muuten ehkä olisimme joutuneet olemaan yön taivasalla Hampuriksen vieressä.

  Vastaa
 144. Avatar RiikkaL /// 26/05/2016 / 20:43:21

  En ole vielä päässyt paikan päälle fiilistelemään, olisikin ihan mahtavaa viimein päästä Flown tunnelmaan käsiksi! Ruger Hauer & Regina olisi erityisen upea nähdä livenä. Ja se ruoka, se ruoka.. <3

  Vastaa
 145. Avatar Hele /// 26/05/2016 / 20:56:23

  Paras Flow-muistoni on kesältä 2014. Oltiin poikaystäväni kanssa yli viikon roadtripillä ja päätettiin se Flow-viikonloppuun! Ensimmäisenä festari-iltana oltiin katsottu kaikki tutut bändit mutta ei vielä maltettu lähteä alueelta. Mustassa teltassa oli viimeinen artisti ja päätettiin mennä kurkkaamaan. Loppuen lopuksi jorattiin siellä kahdestaan ihmisten keskellä niin että hiki virtasi, ei olla koskaan tanssittu niin!!! Keikan jälkeen pyöräilimme kesäisen Helsingin läpi nukkumaan, hymyillen onnellisena.

  Tämän vuoden esiintyjäkaarti on niin huikea etten tiedä miten päin olla!!

  Vastaa
 146. Avatar Marikki /// 26/05/2016 / 21:04:00

  En ole koskaan käynyt Flow’ssa, mutta olen saanut käsityksen että siellä on koettavaa kaikille aisteille. Esiintyjistä kiinnostaa eniten Massive Attack ja Sia.

  Vastaa
 147. Avatar Sanni /// 26/05/2016 / 21:04:24

  Omat muistot Flowsta on tähän mennessä vain festarihumun seuraaminen Suvilahden ja Kallion nurkilla,ja parhaiden esiintyjien kuunteleminen porttien takaa. Myös muutama vuosi sitten konttiaukiolla järjestetty varjo-Flow tarjosi huikeat bileet, enkä usko että itse mestarin tunnelma jää kakkoseksi. Koko kesä mennään säästölinjalla syyskuun Kalifornian matka mielessä, joten täö ois mahti tilaisuus päästä fiiliksiin pienestä budjetista huolimatta! <3

  Vastaa
 148. Avatar Silkkis /// 26/05/2016 / 21:10:32

  Ehdoton ykkönen viime vuoden Major Lazer-keikka. EI luoja, siitä ei kesä paljoa enää voinut parantua. Olispa upeaa voittaa liput. Mahtava arvonta :)

  Vastaa
 149. Avatar Toinen Ida /// 26/05/2016 / 21:14:24

  Oi vitsit miten kiva arvonta! Mä pääsin käymään Flow’ssa ensimmäistä kertaa vasta viime vuonna ja rakaistuin kyllä heti aivan täysin <3 Tänne on pakko päästä uudestaan!

  Viime vuonna meille kävi aika perinteinen festaritapaus, mutta on jäänyt mieleen silti todella huvittavana: Hukkasimme yhtenä iltana kaverini poikaystävän, jonka oli ollut tarkoitus hengailla kanssamme sinä päivänä festareilla. Tyypiltä oli myös päässyt kulumaan akku puhelimesta, joten ystäväni ei saanut häntä millään kiinni. Juoksentelimme aina keikkojen välillä, ja joskus niiden aikanakin, ympäri aluetta etsien kaverin poikaystävää.

  Vasta myöhään illalla kun olimme jo luopuneet toivosta, yllättäen poikakaveri törmäsi meihin samassa ruokajonossa. Kaverini oli tietysti ollut aivan huolissaan ja kysyi, oliko poikakaverilla kaikki hyvin. Ilmeisesti kaikki oli enemmänkin kuin hyvin, koska hän oli löytänyt uusia ystäviä, eikä osannut arvatakaan että olimme etsineet häntä. Lopulta kävikin niin, että poikakaveri oli päättänyt mennä katsomaan seuraavaksi jotain aivan eri artistia kuin me, joten tiemme erkanivat jälleen. Niimpä kaikki se etsiminen ja juoksentelu oli ollut aivan turhaa :—D Mutta saipahan kaverini vihdoinkin mielenrauhan ja tiesi, että kaikki oli hyvin.

  Niinhän se vähän tuntuu aina festareilla menevän, että jos hukkaa kaverit, ei niitä millään löydä, kunnes ihan sattumalta saattaa törmätä jossain aivan odottamattomassa paikassa. Hehe!

  Innolla odotan tän kesän festareita!!

  Vastaa
 150. Avatar Hanna /// 26/05/2016 / 21:16:53

  Villejä muistoja ei Flowsta ole mutta mieleenpainuvin hetki on ollut Bon Iverin keikka neljä vuotta sitten. Tunnelma oli lämpöinen ja turvallinen, kaikki muu ympärillä unohtui.

  Vastaa
 151. Avatar Anniliinu /// 26/05/2016 / 21:21:28

  Villein muisto on CSS:n keikka vuonna 2007..tai 08 :) Hullua tanssimista ja confettisade keikan lopussa.
  Kaikki Flowt ovat olleet omalla tavallaan ikimuistoisia,onhan kyseessä kesän paras festari! <3

  Vastaa
 152. Avatar HANNA /// 26/05/2016 / 21:23:50

  Oon käynyt Flowssa pari kertaa, 2013 ja 2014. Viime vuonna jäi harmillisesti välistä kun ei budjetti venynyt ja tänä vuonna taitaa käydä samoin :( Muistan sen fiiliksen viime kesältä kun kävelimme kaverin kanssa porttien ohi iltahämärässä ja kaikki ne valot loistivat ja musiikki soi.. Näytti ihan että siellä aukeaa joku ihan oma maailma. Toivottavasti tänä vuonna pääsisin taas nauttimaan siitä!

  Vastaa
 153. Avatar herttax /// 26/05/2016 / 21:29:21

  En ole koskaan ollut Flow:ssa, mutta jos voittaisin lipun, odottaisin eniten sitä tunnelmaa, mitä kuvat ovat vuosien varrella välittäneet. Onnistaisipa kerrankin!

  Vastaa
 154. Avatar Elina /// 26/05/2016 / 21:29:38

  Ootan innolla lämpimiä kesäiltoja, joita voi viettää Flow’ssa musiikin, hyvän ruoan ja ystävien kanssa <3 Kylmäuutettu kahvi on sikke hyvää, tykkään siitä ku ei oo niin kitkerän makuinen!

  Vastaa
 155. Avatar Elina /// 26/05/2016 / 21:53:31

  Alt-J:n keikka viime Flowssa oli ihan huikea! Ssappa nähdä mitä tämän vuoden Flow tuo tullessaan…

  Vastaa
 156. Avatar Sumi /// 26/05/2016 / 21:56:33

  En ole aiemmin käynyt Flow -festivaaleilla. Tämä olisi eka kerta ja varmasti siksi ikimuistoinen :)

  Vastaa
 157. Avatar Liisu /// 26/05/2016 / 22:31:32

  En ole koskaan aikaisemmin päässyt Flowhun, mutta luulen että nauttisin musiikin lisäksi myös tunnelmasta ja ruuasta ja mikä olisikaan parempi tapa päättää kesäloma, kuin Flow…

  Vastaa
 158. Avatar Pauliina /// 26/05/2016 / 22:37:37

  Villein, hulluin ja uskomattomin flowmuisto oli itse koko festivaali. Kaunis arkkitehtuuri, ihania ihmisiä ja itselle lemppari päätös päivälle oli Die antwoord. Hyvä maku suuhun jäi, kun poistui viimeisenä päivänä niin hikisenä ja hymyssä suin että HUH!

  Vastaa
 159. Avatar Petra /// 26/05/2016 / 22:46:15

  Valitettavasti en ole ikinä Flow:hun päässyt, enkä pääse kyllä tänäkään vuonna rahan puolesta, sillä kesätöitä ei ainakaan näillä näkymin ole vielä tiedossa!:-( Mutta näiltä festareilta odottaisin ihan ehottomasti eniten sitä upeeta tunnelmaa mistä on kuullut paljon ja totta kai toinen toistaan upeempia keikkoja..;-)

  Vastaa
 160. Avatar Essi /// 26/05/2016 / 22:48:17

  Toissavuonna paras oli OutKast ja viime vuonna ehdottomasti Florence + the Machine <3 Oon kuunnellut sitä heti ekasta levystä lähtien melkein päivittäin. Viime kesänä tuli kylmät väreet kun Florence alotti, ja taisin ehkä vähän itkeä tirauttaakin.. :D Tänä vuonna ootan Iggy Poppia!

  Vastaa
 161. Avatar lisbu /// 26/05/2016 / 22:50:34

  Mulla ei ole koskaan ollut varaa Flow-lippuihin, mut tän vuoden suurin haave ois päästä näkemään upeista upein ANOHNI!

  Vastaa
 162. Avatar Sonje /// 26/05/2016 / 22:51:28

  Oispa kiva voittaa liput. Tunnelmaa ja erilaisten artistien esityksiä. :)

  Vastaa
 163. Avatar Ilona /// 26/05/2016 / 22:59:33

  Harmikseni en ole koskaan flowhun päässyt, koska asun niin pohjoisessa, enkä ole saanut aikaiseksi järjestettyä reissua. Nyt olisi tosin yöpaikkakin valmiina, kun sisko muutti etelään. Sia olisi ihan mieletön nähdä!

  Vastaa
 164. Avatar K /// 26/05/2016 / 23:12:52

  Viimevuonna olin ekaa kertaa Flowssa ja aattelin että pakko tulla ensvuonna uusiksi! Eniten odotan syntymäpäivääni 12.8 ja Paperi T’n keikkaa !! <3

  Vastaa
 165. Avatar maria /// 26/05/2016 / 23:17:35

  odotan elämäni ekoja flow-festareita!

  Vastaa
 166. Avatar hilla /// 27/05/2016 / 00:10:16

  florence and the machine + pimenevä taivas + how big how blue how beautiful -biisi. ja olihan se nyt ihan mieletön keikka muutenkin. kivointa flowssa on se että se on niin kokonaisvaltainen kokemus: musiikin lisäks ruoka on hyvää ja festarialue älyttömän kaunis!

  Vastaa
 167. Avatar aisaatana /// 27/05/2016 / 01:40:51

  voiihan hitsi! Otetaanpa sunnuntai, vuosi kaksnollaviistoista. Vika päivä, kuumaa kun missä ja haahuilen kummanaympäriinsä onnesta soikeana. Kaks hillittömän kivaa päivää jo ollut ja kavereita joka kulmalla, ei haittaa kävellä yksin kun kohta joku osuu viereen ja mennään taas.
  Hypin euforiassa suomi iskelmää keisterin teemun tahdissa. Törmään kahteen tuttuun poikaan ja jään bailailemaan backyardille nina kravizin tahdittama, missaan florencen mutta ei vois vähempää kiinnostaa.
  Lähdettiin ja mentiin flagoniin (minpubi sörnaisissa). Ei mahduttu istumaan niin hyödynnettiin terassin tuoleja, muun muassa oviaukon edessä. Ne oli kaikkien tiellä ja omistaja alko hermostua, pojat pelasi rahapelejä ja luulen että ne voitti kun kuuluu kummaa kolinaa: kundin pyörää oltiin pöllimässä liki naaman edestä. Tää heittäytyy suoraan ovesta kadulle kera tuolin ja varkaus jää yritykseksi. Nauretaan nopeita refleksejä ja ohi enee pari frendiä lisää ja juostaan mukaan. Lähetään taksilla ääniwalliin ja kävellään jollain ilveellä jonon ohi ja poke toivottaa hauskaa iltaa.
  No oli juu, vitsi sitä oli VÄSY maanantaina mutta niin saakelin onnellinen.

  Vastaa
 168. Avatar Ilona /// 27/05/2016 / 03:03:50

  Ainoastaan kerran olen käynyt Flowssa 2010, juuri silloin kun sinne ekaa kertaa oli mahikset päästä kun täytin 18, awws :’)) Olin jotenkin tosi ylpeä itsestäni, kun olin jo muka aikuisten iässä! :D Se oli todella vaikuttava kokemus, kun oli aiemmin tullut käytyä vain perinteisillä suomifestareilla.
  Olis kyllä mahtavaa päästä tänä kesänä katsomaan, miten paljon meininki on muuttunut noista ajoista! Ja päästä katsomaan erityisesti Jamie xx! ja Daugher </3

  Vastaa
 169. Avatar Sini /// 27/05/2016 / 05:38:32

  Mun on ollu tarkotus mennä Flowhun jo siitä saakka kun sitä on järjestetty mutta aina on tullu jotain esteitä matkaan! Tänä vuonna olis tarkotus tulla Kanadasta saakka Suomeen juuri Flow-viikonloppuna koska me siskojen kanssa ollaan haaveiltu Sian näkemisestä ainakin 5 vuotta!

  Vastaa
 170. Avatar Helene /// 27/05/2016 / 06:45:29

  Monena vuonna minulla on ollut ajatuksissa lähteä Flowhun mutta vuosi toisensa jälkeen se on vaan jäänyt. Eniten odottaisin festareilta ihan vaan sitä iloista festaritunnelmaa, jonka voimin jaksaa taas painaa arjessa. Kyllä mä ehkä muutaman keikankin katsoisin :D

  Vastaa
 171. Avatar Anna /// 27/05/2016 / 07:21:46

  Odotan ensimmäiseltä flow-kokemukselta uskomattoman lahjakkaan Sian keikkaa, muita upeita artisteja ja yhtyeitä unohtamatta. Lisäksi odotan flown ruokatarjontaa, sekä ihania kohtaamisia ja upeaa kesä-Helsinkiä.

  Vastaa
 172. Avatar Joliel /// 27/05/2016 / 07:32:12

  Flow-muistoja ei valitettavasti vielä ole, mutta haaveissa olisi päästä tänä vuonna ekaa kertaa paikalle! Täältä pohjoisesta päin on harmillisen kallista lähteä festaroimaan minnekään, ainakin näin työttömän/opiskelijan budjetilla.

  Musiikkipuolen tarjonnasta vanhana fanina kiinnostaisi ainakin New Order, Massive Attack ja Jeff Mills. Olisihan tuolla myös muuta herkkua tarjolla: Sia, Nicole Willis & Jimi Tenor & Tony Allen, Paperi T & Pekka Kuusisto & Samuli Kosminen. Puhumattakaan ihanasta kasvisruokatarjonnasta! Täällä meillä päin kun siitäkään ei varsinaisesti ole ylitarjontaa :D

  Vastaa
 173. Avatar MARJA-LIISA /// 27/05/2016 / 07:40:10

  Toivottavasti tästä kisasta aukeavat ensimmäiset Flow-muistot. Odotan hyvää tunnelmaa ja kivaa fiilistä.

  Vastaa
 174. Avatar Noora /// 27/05/2016 / 07:48:43

  En tajua miten en ole vieläkään päässyt kokemaan Flow’ta, koska pelkästään näiden kommenttien ja muistojen lukeminen aiheuttaa kylmiä väreitä. Aina on ollut tiellä rahatilanne tai työt tai se, etten ole ollut Suomessa festariviikonloppuna. Olisi upeaa tänä vuonna päästä. Ja Sia, voi Sia… oisin ikionnellinen nähdessään hänet vihdoin ja viimein livenä.

  Vastaa
 175. Avatar bisousss /// 27/05/2016 / 07:57:24

  Jaiks ! Olen nyt muuttamassa ensimmäistä kertaa Helsinkiin ja olisi näppärä eventti tuollainen festivaali. Plus rakastan kahvia. Kesä hujahtaa harjoittelussa, joten pieni kulttuuritymäys ei olisi pahitteeksi. En ole myös ennen ollut Flowssa, hypestä huolimatta. :—-)

  Vanhalle tamperelaiselle terveisiä Tampereen nurkilta !

  Vastaa
 176. Avatar Wuuh /// 27/05/2016 / 08:22:19

  Flowssa en ole vielä koskaan käynyt, mutta halu sinne on suuri! Kaikki kuvat ja jutut sieltä ovat olleet inspiroivia ja tunnelma vaikuttanut sellaiselta että sen haluaa kokea. Voisi olla aika päästä eroon tästä ”en ole koskaan käynyt flowssa” lauseesta :)

  Vastaa
 177. Avatar Piia /// 27/05/2016 / 08:34:52

  Uuuu! Paras Flow-muisto on varmasti Björk vuonna 2012, huisi. Olin odottanut niin kauan näkeväni hänet livenä, liput oli jo vuoden 2008 Suomen keikalle, joka silloin peruuntui ja seuraava mahdollisuus keikkaan tarjoitui vasta Flowssa. Show oli super kaikkine sähkömasiinoineen päivineen. Myös parin vuoden takainen spontaani pulahdus festarialueen viereiseen rantaan on jäänyt mieleen ja varmaan kavereiden verkkokalvoille pysyvästi :D

  Vastaa
 178. Avatar Lyydia /// 27/05/2016 / 09:12:54

  2011 Kanye!! Olin juuri täyttäny 18 ja olin odottanu monet kesät flowhun pääsemistä kun kuuta nousevaa! Ylipäänsä, taisivat ne olla ensimmäiset kunnon festarit mihin edes menin. Tästä syystä tulevat olemaan mielessä AINA! Olin niin onnellinen silloin!

  Vastaa
 179. Avatar Nnmr /// 27/05/2016 / 09:42:08

  Tahtoisin niiiiin paljon päästä kuulemaan Siaa.

  Flow katkaisee aina raskaan kesätyöputken (onneksi on niin huippu pomo, että olen pyytäessäni saanut elokuisen festariviikonlopun vapaaksi!), ja loppukesä meneekin sen jälkeen hujauksessa.

  Vastaa
 180. Avatar liise /// 27/05/2016 / 10:16:50

  no jopas mikä arvonta, vuhuu! flowssa on tullut kahdesti vierailtua, ja on kyllä ollut mahtava meno molemmilla kerroilla. parhaita hetkiä on olleet keikoista ainakin florence + the machine (siis mikä tunnelma!), years & years’in tahtiin biletys, mø:n hikinen telttakeikka ja the nationalin esiintyminen lämpimässä yössä… myös tottakai uusien mahtavien tyyppien tapaaminen ja kaikki ne ihanat ruuat. pakko päästä mukaan! <3

  Vastaa
 181. Avatar Anniiii /// 27/05/2016 / 11:04:35

  Paras Flow-muisto on varmaan vuodelta 2009 jolloin tulin festareille ekan kerran ja ne olit muutenkin mun ihan ekat festarit. Oli ihanaa musiikkia, kaverit, pyöräilymatka kotiin ja yhdeltä keikalta saatu puhallettava apina joka ristittiin Pasiksi joka hengaili koko Flown seuranamme! <3 Olisi ihana päästä tänäkin vuonna, New Order ja Iggy Pop ja kaikki muutkin <3<3

  Vastaa
 182. Avatar marju /// 27/05/2016 / 11:06:32

  Oijoi!! Villejä Flow-muistoja ei vielä ole, eli sehän tarkoittaa vain sitä että niitä pitää pikimmiten hankkia ;-) Vois olla aika hyvä kesä sellaiseen.

  Toivottavasti pääsen festareille!! Sia!

  Vastaa
 183. Avatar Iida /// 27/05/2016 / 11:09:38

  No nyt on mahtava arvonta! Flowhun en oo vielä koskaan valitettavasti päässyt mutta tänä kesänä olis huippua päästä vihdoin kokemaan! Esiintyjistä varsinkin Sia kiinnostaa

  Vastaa
 184. Avatar tiiku /// 27/05/2016 / 11:48:22

  haha paras flow-muisto :-D tää on paha, niitä on monta ja uskon että monia on vielä tulossa. en osaa päättää onko paras se kun 2009 kun pääsin ekaa kertaa mestoille (koska k18, ja 2008 haaveilin jo festareille menosta) vai 2014 kun aivan törkeen rankan duunikesän (olin vetäny 6-2130 päiviä enemmänkin) vikana työpäivänä kaveri laittaa viestiä iltapäivällä että meillä on ylimääränen ranneke ja se on sulle (mä olin jo luovuttanut että en pääse festareille mihin kaikki kaverit oli menossa), tuu suoraan töistä festareille. saatoin itkeä onnesta kun pääsin alueelle ja jessie ware laulo wildest moments taustalla ja oli kaikki parhaat tyypit siinä ympärillä :-D myös viime vuos oli älytön kun kaikkiin instagram-kisoihin osallistumisen jälkeen sain directiin viestin että olin voittanut liput kahdelle ja koko viikonloppu oli vaan. no pelkkäärakkautta. ja oli sen verran paha flow-masennus päällä että en maanantain lähtenytkään amsterdamiin vaikka piti ja ostin uuden lennon seuraavalle lauantaille… :-D

  Vastaa
 185. Avatar Suvi /// 27/05/2016 / 11:50:47

  Olen ollut kerran aikaisemmin flowssa, vuonna 2010. Erityisesti The Radio dept., Girls ja The XX ovat jääneet mieleen mahtavina elämyksinä! Muutamia vuosia on ollut taukoa, mutta tänä kesänä haluaisin ehdottomasti lähteä uudelleen. Eniten odotan The Last Shadow Puppetsia ja Chvrchesia :)

  Vastaa
 186. Avatar Jeminainen /// 27/05/2016 / 11:57:47

  Voi kun ihana kilpailu!

  Kyllä se Flow on aina ollut iso haave, mutta opsikelijana ei ole budjetti oikein antanut myöten…. MUTTA kun kuvittelen itseni Flowssa, olen siellä parhaiden kavereideni kanssa, maksihameessa kukkaseppele päässä, herkullista vegesafkaa kädessä, suljen silmäni ja laulan ääneni paulakoivuniemeksi jokaisella keikalla onnenkyyneleet valuen.

  Flow, rakkaani, ehkä kohtaamme vielä joskus.

  Vastaa
 187. Avatar Aino /// 27/05/2016 / 12:31:44

  Paras Flow-muisto on ehdottomasti viime vuoden Florence & The Machine pimenevässä kesäillassa. Tältä vuodelta vähintään yhtä suuren odotukset on Sian suhteen! :)

  Vastaa
 188. Avatar Kerttu /// 27/05/2016 / 12:42:10

  Olen käynyt Flow’ssa neljästi, mutta edellisestä kerrasta on jo 5 vuotta! Nyt olisi todellakin aika tehdä paluu Flow’n tunnelmiin, odotan innolla kaikkea: keikkoja, kavereita, ruokaa…

  Vastaa
 189. Avatar maimai /// 27/05/2016 / 13:20:44

  Flowsta on paljon hyviä ja ihania muistoja :) Elokuussa haluaisin päästä taas fiilistelemään Suvilahteen ystävien ja erityisesti yhden rakkaan ihmisen kanssa!

  Vastaa
 190. Avatar Sanni /// 27/05/2016 / 13:31:24

  Odotan ihan mieletöntä kesäpäivää, ihanaa musiikkia, ihania kavereita ympärillä ja maukasta ruokaa!!

  Vastaa
 191. Avatar C /// 27/05/2016 / 14:08:16

  Oon käyny Flowssa 09 asti ja ihania muistoja on kerääntynyt valtava määrä. En osaa päättää, mikä olisi paras.

  Olisiko se kun tapasin ihanan pojan. Kun kävelimme kaverin kanssa Sörkästä keskustaan. Kun kuulin kaikki lempparit the xx:ltä livenä. Kun tunsin kaverirakkautta. Kun voimaannuin Florence + The Machinesta. Kun ekysin kaikista kavereista ja istuin yksin jallukahvin kanssa ruohikossa ja taustalla soi Beckin Loser.

  Tai ehkä se on kombo kaikesta siitä, minkä tuntee Flowssa.

  Vastaa
 192. Avatar huldamaria /// 27/05/2016 / 15:14:35

  wou! En ole koskaan ollut flow’ssa, mutta odotan laadukkaita festarisafkoja ja khuuleja ihmisiä! Ja uusia musiikkilöytöjä

  Vastaa
 193. Avatar Annuli4578854367 /// 27/05/2016 / 16:04:44

  En ole vielä käynyt. Tänä vuonna olisi mahdollista. Odotan rentoa fiilistä, hyvin pukeutuneita ihmisiä, herkuttelua sekä hyviä esiintyjiä.

  Vastaa
 194. Avatar Mmaija /// 27/05/2016 / 17:11:59

  Haha paras muisto flowsta on vuodelta 2010, joka oli myös ensimmäinen kertani kyseisillä festeillä. Meitä majoittui pienessä yksiössä meidän kaveriporukka sekä kolme couchsurffaria elikkäs noin 13 henkilöä ja hellettä oli koko viikonlopun lähemmäs 30c. Voi sitä hikisten ihojen lätsyttelyä kylkeä kääntäessään!

  Vastaa
 195. Avatar Aino /// 27/05/2016 / 19:53:07

  Oih kun tänä kesänä pääsisi elokuun maagisina iltoina Flowhun fiilistelemään näitä: Jamie XX, Massive Attack, Sia, M83, Chvrches, Daughter ja suomalaisista tietty Ruger Hauer x Regina, Paperi T, J. Karjalainen <3 En kestä miten monta hyvää esiintyjää on tänä vuonna mestoilla!

  Vastaa
 196. Avatar vilma /// 27/05/2016 / 20:12:07

  No niitähän riittää, mutta ensimmäisenä tulee mieleen flow 2012, jossa törmäsin yhteen söpöön poikaan, jonka kanssa fiilistelin The Black Keysia ja tähdenlentoja riippumatossa. Sen koomin ei ole poikaa tai tähdenlentoja näkynyt, mutta eipä haittaa kun jäi kiva muisto jäljelle!

  Vastaa
 197. Avatar Nnuu /// 27/05/2016 / 20:17:43

  Oi. Olis niin siistii päästä sinne. Regina haueria ootan eniten. Mature on soinut luureissa koko viikon.

  Vastaa
 198. Avatar L /// 27/05/2016 / 20:20:53

  Flow 2015, Florence + the Machinen mieletön keikka ja Street Gastron burgeri kotimatkan pelastuksena on niitä parhaita palasia monista Flow-muistoista!

  Vastaa
 199. Avatar Tiia /// 27/05/2016 / 20:35:47

  Vielä en ole kertaakaan päässyt käymään, mutta jos tänä vuonna nyt pääsisin niin varmasti olisi villejä tarinoita kerrottavana jälkikäteen :D! Odottaisin Flow:lta hyvää musiikkia, ruokaa ja fiilistä :)

  Vastaa
 200. Avatar Inna /// 27/05/2016 / 20:37:44

  En ole vielä koskaan ollut kyseisillä festareilla, joten tänä vuonna olisikin huippua päästä! :)

  Vastaa
 201. Avatar Maisa /// 27/05/2016 / 22:13:25

  Oi, kahvi menee testaukseen. <3
  Ja, kyllä! Mukaan arvontaan. En ole vielä Flow´ssa ollut, mutta kaiken hehkutuksen jälkeen tänä kesänä on päästävä. Hyvää musiikkia ja iloista festarimeininkiä. Niin parasta! :)

  Vastaa
 202. Avatar Jenni /// 27/05/2016 / 22:28:54

  En ole koskaan käynyt Flow:ssa, mutta kuullut sen olevan aivan omaa luokkaansa festarina ja nyt olisikin ihana päästä itse se kokemaan!

  Vastaa
 203. Avatar susanna /// 27/05/2016 / 22:37:17

  flow-muistoja ei ole ehtinyt kertyä kuin yhden illan verran, joten odotuksissa olisi ihan koko festareiden verran hyvää musiikkia, ruokaa ja ystäviä :-)

  Vastaa
 204. Avatar utru /// 27/05/2016 / 23:08:22

  Flow on kesätraditio kavereiden kanssa :)

  Vastaa
 205. Avatar J /// 27/05/2016 / 23:46:56

  Viime kesän Flow oli ensimmäinen ja ah minkalainen olikaan. Florence and the Machine oli parhaita keikkoja ikinä ja unelma joka toteutui. Eniten kuitenkin iski Flown tunnelma, paikka on upea ja tunnelma oli mieletön ja koko viikonloppu oli kaunis.
  Ah.

  Vastaa
 206. Avatar Emilia /// 28/05/2016 / 06:01:55

  Oi odotan tän vuoden flow:lta vaikka mitä! Upeita artisteja, M83 innostaa ehkä eniten ja tänä vuonna haluaisin tsekkailla muutkin kun musajutut!!

  Vastaa
 207. Avatar Maria /// 28/05/2016 / 08:46:03

  Flowssa on tullut käytyä pariin otteeseen! Ekana tuli mieleen Jamie XX:n keikka pari vuotta sitten, eksyin kavereistani ja päädyin menemään yksin keikalle. Mutta ei haitannut, fiilis oli niin hyvä ja muiden kanssa tuli sellainen yhteinen olo :)

  Vastaa
 208. Avatar hilleri /// 28/05/2016 / 08:51:13

  En ole ikinä ollut Flowssa, mutta tänä vuonna on pakko päästä, koska SIA <3 Nii henkeäsalpaava keikka varmasti tulossa, että kihisen innosta jo nyt toukokuussa!

  Vastaa
 209. Avatar Mariia /// 28/05/2016 / 09:38:07

  Paras Flow-muisto on Bon Iverin keikka parin vuoden takaa. Tänä vuonna odotan festarilta aina yhtä lämminhenkistä tunnelmaa, superia seuraa ja jammailtavia artisteja.

  Vastaa
 210. Avatar Heidi /// 28/05/2016 / 09:51:35

  Olin Flowssa ensimmäistä kertaa viime vuonna ja voi miten ihana viikonloppu se olikaan! Florencen keikka jäi itselle päälimmäisenä mieleen, sillä kyseistä naista olen ihaillut jo vuodet ja hän osoittautui aivan yhtä karismaattiseksi kuin olin aavistellutkin!

  Artistikattaus Flowssa on kyllä vuosittain mennyt äärettömän hyvin yks yhteen oman musiikkimaun kanssa ja niin myös tänä vuonna! Ja se ilmapiiri!! Mielettömän kauniit kaupunkifestarit. Koko Flow- viikonlopun ajan oli vähän sellainen rakastunut kevyt olo! Mielellään kokisin saman fiiliksen taas tänä vuonna uudelleen.

  Vastaa
 211. Avatar Olga /// 28/05/2016 / 09:57:29

  Mäkään en oo ikinä ollu Flowssa, vaan aina töissä tai matkoilla just Flow-viikonloppuna, plääh. Mut oon silti aina fiilistelly Spotifyn soittolistojen ja ihmisten insta-kuvien avulla sitä fiilistä, joka olis mahtava päästä kokeen vielä joskus itsekin!

  Vastaa
 212. Avatar tiaii /// 28/05/2016 / 10:34:42

  Tänä vuonna Flowssa on vaikka mitä ihania esiintyjiä!! Eniten ehkä kutkuttaa Chvrches ja Dua Lipa ja Iggy Pop jajaja…! Ihan mieletön kattaus tänä vuonna ja ois niin mahtava päästä sinne fiilistelee!

  Vastaa
 213. Avatar Halla /// 28/05/2016 / 11:50:36

  Flowssa oon ollut viimeks kaks vuotta sitten ja silloin ehdoton lemppari oli kyllä Grimes, iiiihana! Tänä vuonna toivon että pääsisin taas paikalle, Sia kutkuttelee mahanpohjassa kyllä täälläkin :’)

  Vastaa
 214. Avatar maria rosa /// 28/05/2016 / 12:19:55

  päätin jo vuos sitte, että 2016 on pakko päästä flow’hun! en oo vielä ostanu lippuja, koska rahatilanne on nyt vähän huono, ja nyt tulee tämmönen kisa joten ehottomasti osallistun! mulla ois jo kavereita tiedossa ketä sinne ois lähös munkaa. haluisin flow’hun koska odotan jotain vähän aikuisempaa ja tyylikkäämpää menoa kuin muualla ja tietty monet hyvät esiintyjät houkuttelee myös, mm. dua lipa, sia ja jamie xx!

  Vastaa
 215. Avatar Tiina P /// 28/05/2016 / 13:08:08

  Tämän kesän Flowlta odotan erityisesti The Last Shadow Puppetsin ja Iggy Popin keikkaa, ihania festarityylejä ja rentoa, huoletonta fiilistelyä parhaiden ystävien ja uusien siistien tuttavuuksien kanssa polttavan auringon alla!

  Vastaa
 216. Avatar Ninni /// 28/05/2016 / 14:09:21

  Muistoja en voi jakaa, koska olen joka vuosi sinne himoinnut, mutta en ole saanut lippujen kalleuden vuoksi aikaiseksi mennä :-)

  Vastaa
 217. Avatar Elísabet /// 28/05/2016 / 18:18:01

  Vau, mikä arvonta! Yksi parhaimmista Flow-muistoista on melkein kymmenen vuoden takaa, vuodelta 2008, kun islantilainen Múm-yhtye esiintyi elokuun illassa. Kaunista!

  Vastaa
 218. Avatar Minna Nyman /// 28/05/2016 / 19:13:58

  iik mikä kilpailu! :) olen viimeiset kaksi kesää ollut niiiiin lähellä ostaa liput ja lähteä yksin fiilistelemään esiintyjiä Flow’hun, mutta aina se on jäänyt jollain verukkeella, viime kesältä jäi varsinkin Major Lazer harmittamaan kun en mennyt. Tänä kesänä Siaa odotan ehdottomasti ja nyt on ihan pakko päästä paikalle!

  Vastaa
 219. Avatar J/SH /// 28/05/2016 / 19:22:11

  Aika jännä kun Flow voisi olla eniten se mun juttu festareista Suomessa, mutta tasan kerran olen käynyt ja siitä on joku viisi vuotta aikaa. Oltiin alueella lauantaina tosi aikaisin, aurinko paistoi ja taisi pieni hiprakka ja hyvä fiilis olla siinä paikan päälle päästyä. Mutta sitten oli jonkun verran pettymyksiäkin, esimerkiksi Lykke Li oli viime tipassa peruuttanut (ja seurasin siinä lähellä pettyneitä huokauksia) ja Iron and Wine toimi Milanossa eräällä klubilla paljon paremmin, eri tyyppisillä biiseillä kuin siinä päälavalla. Mutta siksi mä unelmoinkin, että pääsisin kokemaan nyt muutaman todella hyvän keikan tänä vuonna ja tekemään näistä festareista ne parhaimmat ikinä. Hyvällä kasvisruualla herkuttelu kuuluisi ehdottomasti myös juoneen. : )

  Vastaa
 220. Avatar Julia /// 28/05/2016 / 21:09:12

  Flowsta ei vielä muistoja löydy, toivottavasti tämän kesän jälkeen voin sanoa että nyt on! Muutama kaveri on Flowssa käynyt, ja he kertoivat että siellä on jonkinlainen erityinen, vaikeasti selitettävä ”tunnelma”, joka on ihan erilainen kun millään muulla festarilla. Tämän haluisin ehdottomasti päästä kokemaan :-)

  Vastaa
 221. Avatar aino /// 29/05/2016 / 00:16:01

  oon ollut flow’ssa vain kerran, vuonna 2010. sen jälkeen oon joka vuosi ollut töissä tai ulkomailla, enkä ole päässyt festareille, vaikka kuinka olisin halunnut! siltä vuodelta muistan erityisesti beach housen keikan. se oli siellä teltassa ja voi hitsi miten siellä oli tosi eteerisen rauhallinen ja lumoava fiilis!

  Vastaa
 222. Avatar Rita /// 29/05/2016 / 08:28:17

  Palkinto olisi huikea, sillä seuraava Flow on suunnitelmissa mutta lippuja ei ole vielä hankittu. Odotan erityisesti tulevaa Sian keikkaa.

  Vastaa
 223. Avatar Jenna M /// 29/05/2016 / 09:32:32

  Flow-muistoja ei vielä ole. Odotan tänä kesänä pääseväni viettämään leppoisat festarit poikaystäväni kanssa! :)

  Vastaa
 224. Avatar Eeva /// 29/05/2016 / 10:41:48

  Ootan kovasti tän kesän Anohni-keikkaa!

  Vastaa
 225. Avatar Anniina O /// 29/05/2016 / 11:14:06

  Odotan Flow’ta innolla! En ole koskaan kyseistä festaria kokenut ja nyt kun olen hiljattain muuttanut tänne Etelä-Suomeen, on sinne ehdottomasti tänä vuonna päästävä. Huikeita artisteja, hyvää ruokaa ja tunnelmaa!

  Vastaa
 226. Avatar madsanna /// 29/05/2016 / 12:06:01

  Oivoi mikä postaus! Molemmat aiheet lähellä sydäntä, kahvi ja Flow! Kävimpäs maistelemassa elämäni ekan cold brew kahvin Espresso Housessa, teki kamalasti mieli jääteetä ja kahvia, satuin bongaamaan listalta ”cold brew lemonade”, voi jummijammi mä tykkäsin! Ja tuosta New York kahvista, kävin maistelemassa sitä lähi kookaupan maistatuksessa ja oli kyllä vähän laimeeta omaan makuuni, mutta Jestas siitähän voisi saada mitä herkullisimmat cold brew kahveet!

  Sitten aiheeseen. Mulla ei valitettavasti viileitä muistoja Flowsta, oon aina haikeudessa kattellu muiden Flow kuvia. Mulla ei valitattavasti oo sen henkisiä kavereita joita kiinostais Flow (onneks on netti ja blogit joissa voin samaistua mun hengenheimolaisiin, kuten sun blogi Ida <3) Eniveis, nyt jos koskaan toivon voiton osuvan omalle kohdalle, tänä kesänä meen sinne vaikka yksin sitten! Odotukset on kovat, odotan syvälle sydämmeen ja sisuskaluihin asti musiikista huumautumista, ihanaa tunnelmaa, oman henkisiä ihmisiä ja visuaalisesti kaunista tunnelmaa!

  Kiitos ihanasta kisasta!

  Vastaa
 227. Avatar Vilma /// 29/05/2016 / 12:45:04

  En oo vielä ollu flowssa vaikka siellä on just lempparimusaa ja muutenki meininki vaikuttaa rennolta!! Ehkä tänä vuonna:-)

  Vastaa
 228. Avatar HelsinkilRestaurants /// 29/05/2016 / 12:49:17

  En ole ikinä vielä päässyt Flowhun asti, mutta olen ollut aina Kalliossa ja jo se meno ennen itse festareita on jo niin ihana, että himo olisi kova päästä alueen sisäpuolellekin! Ehkä tänä vuonna!

  Ja eniten odotan aina festareilta iloisia ihmisiä, aurinkoa, hyvää fiilistä ja ruokaa tietenkin! Kun nämä ainekset ovat koossa, ei esiintyjillä enää ole edes väliä! :)

  Vastaa
 229. Avatar Edde /// 29/05/2016 / 14:36:56

  EI jUMA MIKÄ PALKINTO!!!

  Kolmen päivän liput on jo takataskussa, mutta jos voitto tulee niin nää tulis yllärinä poikaystävälle! Ens kesän flowsta tulee NIIN HYVÄ!!

  Vastaa
 230. Avatar Tom /// 29/05/2016 / 14:42:29

  Hyvää musaa, safkaa, frendit ja koko flown tunnelma, 5/5

  Vastaa
 231. Avatar Katri /// 29/05/2016 / 15:59:42

  Vuonna 2011 päälava, Magenta Skycode ja Ben & Jerry’s cookie dough.

  Vastaa
 232. Avatar Marisa /// 29/05/2016 / 16:31:51

  En ole aikaisempina vuosina päässyt Flowhun, ja tää olisikin eka tilaisuus! En malta odottaa :) Artisteista odotan eniten ehdottomasti Sian ja Massive Attackin näkemistä, sekä tottakai sitä, että pääsisin nauttimaan Flown tunnelmasta, ruoasta ja taiteesta kokonaisvaltaisesti!

  Vastaa
 233. Avatar Mantsa /// 29/05/2016 / 17:40:50

  En tiedä parhaimmasta, mutta villein FLOW -muisto on muutaman vuoden takaa The Black Keysin keikalta. Oltiin kavereiden kanssa fiilistelty tulevaa keikkaa koko kesä, ja vihdoin koitti se päivä kun päästiin näkemään bändi livenä. Noh, omalta osaltani keikka ei mennyt ihan odotusten mukaisesti, vaan tutustuin söpöön poikaan (joka myöhemmin osoittautui minua _paljon_ vanhemmaksi mieheksi – heh, humala ), ja päädyttiin jammailemaan ja fiilistelemään koko keikka kahdestaan. Mutta hauskaa oli!!

  Vastaa
 234. Avatar Helvi /// 29/05/2016 / 18:45:59

  Flowssa on tullut käytyä kolmena vuotena ja joka kerran tapahtumapaikan ´sisustus´ vaan paranee! Itse tuleekin fiilisteltyä somisteita enemmän kuin bändejä. Tästä hyvänä esimerkkinä viime vuoden Flow jossa tuli viihdyttyä lauantaina pilkkuun asti ja vasta kotona huomasin, että mulla oli 39C kuumetta ja angiina :)))

  Vastaa
 235. Avatar Tirlittan /// 29/05/2016 / 19:28:18

  Tämän kesän Flow-festivaaleilla houkuttelisi erityisesti Liima, aivan mahtavia livenä! Myös Sian näkeminen kiinnostaa!

  Vastaa
 236. Avatar Meeri /// 29/05/2016 / 19:57:26

  Paras Flow-muisto on huikea Janelle Monae vuonna 2011!

  Vastaa
 237. Avatar Marjo /// 29/05/2016 / 20:36:21

  Oon monta vuotta haaveillut Flowsta, mutta aina se on jotenkin jäänyt. Tänä kesänä oon päättänyt lähteä Flow-festareille joka tapauksessa, joten liput sinne ois ihan mahtava juttu! Odotan festareilta hyvää musiikkia, tunnelmaa ja ruokaa!

  Vastaa
 238. Avatar Anni /// 29/05/2016 / 21:26:36

  Mä en oo koskaan ollu Flowssa kun en oo ollut Suomessa siihen aikaan, mut nyt odotan kyllä kovasti että pääsis! Tän vuoden esiintyjistä erityisesti houkuttais Sia :)

  Vastaa
 239. Avatar Amanda /// 29/05/2016 / 21:56:46

  Taltiointien perusteella Flow:n tunnnelma on aina ollut todella epätodellisen satumainen – aivan kuin irrallaan tästä maailmasta. Olisi äärettömän hienoa päästä kokemaan se livenä.

  Vastaa
 240. Avatar Katja /// 30/05/2016 / 08:56:51

  Bon iverin keikka avajaisissa nelisen vuotta sitten! Poskilla onnenkyyneleitä, tuo keikka oli yksi elämäni parhaimpia.

  Vastaa
 241. Avatar AinoP /// 30/05/2016 / 09:49:43

  Olin viime kesänä ensimmäistä kertaa Flow’ssa. Päätin astua oman musiikillisen karsinani ulkoupuolelle ja lähteä kuuntelemaan aivan uudenlaisia bändejä ja genrejä. Mieleeni jäivät erityisesti Florence and the Machine sekä joka puolelta vastaan kävelevä pukeutumisinspiraatio. Kauniiden asujen määrä oli käsittämätön. Tykkäsin muutenkin festivaalin yleisilmapiiristä ja visuaalisesta ilmeestä. Tänä vuonna kovin sana olisi The Last Shadow Puppets. Uusi levy on hunajaa!

  Vastaa
 242. Avatar retroeero /// 30/05/2016 / 10:24:33

  Flow on ollut viime vuosina ihan huikee festari! The National, Florence and the Machine ja Paperi T:n veto teltassa muistuvat ekana mieleen. Tänä vuonna tykitys vaan jatkuu, Massive Attack, Iggy, Cvrches, The Kills, Dungen, New Order, Thee Oh Sees, Dua Lipa, Ruger Hauer jnejne. Huippuesiintyjät huikeessa ilmapiirissä, parasta!

  Vastaa
 243. Avatar Hanna /// 30/05/2016 / 11:59:12

  Haha ehkä villeintä oli kun roikuttiin M.I.A:n reisissä kun se tuli eturiviin crowdsurffaamaan :D Massive Attackia ois ihana päästä katsomaan!

  Vastaa
 244. Avatar Pauliina /// 30/05/2016 / 13:19:12

  Ooh! Kovin villi tää ei oo, mutta juku että Bat for Lashes oli taitava muutama vuosi sitten. Ikuisuuskylmätväreet.

  Vastaa
 245. Avatar rianne /// 30/05/2016 / 13:23:14

  Flow on jäänyt valitettavasti toistaiseksi vain haaveitten tasolle :( Olen kuullut näistä festareista niin paljon hyvää ja näitä juttuja kuunnellessa/lukiessa aina kasvaa se palo että pitäisi päästä itsekin vielä jonain päivänä mukaan tähän tunnelmaan, ehkäpä sitten tänä vuonna.. M83, Sia ja Daughter, siinä on minun top 3 :)

  Vastaa
 246. Avatar hhannama /// 30/05/2016 / 15:49:57

  Viileintä Flow kokemusta ei vielä surullista mutta totta löydy, mutta Siaa on tullut fiilisteltyä niin monta vuotta että olisi mahtavaa kokea hänen keikkansa vihdoin livenä ja vieläpä Suomen kesässä ja Flow’ssa! Flow’sta tapahtumana olen kuullut ja lukenut niin paljon hyvää, mutta töiden takia on tapahtuma aina jäänyt itseltä kokematta niin nyt olisi mahtavaa päästä kokemaan tämä vihdoin itsekin.

  Vastaa
 247. Avatar ida /// 30/05/2016 / 16:01:14

  Itse en ole käynnyt Flow festivalilla koska ei ole valitettavasti mun musaa! Mutta! Mun parhaat kaverit Emma ja Ellu on just Flow ihmisiä ja haluaisivat kovasti päästä myös tänä vuonna! Yksi niistä on käynyt pari kertaa ennen, mutta toisella kun ei rahat riitä on joutunut skippaamaan, ja tänä vuonna ehkä sama juttu! En osaa siis sanoa mitään villiä tarinaa itse, mutta mitä olen heiltä kuullut niin Flow on ihana festari ja vaikuttaa olevan jotain kesän parhaimpia päiviä. Jos arvonta osuu miinuun antaisin siis liput heille :) Minulla on ollut paskin vuosi ikinä masennukseni takia, mutta he kaksi ovat auttaneet minua ihan hirveästi joten haluaisin antaa jotain takaisin, ja Flow liput olisivat varmasti ihan kiva tapa sanoa kiitos! :D

  Vastaa
 248. Avatar Eeva /// 30/05/2016 / 17:25:48

  Viime vuonna Flow koettu ekaa kertaa ja tunnelma, hyvä ruoka ja lämmin, pimenevä elokuun ilta jäi kyllä mieleen. Tänä vuonna täytyy päästä uudestaan!

  Vastaa
 249. Avatar Hanna /// 30/05/2016 / 17:52:34

  Voi kun olisi ihana voittaa liput! Viime vuosi oli ensimmäinen Flowssa ja se oli mahtava päivä (valitettavasti vain yksi) joka meni lähinnä ihmetellessä ihanan unenomaista tunnelmaa. Villejä muistoja ei päässyt kertymään mutta sitäkin vahvempi muisto mahtavasta fiiliksestä (selvinpäin!). Jos voittaisin niin voisin uhrata omat euroni omiin lippuihin ja lahjoa poikaystävän festariseuraksi :)

  Vastaa
 250. Avatar Oona /// 30/05/2016 / 19:49:11

  Flowsta ei mieleen tule mitenkään erityisen villejä muistoja, mutta tänäkin vuonna haluan kokea ne fiilikset lempi bändien soittaessa haikeassa elokuun illassa. Hyvää ruokaa ja juomaa parhaiden ystävien seurassa. Kauniit maisemat ja inspiroivat ihmiset.
  Nyt odotuksessa etenkin Massive Attack, Jamie xx, M83, Sia, Daughter ja Ruger Hauer ft. Regina. Lippuja ei vielä löydy, joten se onkin oiva syy osallistua tähän kisaan. Tämän innoittamana laitankin Spotifysta flow pre-fiilistelyt heti käyntiin!

  Vastaa
 251. Avatar Lovisa /// 30/05/2016 / 20:30:02

  Haluan ehdottomasti kokea Flown fiiliksen, kun nyt ensimmäistä kertaa ikäkin antaa myöten! Puoleensa vetää myös superhyvä musiikki ja etenkin the Last Shadow Puppets. Flowssa on kuulemma kaikki ihan mahtavaa ihmiset, musiikki, ruoka… Odotan innolla kaikkea sitä!

  Vastaa
 252. Avatar cami /// 30/05/2016 / 21:41:24

  Kyllä se on se Kanye West mikä on kovin Flow-muisto, oli kyllä timanttinen keikka. Nyt ei ookaan muutamaan vuoteen tullu käytyä, eli liput olis huippujuttu :)

  Vastaa
 253. Avatar Miia /// 30/05/2016 / 23:12:59

  Villeimmästä jutusta ei ole varmaan jäänyt muistikuvia, mutta Jessie Waren keikalla ei pystynyt pidättämään onnen kyyneleitä. Oli niin täydellistä!

  Vastaa
 254. Avatar Erika V. /// 30/05/2016 / 23:23:38

  Paras flow-muisto ja villeimmät bileet missä olen ollut oli ehdottomasti major lazerin keikka flowssa 2010. Keikka meni kuin yhdessä hurahduksessa ohi kun bailasi viimeistä päivää ja hiki lensi. Pelkkä muisto saa ihon nousemaan kananlihalle…

  Vastaa
 255. Avatar Reetta /// 30/05/2016 / 23:27:38

  Flow-neitsyys on vielä tallella, mutta toivottavasti ei kauaa! Tänä vuonna olisi huippua päästä vihdoin kokemaan Flow Festival -meininki. Erityisesti Anderson Paak kiinnostaa tänä vuonna :)

  Vastaa
 256. Avatar AnnD /// 31/05/2016 / 01:06:42

  Kerran aiemmin olen flow’ssa ollut. Mitään mahdottoman villiä ei silloin tapahtunut, mitä nyt sain nähdä livenä sellaisia bändejä, joita en uskonut koskaan näkeväni, mikä on tietenkin aina mahtavaa :D Tänäkin vuonna odottelen eniten musiikillista antia, mutta myös festarin mahtavaa aluetta koristeluineen!

  Vastaa
 257. Avatar Mirkka /// 31/05/2016 / 10:58:10

  Me muutettiin juuri kahden korttelin päähän Flow’sta, joten voi kuinka odotankaan sitä että voin etkoilla kavereitten kanssa omalla kotisohvalla ja kipaista tien yli nauttimaan kesän parhaasta festarista. En nyt tosin tiedä kuinka villi tää kommentti oli :D Nuo Pauligin uudet kahvipaketit on muuten ilmeeltään tosi onnistuneet.

  Vastaa
 258. Avatar AG /// 31/05/2016 / 11:33:22

  Ehottomasti parhaimmat Flow-muistot koostuu niistä kerroista kun olen ollu ennen festareita vapaaehtoisena sisustamassa aluetta ja luomassa tiloja festarikansalle. Itsekki on ollut ihanaa tulla työn jäläkee nauttimaan tunnelmasta ja omasta kädenjäljestään!

  Vastaa
 259. Avatar iduli /// 31/05/2016 / 13:00:14

  muistoja ei ole vielä kun tänä vuonna vasta ekaa kertaa pääsemässä iän puolesta :-) Mutta tosiaan odotukset on toooosi korkealla varsinkin all time favourite Sian esiintymisen vuoksi!

  Vastaa
 260. Avatar OJ /// 31/05/2016 / 20:06:52

  En ole koskaan ollut, mutta olisipa tosi kiva päästä. Odotan hyvää musiikkia ja mukavaa tunnelmaa, ja upeita muistoja. :)

  Vastaa
 261. Avatar Jemu /// 31/05/2016 / 21:25:41

  Voi viimekesän Flow oli niin hieno kokemus ihan kokonaisuudessaan, parasta oli saada pitkästä aikaa kokoon lukioaikaista kaveriporukkaa ja tanssia onnellisempana kuin aikoihin lukioaikojen suosikkia, Florence + The Machinea :)

  Vastaa
 262. Avatar oonaea /// 31/05/2016 / 23:46:16

  Voi kuinka mahtava yhteistyökamppis tämä!
  Viime vuoden Flow oli omalla kohdalla ensimmäinen ja sieltä jäi paljon huikeita muistoja, kuten Years & Yearsin sekä Florence + The Machinen keikat sekä myöhäiset mutta vielä lämpöiset kesäillat. Tän vuoden Flowta odotan ihan hulluna – Sia, The Last Shadow Puppets, Chvrches sekä Daughter ehkä ne odotetuimmat. Vitsit että on varmasti mieletön viikonloppu tulossa!!

  Vastaa
 263. Avatar Sofia /// 01/06/2016 / 09:36:53

  Olen asunut pitkään ulkomailla, enkä ole koskaan päässyt Flow’hun. Tänä vuonna olen Suomessa ja kuinka ollakkaan, artistirakkauteni Sia esiintyy siellä! Jos tämä ei ole kohtaloa niin mikä sitten? Eli Flow-haaveeni olisi kokea (elämäni ensimmäiset)festarit erityisesti Siaa kuunnellen :)

  Vastaa
 264. Avatar Penna /// 01/06/2016 / 10:30:31

  Neljä vuotta sitten päätin raikulin kaverin kanssa, että keplotellaan ittemme alueelle sisään. Lopulta sitten kiivettiin aidan yli ja pudottauduttiin miesten bajamaja-alueelle. Miekkoset otti meidät avuliaasti vastaan kun tipahdettiin taivaalta. Mulla oli päällä kirkkaan keltanen takki ja olin aivan varma, että meidän yritys on tuhoon tuomittu ja festarit loppuu lyhyeen. Toisin kävi ja The Black Keysin näkeminen lämmittää vieläkin mieltä. Vähän hävettää jakaa tätä, mutta on ainakin villi muisto!

  Vastaa
 265. Avatar nitahannele /// 01/06/2016 / 10:52:29

  täältä kaukaa on aina hiukan hankala lentää suomeen just flow-viikonlopuksi, mutta kaksi kesää sitten palat loksahti onnekkaasti paikoilleen. täydellinen sisko-veli-viikonloppu, the national sai kyyneelet virtaamaan poskille kun iski iso onnellisuus-koti-ikäväpuuska ja outkastin tahtiin jammaillessa olo oli kuin 12-vuotiaalla minällä, ihanan huoleton. jos voitto osuisi kohdalle, niin toivoisin flow’lta samankaltaista onnellisuuden tunnetta kuin silloin 2014. ei tekisi yhtään huonoa :)

  Vastaa
 266. Avatar Emma /// 01/06/2016 / 11:28:25

  En oo vielä koskaan päässy osallistumaan Flowhun – suurimpana esteenä ollut asumistilanne toisella puolella Suomea, mutta tänä kesänä on toisin. Ekan kesän Helsingissä kruunaisi myös eka Flow parhaan kaverin seurassa!

  Vastaa
 267. Avatar Anni /// 01/06/2016 / 12:06:05

  Eii vitsi meinasin missata koko arvonnan (näin bloglovinin mobiiliversiossa vain postauksen otsikon alun ja ajattelin että palaan kahviaiheeseen myöhemmin) mutta onneksi vinkkasit vielä uudemmassa postauksessa arvonnasta, jos vaikka onni osuisi omalle kohdalle! Flow’sta on kertynyt useammalta vuodelta ihania ja villejäkin muistoja, joista en kyllä millään osaa valita vain yhtä! Siispä odotukset tulevalta Flow’lta on sama ihana loppukesän tunnelma kuin aikaisempina vuosina, mahtavat bändit ja artistit (sekä vanhat että uudet suosikit) sekä yleisestikin se Flow-fiilis joka on yksi kesän kohokohdista!

  Vastaa
 268. Avatar Julia Katariina /// 01/06/2016 / 12:13:58

  Villein Flow-muisto on vuodelta 2012, jolloin vierailimme ekaa kertaa kyseisillä festareilla kaverini kanssa. Törmäsimme jossain vaiheessa lauantai-iltaa We Love Helsingin iskelmädiskoon ja siellä oli niin hauskaa, että skippasimme jopa muutaman keikan, joille olimme suunnitelleet menevämme. Ei siinä, jossain vaiheessa diskoon ilmaantui seurue Hell’s Angelsin jäseniä ilmeisesti vipin puolelta ja he ryhtyivät bailaamaan viereisen anniskelutiskin ääressä jotkut punaisen kukertavat drinkit käsissään Kaija Koota. Näky oli niin huvittava, että siitä oli pakko ottaa videokuvaa. Kyseinen videopätkä riemastutti myöhemmin useaan otteeseen sitä katsoessa, mutta harmikseni unohdin siirtää sen talteen edelliseltä puhelimeltani, jolla pätkän kuvasin. Olisi siis hienoa päästä metsästämään tänä vuonna uutta mahtavaa hetkeä, jonka voisi ottaa talteen kesämuistoksi :)

  Vastaa
 269. Avatar Simba /// 01/06/2016 / 12:45:57

  Täytyy myöntää etten ole ikinä päässyt paikan päälle, mutta suunnitelmissa on ollut monen monta kertaa. Ruokapuoli on yksi ehkä kiinnostavin asia (festarinärästysten kokeneelle aivan loistava asia! nim. merk. ei enää makkaraperunoita, ikinä!). Esiintyjistä odotan Irina Björklundia, Ricky-Thick bandia, J.Karjalaista (jee jee!!!!) ja Siaa. Pakko päästä tänä vuonna! :)

  Vastaa
 270. Avatar pikkukukka /// 01/06/2016 / 13:39:16

  Olen Flow-neitsyt, mutta toivottavasti en enää kauan! Tunnelmallista kaupunkifestaria odotan.

  Vastaa
 271. Avatar Niia /// 01/06/2016 / 13:43:58

  Mäkin muistelen Major Lazeria vuodelta 2011 (kai?)! Vedin sushiannoksesta ruokalusikallisen wasabii kerralla suuhun, jotta ehtisin keikalle ajoissa. Björkin keikalla 2014 (?) itkin vuolaasti mulle vieläkin pimennossa olevasta syystä ensimmäiset 15 minuuttia. Viime vuosina en oo päässyt paikalle lippujen tähtitieteellisen hinnan takia, vaikka oon osallistunut tasan jokaiseen lippuarvontaan ikinä. (Tsemppiä mulle nyt taas…..)

  Vastaa
 272. Avatar Minna /// 01/06/2016 / 14:26:00

  Paras muisto on parin vuoden takaa kun seikkailin kaverin kanssa Flowssa. Olimme molemmat vesiselviä mutta aivan huumassa iloisista ihmisistä, kauniista miljööstä ja hyvästä musiikista. Kunpa tänä vuonna uudestaan.

  Vastaa
 273. Avatar Salla /// 01/06/2016 / 14:34:26

  Flowssa oon päässyt käymään aiemmin vaan kerran pitkän välimatkan takia. Parhaana muistona jäi mieleen ihan yleinen fiilis siellä. Olis kiva päästä taas :)

  Vastaa
 274. Avatar Lotta /// 01/06/2016 / 14:54:59

  HUH mikä kisa! Flow on aina parasta aikaa koko vuodessa! <3 Randomein ja paras muisto on varmaankin viiden vuoden takaa, jolloin bailattiin Coma Catia Dieselin bileissä pöydillä.

  Vastaa
 275. Avatar Lulu /// 01/06/2016 / 14:58:45

  Flow on aina ihana ! Aina täydellinen ilma, upeita bändejä, ihana ruoka ja se yleisfiilis :)

  Odotetaan poikaystävän kanssa elokuun festariviikonloppua ja itseäni eniten innostaa M83:n keikka !

  Vastaa
 276. Avatar Lottis /// 01/06/2016 / 16:53:25

  Olen ollut aikaisemmin kerran Flowssa – viime kesänä. Paras muisto sieltä oli jammata ja fiilistellä sunnuntai-iltana Florence+The Machinen keikkaa. Pakko mennä tänäkin kesänä, kokoajan julkaistaan toinen toistaan parempia artisteja – en malta odottaa !!

  Vastaa
 277. Avatar Hanna E. /// 01/06/2016 / 17:19:38

  Florence + The Machine viime vuonna = paras ja pakahduttavin keikka koskaan!! Jospa saisi kokea samanlaista musiikkionnea uudestaan. Flowssa on joka kerta ollut ihanaa, joten edessä on varmasti taas kerran mahtava festariviikonloppu!

  Vastaa
 278. Avatar Satu /// 01/06/2016 / 17:49:29

  Paras Flow-muisto on eka Flow-muistoni, eli kun näin ja kuulin Kings of Conveniencen ihan muutaman metrin päästä. Tänä kesänä odotan sitä että pääsen Flowhun ensimmäistä kertaa Kallion asukkina :)

  Vastaa
 279. Avatar Sini /// 01/06/2016 / 18:00:44

  Flow on ollut jokavuotinen haave, mutta aina jostain syystä jäänyt toteuttamatta. Sian haluaisin nähdä kovasti, siinä vasta mimmi! Viime kesältä tulee mieleen öisen Helsingin hiljaiset kadut, joita pitkin etenimme Chandelier -biisin tahtiin taiteellisesti loikkien ja tanssien :D

  Vastaa
 280. Avatar Maria /// 01/06/2016 / 18:05:34

  Odotan flowlta hyvää seuraa, aurinkoa ja rentoa fiilistä! Ja totta kai artisteja ja ruokaa! Lisäksi kesälomani loppuu ko. viikonloppuun, niin flow kyllä kruunaa sen.

  Vastaa
 281. Avatar Ansku /// 01/06/2016 / 18:44:42

  Olen käynyt kerran haistelemassa Flown tunnelmaa. Vuosi taisi olla 2010 ja Air oli odotetuin lavalle. Tänä vuonna olisi monta erinomaista esiintyjää tarjolla. Erityisesti kuitenkin Sia olisi se, jota en jättäisi näkemättä. Olen nimittäin odotellut Siaa Suomeen viimeiset 10 vuotta!

  Vastaa
 282. Avatar Ulla /// 01/06/2016 / 20:06:27

  Uuuu! Paljon on hyviä Flow-muistoja, esim. Kraftwerkin papat ja Belle & Sebastian. Nyt odotan teinirakkauttani M83:a. Ou jee! :)

  Vastaa
 283. Avatar Jenni /// 01/06/2016 / 20:51:59

  Kaksi kertaa olen nyt Flowssa käynyt ja on kyllä ihan lempparifestarit! Tunnelma ja bändit ovat olleet ihan mahtavia kummallakin kerralla :) Toivottavasti tänä vuonna taas pääsisi!

  Vastaa
 284. Avatar Jeejeejenni /// 01/06/2016 / 21:32:45

  Voi vitsi, Flowssa aina sattuu ja tapahtuu! Oon saanut Flow’ssa elämäni oudoimman kehun (?) ”sä et voi olla helsinkiläinen, kun oot noin kiva” ja oon halaillut Kings of Conveniencen poikia. ♥♥♥

  Vastaa
 285. Avatar Kirsi /// 01/06/2016 / 21:49:03

  Ihana arvonta! Viime vuonna Flow jäi väliin ja kyllä harmitti pyöräillä festarialueen ohi kun aurinko paistoi, musiikki kuului aitojen yli ja ihmiset näytti niin onnellisilta. Silloin vannoin että ensi vuonna en ilman lippuja jää, mutta toisin näyttäisi jälleen käyvän… Toissa vuonna sen sijaan päällimmäisiksi muistoiksi festareista jäi mahtava tunnelma ja miten toistuvasti törmättiin vahingossa vanhoihin tuttuihin joihin ei oltu yhteyttä pidetty hetkeen. Flow siis ikään kuin kokosi vanhoja kavereita yhteen ja sen jälkeen ollaankin nähty monien kanssa tiheään. Mieletön tapahtuma, mahtavaa että meillä on tämä Helsingissä!

  Vastaa
 286. Avatar Miiiii /// 01/06/2016 / 22:08:59

  En ole koskaan ollut Flowssa, mutta olisipa huippua päästä. Kovasti hehkutusta on kaikkialta kuullut, niin odotukset ovat kyllä korkealla.

  Vastaa
 287. Avatar miffa /// 02/06/2016 / 06:04:36

  Ööö siis en kestä, mikä palkinto! <3 Mulla on vaihdonjälkeisen reissaamisen ansiosta rahat niin finito, et jouduin sopimaan itteni kanssa, ettei tänä kesänä oo asiaa festaroimaan, mutta siis ah Flowhun olis niin ihana päästä. Hahah en kyl tiiä, onks mulla mitään supervillejä Flow-muistoja, mut viime kesänä Florence oli kyllä itelle niin <3 <3 <3… Oi että, olis niin huikeeta päästä sinne taas fiilistelemään hyvää musaa ja ruokaa ja tyylikkäitä tyyppejä ja nään itteni niin polkemassa kotiin Flowsta ihanan valosassa kesäillassa ja pitämässä brunssietkoja kamujen kanssa :)

  Vastaa
 288. Avatar Kati /// 02/06/2016 / 08:28:45

  Paras muisto liittyy parin vuoden taakse Darksiden keikkaan teltassa, painostavan kuuma ja fiilis oli todellakin katossa. Tänä vuonna olisi pakko nähdä ainakin Ata kak, Four tet, jamie xx ja JEK!

  Vastaa
 289. Avatar Pauliina /// 02/06/2016 / 12:36:05

  Paras Flow kokemus on viime vuodelta. Florence + The Machine oli niin taianomainen, että nykyään kyseistä kokoonpanoa kuunnellessa voi melkein tuntea ihollaan sen elokuun illan. Suupielet kääntyy ylöspäin nytkin :)

  Vastaa
 290. Avatar Elina /// 02/06/2016 / 13:29:03

  Kuulin eilen, että FKA Twigs on kiinnitetty tämän vuoden Flow’hun!
  Sitä odotan :)))))

  Vastaa
 291. Avatar Aino /// 02/06/2016 / 14:54:40

  Minun paras Flow-muisto on vuodelta 2011, kun olin ensimmäisen kerran nauttimassa mahtavasta musiikista, ruuasta ja ihmisistä, se viikonloppu oli yksi elämäni parhaista. Sittemmin Flow-festival on jäänyt väliin taloudellisista syistä ja olenkin joka vuosi harmitellut, kun en ole päässyt viettämään kavereideni kanssa kesän kivointa viikonloppua. Tänä vuonna budjetti toivon mukaan antaa periksi edes yhden päivän lippuun, jotta pääsisin nauttimaan SIAn keikasta, mutta olisin enemmän kuin onnellinen, jos pääsisin tutustumaan uusiin upeisiin artisteihin myös muina päivinä. Näin kulinaristina uskoisin myös, että viikonloppu olisi vuoden herkullisin!

  Vastaa
 292. Avatar Linda /// 02/06/2016 / 15:24:30

  Oma lempparikokemukseni Flowsta on viime vuoden Florencen keikka! Olin jo pitkään odottanut pääseväni bändin keikalle ja sitten viimein viime elokuussa ahh täydellisyyttä :)))

  Vastaa
 293. Avatar Aino Vaittinen /// 02/06/2016 / 17:12:24

  En ole valitettavasti vielä kertaakaan Flowhun päässyt, vaikka se järjestetään ihan naapurissa. Tältä vuodelta odotan erityisesti Sia ja Irina Björklundia, maukkaita vegaaniruokia ja tietenkin muiden festarivieraiden mahtavia asuja, joita olen jo aiemmin ohikulkijoiden päällä ihastellut.

  Vastaa
 294. Avatar Suvi /// 02/06/2016 / 19:52:16

  Florence & the Machinen keikka, ihan huikea! Heti ekasta biisistä lähtien tunnelma yleisössä mieletön,ihokarvat pystyssä. Enemmän kuin osasi odottaa :))

  siis 3 päivän lippupaketti kelpaisi!!

  Vastaa
 295. Avatar K /// 02/06/2016 / 20:07:45

  Flow-muistoja pitäis päästä muodostamaan, en oo vielä koskaan kokenut niitä festareita. Regina ja Ruger Hauer ois upeeta nähdä. Kesälomakin osuu juuri samalle viikolle. :)

  Vastaa
 296. Avatar mp /// 02/06/2016 / 22:36:21

  Olin viime kesänä pitkän tauon jälkeen taas Flowssa, mutta yksi ilta meni totaalisesti ohi kun lähdin treffeille kesken kaiken :D Hauskaa oli, mutta pidemmällä tähtäimellä keikkojen näkeminen olisi saattanut tuottaa enemmän muistoja…

  Vastaa
 297. Avatar Manteli /// 02/06/2016 / 23:25:45

  Paras Flow-muisto on vuodelta 2010 kun päätettiin silloisen deittini kanssa pikku hiprakassa että aletaan seukkaamaan ja mentiin Robynin keikalle. Nyt kuusi vuotta myöhemmin ollaan edelleen yhdessä ja olisi ihanaa päästä taas Flowhun fiilistelemään!

  Vastaa
 298. Avatar Virpi /// 03/06/2016 / 00:47:48

  Kaikki uudet ja upeat musiikkituttavuudet ovat parasta Flow-antia, vaikka toki vanhat ihastukset ja ystävien kanssa hengailukin on ihanaa :).

  Vastaa
 299. Avatar Leli /// 04/06/2016 / 20:36:51

  Flow on jo pitkään ollut haaveena, ja aina kattava esiintyjälista on herättänyt ihastusta… Ehkä tänä vuonna pääsisi paikan päälle fiilistelemään! :)

  Vastaa
 300. Avatar Tanni /// 06/06/2016 / 01:32:22

  Mä en valitettavasti ole koskaan pääsyt käymään Flowssa. Tänä vuonna mua kuitenkin houkuttelisi nähdä juurikin Sia, sillä oon fanittanut häntä jo monta vuotta. Voin vaan kuvitella kuinka upean shown Sia tulee vetämään. Kotimaisista mua kiinnostaa sinunkin mainitsema Ruger Hauer.

  Vastaa
 301. Avatar Pauliina /// 02/07/2016 / 23:15:18

  Flow; upeaa musiikkia, ystäviä, ihmisiä ja tunnelmaa. Kesä ❤️

  Vastaa
 302. Avatar Miila /// 02/08/2016 / 19:31:33

  Flowssa lähes poikkeuksetta parhaat muistot on jääneet Backyardin kreisibailuista joissa porukka revittelee ja hiki virtaa, samaa meininkiä löytää joskus Black tentistä, viime vuoden Tove Lo:n keikka oli huikea!

  Opiskelijabudjetille liput ovat aika suolaiset mutta jospa sitä jotenkin tänäkin vuonna pääsisi mukaan melskeeseen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.