R/H AW16 Imaginary Friends

muoti, vastuullinen muoti
2 kommenttia

Viime tiistai alkoi suloisesti mun lempparivaatemerkin R/H:n AW16-näytöksellä ja Ruger Hauerin livekeikalla. Huuuh, en keksi parempaa tapaa aloittaa päivää! Ja vitsit, miten upealta syksy-talvi-mallisto näyttää, mun haavelistalla on jo yksi talvitakki ja parikin mekkoa…

Värikäs Darling-kuosi on livenä todella kaunis, se pääsee oikeuksiinsa liikkuvan ihmisen päällä. Näin villit kuosit eivät yleensä puhuttele mua, mutta mä taidankin olla vaatteissa kaikki tai ei mitään -tyyppi; joko joku kreisi kuosi tai sit ei yhtään mitään.

Tän kevään soundtrack: Ruger Hauer – Mature.

Malleilla oli jalassa Pertti Palmrothin kengät, kool!

Kesän alussa julkaistut syksy-talvi-mallistot ovat kyllä katalia, saavat fiilistelemään syksyä jo ennen kuin kesä on kunnolla alkanut. Mulla ei oo kunnollista kuvaa mun unelmien talvitakista, mutta ehkäpä palataan siihen sitten kun se on ajankohtaisempi. HELSINKI NEW SHOP Hei muuten, jos suomalaisten designereiden löydöt kiinnostaa, niin käykää kurkkaamassa vielä tänään auki oleva Helsinki New Shop osoitteessa Uudenmaankatu 4-6. Kauppa on auki vielä pari tuntia, neljään asti! Kävin siellä alkuviikosta hipelöimässä mm. R/H:n, Arelan, Samujin ja Terhi Pölkin ihanuuksia.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oi vitsi miten herkku toi videolla vilahtava marjapuuron värinen takki!