Treat Collectionin 5-free kynsilakat

kauneus, luonnonkosmetiikka
4 kommenttia

Treat Collectionin kynsilakat ovat mun suosikkikynsilakkoja kaikista ”4-free/5-free/8-free” -lakoista, eli siis aavistuksen luonnollisemmista kynsilakoista. Tykkään myös Kure Bazaarin ja Bohon kynsilakoista, mutta Treat Collectionin design on enemmän mieleeni. Sain valkata itselleni muutaman kesälakan testiin, vilautan ne teillekin inspiraatioksi.

Kaikki alkaa kunnollisesta alus- ja päällyslakasta. Niiden käyttäminen maksaa itsensä takaisin, sillä jo ekan kokeilun perusteella kynsilakat pysyivät pidempään kauniina, kuin ilman alus- ja päällyslakkaa. Sekä Base Coat* että Fast Drying Top Coat* maksavat 19 € / kpl.

Multa löytyy entuudestaan todella vaalea vaaleanpunainen sekä klassinen punainen Treat Collectionilta, joten päädyin valitsemaan erikoisempia ja kesäisempiä sävyjä. Tämä vadelmainen korallinpunainen sävy on nimeltään Popsicle*.

Tämän sävyn nimi on Dinner with Friends*. Mulla on samansävyinen huulipuna, täytyy pian kokeilla sopiiko ne yhteen kuten mielessäni maalailen.

Street Chic* ja So Simple ovat molemmat kauniita sävyjä ja valitsin ne siksi, että ne sopivat kivasti yhteen erilaisten huulipunien kanssa. Vaikka en ole mikään mätsäri siinä mielessä, että kaikkien käyttämieni metallien pitäisi olla samassa asussa vain yhtä sävyä tai että kenkien pitäisi mätsätä väriltään laukkuun ja vyöhön, olen huomannut, että joskus tuntuu hölmöltä laittaa punaisten kynsien kanssa oranssia huulipunaa. Siksipä tämmöiset erikoisemmat sävyt ovat hyviä; näihin sopii kaikki huulipunat.

Nämä kaksi ovat ehdottomat suosikkini; Drama Queen* ja yllä vilahtanut Popsicle. Tuo Drama Queen on täydellisen intensiivinen verenpunainen; kaksi kerrosta alus- ja päällyslakan kanssa kestivät moittettomina useamman päivän, vaikka tiskasin ja siivosin välissä. Just nyt kiehtoo tuon tumman verenpunaisen kynsilakan yhdistäminen hempeän pastelliseen neuleeseen tai laukkuun.

Treat Collectionin kynsilakkoja myydään verkkokauppojen lisäksi kauneushoitoloissa ja putiikeissa sekä Stockmannilla. Yhden lakan hinta on n. 19 €.

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ida! Kerro mulle miten noiden Everyday Mineralssien kanssa pitäisi toimia, ettei saisi ihan jäätävää hermoromahdusta aamulla, kun kiireessä yrittää meikata eikä sieltä purkista tule yhtään mitään ulos? :D

    Nim. Muuten tyytyväinen ostoksiini… :)

    1. Napautat siveltimellä sitä purkin pohjaa! Silleen että kansi voi olla jo pyöritetty auki, mutta niin että se kuitenkin on kiinni siinä rasiassa. Kun sitä pohjaa napauttaa (purkin ollesssa ylösalaisin, kansi alla), saat puuterin nopeammin ulos! Everyday Mineralsin putelit on tosi täyteen pakattu, joten ne vaatii alkuun pientä napsauttelua purkin pohjaan ja se onnistuu helpoiten siveltimellä! :-)