Uutta kuunneltavaa

musiikki
Jätä kommentti

Bon Iver – 33 ”God”

Ooaaaah en malttais odottaa, että Bon Iverin uus albumi julkaistaan! Toivon, että uus ois niin erilainen ettei sitä vertais vanhaan (puhkisoitettuun ja ah-niin-paljon-muistoja-herättävään) matskuun ollenkaan. Nämä pari uutta kyllä viittaisivat, että uus albumi saattaa olla aika erilainen. Ihanaa. Tää on hullun hyvä syysbiisi, kovalla kuulokkeista hämärtyvänä ja sateisena iltana kotiin kävellessä.

frank-ocean-blond

Frank Ocean – Nikes

Huh, vihdoin Blonde on Spotifyssä!!! Nyt voin aloittaa tän puhkikuuntelun. Nikes on hyvä, tykkään tän biisin fiiliksestä. Ivy on ihana myös. Aika harmoninen kokonaisuus, mutta vaatii selkeästi enemmän kuuntelua jotta biisit alkaa erottua toisistaan. 

21-glass-animals-press-neil-krug-version-2-for-web_1107_738

Glass Animals – The Other Side of the Paradise

Glass Animalsin uusi albumi on soinut aika paljon, mutta soittokertoihin nähden olen ihastunut tosi pieneen määrään biisejä. Veikkaan että tämä levy ei nyt jotenkin sovi mun fiiliksiin ja löydän tämän parin kuukauden päästä uudestaann. The Other Side of the Paradise on erottunut muista jo nyt, tästä tykkään. Jäin miettimään kertosäettä, tykkään siitä. 

mssingno

Mssingno – Xe2

Lemppari!! Syksyn suosikkibiisi. Tästä tulee varmaan yks tän vuoden kuunnelluimmista, haha. 

kuvat: x x x

 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.