Tämän hetken soitetuimmat x 3

musiikki
Jätä kommentti

tkay-maidza-carry-on

Tkay Maidza & Killer MikeCarry On

Ah! Kunnon don’t mess with me anthem, hyvällä energialla ilman turhaa negatiivista asennetta. Tkay Maidza on ihan älyttömän kova ja jotenkin näistä biiseistä tulee sellainen kutina, että hänestä tullaan vielä kuulemaan. Näissä on sellaista energiaa, että voisin kuvitella nämä isoille stadioneille. Jos nimi on vielä uusi, kantsii kuunnella myös Switch Lanes ja M.O.B. 

the-weeknd-starboy

The WeekndStarboy (ft. Daft Punk)

Uutta The Weekndiä! Tykkään tästä paljon, koska tämä biisi kuulostaa paljon enemmän ”vanhalta” The Weekndiltä verrattuna Can’t Feel My Face -bailubiisiin, josta tykkään kyllä siitäkin, mutta olen kaipaillut vanhoja tuttuja fiiliksiä Trilogy-albumilta ja tässä biisissä niitä onneksi on. Trilogy-albumilta mun suosikkeja on mm. House Of Balloons / Glass Table Girls, High For This ja The Morning.

kendrick-lamar-sia-the-greatest

Sia & Kendrick Lamar The Greatest 

Huuuh, mikä fiilis. Tässä on aika kova videokin, joka kyllä mun mielestä alkaa tuntua jo hippasen nähdyltä, niin hullun hyvä kuin Maggie Ziegler onkin. Mutta hyis miten ahdistava fiilis tuossa videossa on, mulle tulee tästä biisistä ihan eri fiilis katsottuna kuin kuunneltuna – se on varmaan tarkoituskin, mutta mieluummin vain kuuntelen, sillä silloin tämä on mulle tsemppausbiisi. Videosta jää hämmentynyt, sekasortoinen ja vähän ahdistava fiilis, vaikka se onkin upea. Hrrr. 

kuvat: x x x 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.