Kirppis Ravintola Bottalla lauantai 24.9.

muoti
Jätä kommentti

Tyypit! Olen huomenna myymässä vaatteita ja kenkiä Ravintola Bottalla järjestettävässä Kivempi Kirppis -tapahtumassa. Tarjolla on laadukkaiden kirppislöytöjen lisäksi virvokkeita baarista ja hyvää musiikkia; super! Olen ehtinyt penkoa parhaimmat kirppisvaatteet jo valmiiksi; on vaatteita, kenkiä ja asusteita mm. Topshopilta, Other Storiesilta, Monkilta, Minimumilta jne. Myynnissä on mm. parit nilkkurit, nahkahame, pari netistä tilattua itselle vääränkokoista käyttämätöntä vaatetta, kiiltävä hopeinen vekkihame, pari ohutolkaimista toppia, yksi itselle väärän mallinen cashmere-neule ja vaikka mitä muuta. Ajattelin kohta laittaa jonkin tv-sarjan pyörimään, kaivaa silitysraudan esille ja katsoa kaikki vaatteet valmiiksi huomiselle.

Ravintola Botta
Museokatu 10, 2. kerros

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.