bilekuvia

muoti
32 kommenttia

Voi olla, että alatte pian kyllästyä Indiedaysin synttärikemupostauksiin, mutta ei voi mitään, tämmöisistä on otettava ilo irti, etenkin kun löysin Indiedaysin facebook-sivuilta ammattivalokuvaajan kuvia tapahtumasta – ja meistä :-)

168176_486246238478_201950203478_6147804_7980183_n

Ihania tyttöjä!

164081_486246863478_201950203478_6147830_7580832_n

… ja lisää ihania tyttöjä! Milja, sun hiukset ei oo punaista nähneetkään, kun Juulian hiuksiin vertaa ;– )

179295_486247028478_201950203478_6147836_6400161_n

163822_486245318478_201950203478_6147758_1950673_n

Näistä kuvista näkyy illan asukin – jouduin tyytymään kakkosvaihtoehtoon, kun mun Asos-paketti ei saapunut ajallaan…. No, tuokin asu oli ihan ok, sillä pääsin käyttämään nahkahametta pitkästä aikaa! Nahkahame on Topshopin, läpikuultava nappipaita second handia, kirjekuorilaukku H&M:n ja mokkaiset kiilakorot Vagabondin. Tuon hameen käyttö on jäänyt vähälle, kun en ole osannut yhdistää sitä – onneksi löysin tuon nappipaidan, sillä se sopii tuohon hameeseen mun mielestä huippuhyvin. Miltäs teidän mielestänne näyttää? :– )

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Todella sievä asu! :) Mielestäni asun kruunaa tuo suloinen rusetti hiuksissasi. :) Kuvista päätellen teillä oli äärimmäisen mukavat juhlat. ;)

  1. Kiitos!:-) juhlat oli kyllä kivat, erityisesti siksi, että näki ihania tyttöjä!

 2. Jaaha kuule tyttö, hiustenvärit tokasta kuvasta vasemmalta oikeelle:
  punertava keskinvaalea, tumma amispunainen, tummanvaalea hunaja, oranssinpunainen

 3. sun asus on tosi onnistunut ! ittelleni en ehkä tollasta hametta uskaltais ostaa, mutta se pukee sua tosi hyvin (=

 4. Hei,
  tätä postausta lukiessani mieleeni juolahti sattuneesta syystä, että sinähän olet Topshopilta tavaraa tilaillut. Oletko maksanut kortilla vai PayPalin kanssa? Ihan vaan siksi kysyn, kun itselläni on niin julmetusti ongelmia ollut kortilla maksamisen kanssa, että olisikohan PayPal parempi Topshopilta tilatessa.

  1. Jep, niin oon! mutten yhtään saa päähäni tilasinko silloin electronilla vai paypalilla….käytän molempia sekaisin, mutta oon huomannut, että usein paypal on helpompi tapa tehdä tilauksia! Jopa asoksella kortti ei mee aina läpi…….? Eli ehkä kantsii sunkin kokeilla paypalia!:- )

   1. vielä lisä kysymys näin PayPaliin tottumattoneena kun nyt tiedän jonkun joka näköjään sitä osaa käyttää :D eikö se rahan siirto sinne onnistukin ihan nettipankissa? jotkut ovat väittäneet, ettei se onnistuisikaan niin.

    1. Ei sun tarvi konkreettisesti siirtää rahaa mihinkään – riittää että teet itselles paypal-tunnukset, sitten nettikaupassa valitset paypalin niin selain siirtyy sun paypal-sivuille. Kirjaudut ja hyväksyt maksun ja raha siirtyy paypalin kautta sun tililtä esim vaikka sinne topshopille :– ) eli kun oot kirjautunu paypaliin, sinnehän lisätään tilitiedot ja muut, ei sun tarvii huolehtia enää rahansiirrosta. :- )

 5. voi oot niin soma ja siro ja sun poskipäät<3 kaunis:) niin ja tykkään tosta hameesta, koska ku sun tyyli on muuten tyttömäinen ni toi hame tuo sellast rajuu meininkii you know, ei oo liian tyttömäinen=D ahhahaa en keksi mitää sanaa tolle hameelle…!

  1. hihi voi kiitos ihana<3! JA HAHA I know!!! Tiedän tarkalleen mitä meinaat!:- D oisko ROUHEE oikee sana? :D

 6. Aivan ihana asu sulla!:)Ja kiva blogi,oon vapaapäivän kunniaksi maratoonannut blogisi läpi kun löysin sen vasta äskettäin:D
  Luin tuolta vanhemmista postauksistasi että kävit kampaajalla lokakuussa ja olet sen jälkeen värjännyt hiuksesi kerran itse. Millä värillä, jos saa kysyä?
  Olen etsiskellyt sopivaa väriä jossa juurikasvu ei näkyisi kun kampaajan laittama väri on haalistunut hieman:S
  Oma värisi näyttäisi olevan tooodella lähellä omaa väriäni niin siksi kyselen:)

  1. Suurkiitos ihana!:’-) Hahaa, hauska tietää!
   Ja voi hitto, auttaisin sua tosi mielelläni, mutta nyt täytyy sanoa etten oo ihan varma mikä tää väri nyt edes on?! Löysin laatikosta Schwarzkopf:n hiusvärin sävykortin, joka on 15 keskivaalea (paketti on ollut sellainen vaaleanpunataustainen, jossa on etiketit yms vaalean sinisellä). Ihan en vannomaan mene kun en muista, mutta luultavasti tuo on se vika väri! Toi tosin taitaa olla semmoinen sävyte, että kestää 24 pesua, joten en tiiä miten paljon sitä enää on hiuksissa ja kuinka suuri osa on jo omaa väriä – juurikasvua ei juuri erota:- ) toivottavasti tästä oli edes pikkuisen apua, mutta yleisesti ottaen kantsii ettiä sävyte, se tekee juurikasvun ja värjätyn värin erosta pienemmän, ja se kuluu siistimmin pois:-)

   1. Oi että, kiitos oli tosi paljon apua itseasiassa:D
    Oonkin ettiny just jotain sävytettä/kevytväriä.