new blouses

muoti
5 kommenttia

black

white

En juuri ole esitellyt ostoksiani erikseen täällä blogin puolella, mutta nyt teen poikkeuksen ja esittelen kaksi uutta supersuloista paitaani! Viime aikoina mun vaatekaappi on saanut täytettä kivoista paidoista, pääasiassa läpikuultavista ja tyttömäisistä ja jo nyt ne ovat pelastaneet monta päivää, sopivat arkeen ja juhlaan.  Musta, läpikuultava nappipaita on kirpparilöytö, alempi tyttömäinen pusero löytyi Mangon aleista. Tuo nappipaitahan mulla oli Indiedaysin synttärikemuissakin, niistä kuvista näkee paremmin miltä se näyttää päällä.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Höh, ajattelin kerrankin päästää tämän läpi, vaikken tykkää siitä että kommenttibokseja täytetään mainoksilla, mutta pläääh, sit bongasin saman muista kommenttibokseista……… nooo menkööt, äänestin kyllä.