dear diary…

lifestyle
24 kommenttia

Höh, nyt harmittaa! Sain kerrankin supermukavaa palvelua Kelan puhelinpalvelussa, mutten ole varma kuultiinko toisessa päässä mun vilpitöntä kiitosta, kun puhelin simahti kesken kaiken?! Tosi tylsää! Seuraavaksi tarviikin selvittää mihin soitan, kun se mun kauan kaivattu Asos-pakettini oli mennyt poikaystävän kotikotiosoitteeseen, wtf!? :— D En mä kyllä koskaan ole Hämeenkyrössä asunut… Paketti oli tilattu ihan mun nimellä, enkä voi käsittää miksi se meni sinne, kun kerran edellinen paketti tuli ongelmitta perille joulukuun alussa? Käsittämätöntä…. tämän vuoksi mun juhlamekko ei saapunut oikeana päivänä perille, hoh hoi.

troii

window

kylmä

lintu

Vaikka odotankin jo superisti kevättä, otan kaiken irti pimeistä illoista (ja päivistä…) polttamalla kynttilöitä. Poikkeuksen teen tuon supersuloisen lintukynttilän kanssa, eihän sitä voi polttaa kun se on niin suloinen! Talvivalotkin löytyy yhä, tosin siirsin ne olohuoneen hyllyltä keittiöön, koska musta ne näyttävät kivalta roikkuessaan katosta putkea pitkin kohti lattiaa. Joko siellä on roudattu kaikki talvinen piiloon, vai fiilistelettekö tekin vielä kivoja valoja? ;– )

Nyt palaan takaisin työkotitehtävien pariin ja odotan postimiestä noutamaan lainassa ollutta kameraa takaisin. Ennen töitä pitäis tehdä spaghetti bolognese ja pohtia, mikä olis fiksuin reitti töihin ja millä kulkuneuvolla… Veikkaan etten selviä noissa kinoksissa työmatkasta kävellen siinä normaalissa puolessa tunnissa. :- D Miten tota lunta oikein riittää?!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Noita jouluvaloja oikeesti pitäis kyllä kutsua talvivaloiksi.Kyllä mä ainakin pidän niitä varmaan marraskuusta maaliskuuhun ainakin joka vuosi..kaikki ylimääräinen valo tänne pimeyteen on vaan plussaa!

  1. talvivalot on paljon parempi, muistaakseni juulia käytti sitä sanaa ekana ja se jäi mieleen!:–D

 2. Meillä on koko talo tyhjennetty kaikesta vähänkin jouluun liittyvästä kamasta:(
  Punaiset verhotkin on vaihtunut valkoisiin ja nyt kaikki näyttää niin kylmältä ja valkoiselta kun huonekaluistakin suurin osa on valkoisia.. Mun mielestä ois voinut heittää kaikki tontut pois mutta jättää kynttiläsysteeemit sun muut, mutta kun ei niin ei.

  1. Höh, mun mielestä kokovalkoisuuskin voi olla tosi siistiä!:-) Jotain ehkä sinne sekaan silti kaipaa kuten säkin:-( Kaiva jotain kynttilöitä takas esille?;-)

 3. Hei ootko tekemässä kunnon postausta kämpästänne? Näyttää niin kivalta kaikki yksityiskohdat mitä on täällä blogissa näkynyt. =)

  1. Tuskimpa mitään asuntoesittelyä, mutta noita yksityiskohtia on kiva jakaa:-)

 4. täällä fiilistellään kynttilöitä! ja runsaasti :) mitään muuta jouluhärpäkettä en sitten ookkaan tänne roudannut, mutta saapahan noista tuikuista tunnelmaa!

  1. Jee! Hyvä:-) en mäkään paria koristetta lukuunottamatta, mutta ne on niin suloisia kristalleja, että tuskin otan heti pois ;- )

 5. Mulla kyllä on jouluvalot melkein ympäri vuoden, mutta noi ei kyllä muistuta jouluvaloja. Ja mä kyllä odottelen kevään alkamista! Pääsee taas pukeutumaan kevät vaatteisiin ja se tuntuu aina siltä kuin ne olisi ihan uusia, kun ne on ollut vuoden jossain komeron koloissa :D ja että tulee valosampaa, pääsee lenkille ja käyttämään söpöjä kivoja kenkiä! +tietysti aurinko! SIIS KIITOS KEVÄT TÄNNE NYT!

  1. Valoista tulee hyvä fiilis, joten miksei tosiaan pitäis niitä vaikka koko vuotta!:- D

   Mulla on ollu tänään jotenkin ihmeen keväinen fiilis, kaikesta tosta lumesta huolimatta, HASSUA!:- D

 6. täälä roikkuu edelleen jouluverhot ikkunassa:D en ole vielä koulukiireiltäni ehtinyt niitä vaihtaa, mutta ehkä voisi tässä pikkuhiljaa siirtyä vähän keväisempii verhoihin..

  1. Hahaa, vai että oikein jouluverhotkin erikseen!;-) sä oot panostanu, mulla oli muutama hassu koriste ja piparitalot…

 7. ite just äsken järkyttävässä siivousvimmassa(niin mitä ?) keräsin jouluvalot mun huoneesta pois.. että jospa se kevät nyt sitten tulis :)

 8. Jos noi on talvivalot ni miks ihmees niitä pitäis ees laittaa pois heti joulun jälkeen? Mun mielestä on ainaki nätin näköstä kun on kaikenlaisia valoja pitkin talojen pihoilla ja ikkunoissa, kun on vielä niin pimeää iltaisin =) Eri asia sitten jotkut oikeen jouluiset tonttujutut, ja ehkä kyntteliköt myös.. Ja kynttilöitä poltetaan syyskuusta maaliskuuhun ainaki täällä :D

  Söpö toi lintukynttilä !

  1. Jouluvaloina mä noita kaikkia olen ennen pitänyt, mutta nappasin Juulialta kivan talvivalo-termin, jolloin noi lamput saa lisää käyttöaikaa ;- ) On kyllä kiva että tuommoisia on, vaikka kaikki kyntteliköt ja semmoset saaki roudaa varastoon!

   hihi eikö olekin! :-)

 9. tilasitko kenties poikaystäväsi kortilla? Ulkomaalaiset nettikaupat lähettävät usein paketit kortin omistajan osoitteeseen, vaikka tilauslomakkeeseen laittaisi toisen osoitteen. Näin on ainakin jos maksaa paypalilla.

  1. En tilannut, ihan omallani! Tosi tosi kummallista, tosin alkoi selvitä tämä asia kun soitin postille, siellä päässä oli mokattu mun osoitetietojen kanssa, tosi kummaa:D