Bon Iver – 22, A Million

musiikki
Jätä kommentti

bon-iver-22-a-million-album

Bon Iver – 22, A Million

Säästelin Bon Iverin uutta albumia tähän hetkeen, kun oon takaisin Suomessa. Tänne on todella tullut syksy! Lähdin paljain nilkoin ilman takkia, mutta palatessa sain pukea kaikki matkalaukusta löytyneet paksuimmat vaatekappaleet kerralla päälleni. Kävelin aamuyöstä Hakaniemestä kotiin ja kylmyys tuntui luissa ja ytimissä lämpimistä vaatteista huolimatta. 

22, A Million on selkeä ja hyvä kokonaisuus. Biisit eivät ehkä erotu ekoilla kuuntelukerroilla älyttömästi toisistaan, mutta kokonaisuus kuulostaa kauniilta. Syksyltä. 666 ʇ nousi yhdeksi suosikikseni aiemmin julkaistujen biisien rinnalle. 8 (circle) on myös ihana, se on ehkä eniten vanhaa tuttua Bon Iveriä. 

Äh en kestä miten paljon uutta musiikkia on julkaistu parin viimeisen viikon aikana!!! En oo ehtinyt kuunnella uutta Solangea kuin Cranes in the Skyn verran. Huomasin että Banksin The Altar -albumi on myös julkaistu ja että Lykke Liltä ja Miike Snow:n Andrew Wyattilta on tullut LIV-nimen alla Wings of Love -biisi. En oo yhtään ehtinyt kuunnella Phantogramin uutta albumiakaan… ihanaa! Mun Listen to -lista vaan kasvaa ja kasvaa. Päivitin tuonne blogin sivupalkkiin uuden Spotify-soittolistan – autumn, please be kind -listalle kerään tän syksyn biisit. 

Mutta nyt on Bon Iver -hetki. Ootteko te innoissaan jostain tietystä albumista, biisistä tai artistista just nyt? 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.