Babouchet jalassa

matkailu, muoti
4 kommenttia

Moikka tyypit, suloista sunnuntaita!〰️

Mä olen puuhastellut koko päivän piiitkästä aikaa kotona. Tuntuu rauhoittavalta olla täällä yksikseen järjestelemässä paikkoja. Kohta siivoan lattiat ja sitten ajattelin fiilistellä pimenevää syysiltaa sohvalta käsin, sytyttää ehkä parit kynttilät ja keittää lisää teetä. Niin kliseistä ja ihan parasta, hah. Reissusta jäi lukuinto, nyt koetan saada pitkään kesken olleen Haruki Murakamin 1Q84:n jälleen vauhtiin. Arman Alizadin ja Meeri Koutaniemen Pahan jälkeen -sarja houkuttelis kyllä sekin.

Kesäiset asut tuskin inspiroi hirveästi näillä keleillä, mutta kohta saadaan katsella seuraavat 7kk samoja ulkotakkeja, niin ehkä ei haittaa, että jaan vielä parit asukuvat Mallorcan reissulta. Tämä asu on yksi lemppareistani sieltä:

kuvat: Maj / Magicpoks 

Terhi Pölkin Babouchet on niin nätit, että olen alkanut haaveilla samanlaisista myös mustina. Tuo vaaleansininen väri on ihanan spessu, mutta ei sovi yhteen ihan kaiken kanssa. Suomessa tykkään yhdistää nuo kokomustaan asuun, mutta reissussa vaalea yläosa ja mustat housut toimivat nekin kivasti vaaleansinisen kanssa. En ole koskaan ajatellut, että vaaleansininen sopisi mulle mitenkään erityisen hyvin, mutta kun väri ei ole kasvoja vasten, sillä ei ole niin paljoa väliä. Terhi Pölkin syys-talvi 2016 -mallistosta löytyy muuten nämä Fiona Babouchet oliivinvihreinä.

Ps. Hei, yksi pikainen juttu: osaatteko suositella Helsingistä hyviä kampaajia, joilla on hallussaan kauniiden kampausten teko? Boheemien, muttei liian boheemien…? :-D Olen saanut ystäviltä parit suositukset, mutta koska aikataulu on tiukka, on kaikki ajat jo olleet varattuja noille keistä olen saanut suositukset. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. suosittelen qhairin lauraa albertinkadulta. Mun vakkarikampaaja ja boheemi tyyli hallussaan. Toki senkin ajat on ehkä kiven alla, mut kandee kokeilla.