Perjantai-terkut

musiikki
Jätä kommentti

NIIN siistit sävyt. Niin siistit!

Ah, Mø on niin siisti. Parin viikon takainen keikka The Circuksessa oli huikea ja vähän harmitti, että olin viikon jäljiltä niin väsynyt, etten päässyt täysin sellaiseen keikkahurmokseen, jota odotin. Muistan, miten innoissani olin joskus kun löysin Mø:n kotikutoisia musiikkivideoita ja biisit jo ennen kuin ne löytyivät Spotifystä. Ja pari teistä fiilisteli samaa silloin reilut kolme vuotta sitten täällä – blogi on niin kiva kanava siksi, että miltei aina täältä löytyy joku toinen, joka fiilistelee just samaa juttua samaan aikaan.

Mainiota perjantaita tyypit! x

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.