Kuula + Jylhä

/// muotiTags: , , , ,

Oho, en olekaan hetkeen muistanut esitellä täällä mun suosikkeja kotimaisista eettisistä ja ekologisista vaate- ja asustebrändeistä. Tässä tulisi yksi lemppareistani, Kuula + Jylhä.

kuula-plus-jylha%cc%88-nude-curve-sandaali kuula-jylha%cc%88-while-lompakko kuula-jylha%cc%88 kuula-jylha%cc%88-mini-while-bag

Kuula + Jylhän takana on kaksi suomalaista suunnittelijaa, Essi Kuula ja Marika Jylhä. Tuotteet valmistetaan käsin Helsingissä ja Tallinnassa. Esim. kenkien puukorot valmistetaan Ylivieskassa, materiaalit leikataan Helsingissä ja ommellaan Tallinnassa. Tarkemmat tiedot löytyy nettisivuilta Production-kohdasta, mutta joka tapauksessa kyse on lähituotannosta. 

Kuula + Jylhän tyyli on selkeä ja leikkisä. Kekseliäät muodot ja kauniit sävyt iskevät muhun kovasti. Mulla oli kuvauslainassa Unelmien laukku -kampanjaa varten Kuula + Jylhän While Shoulder Bag ja sittemmin ostin kauniin vaaleanpunaisen While-lompakon itselleni. Lompakko on kestänyt tosi hyvin käyttöä, mutta vaalea väri on luonnollisesti ottanut vähän osumaa. Nyt just haaveilen noista sandaaleista, niissä on kaunis leikkaus. Nudet on ehkä kivoimmat, mutta kyllä nuo vaaleansinisetkin on tosi kauniit. 

kuula-jylha%cc%88-laukku kuula-jylha%cc%88-kenga%cc%88t

kuvat: Kuula + Jylhä

Helsingissä Kuula + Jylhää myy mm. frank/ie, World of TRE ja Designmuseon kauppa, nettikaupasta tuotteita voi tilata koko Suomeen ja moniin muihin maihin. Onko Kuula + Jylhän tuotteet tuttuja teille? 

Ps. Jos haluatte inspiroitua ja löytää muita kiinnostavia suomalaisia suunnittelijoita, niin tämän tägin alta löytyy. 

2 kommenttia

 1. Avatar Ida /// 21/11/2016 / 11:35:30

  Mä oon ihastunut myös tähän merkkiin! Erityisesti haaveilen tosta isommasta laukusta mustana ja toi samainen lompakko houkuttelee myös. Oliskohan toi laukku hyvä valmistujaislahja itselle…

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/11/2016 / 14:16:33

   No mä ymmärrän!! En kuule just nyt keksi parempaa valmistujaislahjaa kuin tuollainen laukku :-* mä mietin sitä silloin kans itselleni valmistujaislahjaksi, mutta en sitten tiiä miksi se jäi ostamatta. Ehkä mulla ei silloin ollut varaa tai jotain :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.