Maailman kaunein lompakko

muoti
10 kommenttia

Olen etsinyt uutta lompakkoa useamman vuoden; mulla oli aiemmin sellainen tosi iso adult-lompakko, Cristelle & Co:lta. Sellainen, jossa on tasku jokaiselle kortille ja muutenkin paljon tilaa. Se ei mahtunut pikkulaukkuihin ja oli muutenkin tilaa vievä, joten kun se lopulta hajosi, päätin, että etsin pienemmän ja käytännöllisemmän lompakon. Siitä on nyt vissiin kolme vuotta…

Nämä kolme vuotta lompakon virkaa on ajanut Monkin pieni vetoketjullinen nahkapussukka. Se on ihan kiva, mutta tosi epäkäytännöllinen. Olen yrittänyt löytää uuden lompakon, nätin ja aikaa kestävän, mutta en ole kelpuuttanut mitään. Ja kun olen vihdoin löytänyt kivan, on hinta alkanut nelosella ja ollut kolminumeroinen.

Mutta lauantaina vihdoin tärppäsi! Uusi lompakko on löytynyt – ja se on maailman suloisin.

Ostin lompakon Kuula+Jylhältä Fair Made -tapahtumasta. Kuula+Jylhä saattaa olla teille tuttu tästä aiemmasta postauksestani, johon pyysin heidän kaunista While-laukkua kuvauslainaan. Tuo laukku on vieläkin haaveissani ja uskonkin hankkivani sen jokin sopiva hetki. Oikeaa hetkeä odotellessa voin ihastella uutta lompakkoani! Vaikka se on pieni, sisälle sujahtaa helposti kaikki tarvittavat kortit. Lounarit ja kolikot saavat jatkossa kulkea jossain muualla, ehkä siinä Monkin pussukassa edelleen. Niitä ei tarvitsekaan aina kanniskella mukanaan, joten tämän lompakon myötä pikkulaukkuihini mahtuu jatkossa enemmän. Kuula+Jylhän tuotteet valmistetaan käsin Helsingissä ja Tallinnassa – kaupungeissa, joissa suunnittelijakaksikko asuu. Suojasin lompakon suojasuihkeella, toivotaan että vaalea lompakko pysyy pitkään hyvänä. Nahka ainakin vaikuttaa todella laadukkaalta ja jämäkältä.

Vaaleanpunainen väri tuntui todella oikealta valinnalta, en miettinyt ostopäätöstäni kovin kauaa. Naurattaa, että mulle alkaa kertyä aika paljon kaikkea vaaleanpunaista, vaikka en pidä itseäni yhtään vaaleanpunaisena tyyppinä…

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Miten söpö voikaan lompakko olla! Mulla on myös uusi lompakko hakusessa, sillä nyt oon jo pidemmän aikaa käyttänyt Marimekon-pussukkaa lompakkona. Lompsan täytyisi olla pienehkö jotta se mahtuisi myös iltalaukkuun, mutta kuitenkin nahkainen ja kaunis. Ja ei saa olla liian kallis myöskään… :–D Nettisivuilla näytti olevan värinä myös aivan älyttömän söpö vaaleansininen, apua!

    1. NO AIJAA!? <3__<3 maailman suloisin!! Hihii se vaaleansininen on tosi nätti myös!

  2. Äää niin söpö! *_* Mulla ihan sama juttu tuon vaaleanpunaisen kanssa, ennen koin että se oli liian girly mulle mutta nykyään I love it :-D ! Must. Have. Everything. Pink!

  3. Voi eikä kuinka kaunis lompakko! Mulla on ollu täysin sama tilanne jo pidemmän aikaa, isoon lompakkoon meni hermot ja kortit sun muut on kulkeneet kirpparilta ostetussa pussukassa. Söpöhän se on, ja kiva, että menee pieneen tilaan, mutta ehdottoman epäkäytännöllinen kyllä :-D
    Oli pakko mennä näiden nettisivuille tutkailemaan ja ihastuin kyllä aivan totaalisesti tuohon musta-nude-yhdistelmään <3__<3 pitäisiköhän…