Muji-tuliaisia

lifestyle
19 kommenttia

Lontoon tuliaisia Mujista! Muji on yksi lempikauppojani, jonne on aina päästävä sellaisessa kaupungissa vieraillessa, josta putiikki löytyy. Simppeleitä, brändittömiä käyttötavaroita; kynistä kirjepapereihin, kynttilöistä eteerisiin öljyihin, yksinkertaisista pellavapaidoista matkakokoisiin kosmetiikkaputeleihin ja astioista kauniisiin hammasharjoihin. Mun Muji-ostoslistalta on löytynyt viimeiset pari vuotta kasvopaperit ja kasvovesinaamiot – täydellisiä molemmat! Ja tietysti Mujin kuuluisat kynät. Olen tilannut kyniä joskus jopa ebaysta, sillä Mujin omat postikulut nousevat helposti kolmeenkymppiin.

Vihdoin mulla on ikioma aroma diffuser (höyrytin, höyrystin? elektroninen tuoksulyhty valolla?)!! Tämä on aivan ihana. Sisälle laitetaan vettä ja pari pisaraa eteeristä öljyä ja tilanteeseen sopiva tuoksu (virkistävä, raikastava, rauhoittava) valtaa hetken kuluttua huoneen.

Ostin myös kasvopapereita – ihan parhaita, eikä näitä meinaa löytää Suomesta mistään. Make Up Storella on ylihintaisia ja Stockalta saa sellaisia, joissa on puuteria mukana, mutta pelkkiä papereita en ole löytänyt aikoihin mistään, kun Body Shopkin lopetti omiensa valmistamisen. Kasvovesipaperimaskit ovat noita pieniä tabletilta näyttäviä juttuja; niiden päälle kaadetaan kasvovettä ja tiiviiksi napiksi puristettu maski turpoaa ja aukeaa ja on valmis levitettäväksi kasvoille. Kasvovesimaski rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Kasvoveden voi valita tilanteeseen sopien, mulla on ollut käytössä rauhoittava kasvovesi. Ostin myös parit kynät ja yhden pienen suihkupullon tulevia matkoja varten, jotta voisin täyttää tuon kasvovedellä ja suihkia reissussa.

Mujilla on myös supernättejä ja yksinkertaisia hammasharjoja! Voi kumpa tällaisia löytäisi helpommin ihan perusmarketeistakin. Inhoan kaikkia rumia monivärisiä ja ergonomisesti muotoiltuja hammasharjoja. En tajua, miksi niiden kaikkien pitää näyttää niin sporttisilta ja dynaamisilta, huoh.

Muji on vuonna 1980 perustettu japanilainen yritys, jonka ideana on valmistaa mahdollisimman yksinkertaisin prosessein kauniita, minimalistisia käyttötavaroita. Ilman logoa.

Lisää luettavaa

Miten marraskuusta selvitään?

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kiitos suosituksesta, en ole ennen kuullutkaan Mujista mutta Googlettamalla selvisi etta sellainen kuitenkin loytyy kotikaupungistani! Kynaostoksille siis :)

 2. Ruohonjuuressa on ainakin joskus ollut nättejä bambupuisia hammasharjoja! :)

  1. Joo, ne on kyllä söpöjä! Mutta mä en voi sille mitään, että se bambun maku suussa tuntuu ikävältä :–((( jotenkin ”karhea” tai sellainen, ääh. Oishan se fiksumpi valinta kyllä, mutta suu ei oo ainakaan vielä tottunut.

 3. Onko kasvopaperi sama kuin puuteripaperi? Mulla on Duroyn, maksoi joskus jotain kolme euroo Emotionis :D

  1. On! Ja itseasiassa just huomasin että Stockalta sai Duroyn puuteripaperia!!! :D JES! Suomestakin siis löytyy jälleen. JEE!

 4. Siis ihan vaan kirjoituskyniä? :D

  Pitääkö toi diffuuseri ääntä? Onko siinä hankala johto? Hankala puhdistaa?- Mummolassa oli öljypuljulta ruma lootus-diffuuseri, jonka (ajan mittaan vahvistunut tai alunperin ollut?) ääni ärsytti. Siksi mietin huonehajusteeksi niitä bambutikkuja alkoholissa.

  1. Kyllä!! Noilla saa parasta jälkeä; ihanan tarkkaa ja toimivat kunnolla, yksikään ei ole lopettanut toimimista kesken kaiken. Ja värejä on vaikka mitä ihania <3 Uudet "pois kumitettavat" -kynät on kans best.

   Ei pidä mitään isoa, sellainen pieni ääni tulee siitä kun höyryä pulputtaa koneesta. Mutta ei siis isoa ääntä :-) Ei oo hankala puhdistaa, enkä usko että tuota pitää usein puhdistaa edes kun siinä on vettä ja eteeristä öljyä vain sisällä. Johto on ihan normi, ei mitään hankalaa.

   Bambutikut on tosi jees myös, mulla oli sellaiset joskus käytössä mutta niihin jää ärsyttävästi pöly kiinni :D

 5. Oijoi, toinen Muji-fani ilmoittautuu! Omalla Lontoon visiitillä tuli tsekattua myös Uniqlon tarjonta mutta kakkoseksi jää :-) Kyniä en ole testannutkaan, mikä niiden taika on?

  1. Uniqlo on kans kiva jos etsii esim. perus t-paitaa tms:-) mulla oli sieltä joskus neuletakki.

   Kynien taika on tarkka ja ohut jälki, ihana värivalikoima, kestävyys ja se, että yksikään kynä ei oo lopettanut toimintaansa kesken kaiken. Ja onhan noi lisäksi nättejäkin :-)

 6. Ah noi kynät, niin täydellisiä tällasellekin turhan tarkalle kynäintoilijalle! Ihanan ohut ja terävä jälki, eikä jälki myöskään katkeile sillein inhottavasti. Harmittaa, kun en ostanut noita enempää viimeksi, kun Mujille pääsin shoppailemaan. :/

  1. Hahaa, oon niiiiiiiin samaa mieltä!!!! Ihanaa että sieltä löytyy toinenkin kynäintoilija :-D

 7. OI, toi diffuser! Oon tässä nyt vuoden käynyt kerran viikossa katsomassa (ja haistelemassa) sitä Mujilla. Ehkä nyt vihdoin hankin sen :D