Sorry, I ain’t sorry

musiikki
8 kommenttia

16_Magazine_image_1200x7202

🍋🍋🍋kuva: x

Olen viivytellyt Tidalin testaamista ikuisuuden, enkä ottanut kuukauden testijaksoa käyttööni edes Kanye Westin uuden albumin myötä. Mutta nyt oli ihan pakko – Beyoncen visuaalinen LEMONADE -albumi kun löytyy vain Tidalista. Huuuhhhuh! Suosittelen lämpimästi 30 päivän ilmaista Tidal-kokeilua – ja jos kokeilujakso on jo nautiskeltu, on tämän albumin kuuntelu ja katselu ehdottomasti kuukausimaksun arvoinen.

Oon kuunnellut uuden albumin läpi useamman kerran ja tuijottanut koukuttavan kauniita videoita – ja nämä ovat nousseet suosikeikseni: 6 INCH (ft. The Weeknd), FREEDOM (ft. Kendrick Lamar) ja SORRY. Jack Whiten kanssa yhteistyössä tehty DON’T HURT YOURSELF on jännällä tavalla nostalginen, ehkä siksi, että Jack White on mulle iso osa ylä-asteen lopun ja lukion alun musiikkisuosikkeja. Kuuntelin tuolloin tosi paljon The Raconteursia ja The White Stripesia.

Odotan ihan hulluna heinäkuuta ja Beyoncen keikkaa, eikä uusi albumi ei lainkaan vähennä innostustani, hehee. Onko kukaan teistä lähdössä kattoon Beyoncee Köpikseen tai Lontooseen?!?

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. huhhuh mitä biisejä! kiitos suosituksesta, latasin ja kuuntelen nyt tätä 6 inchiä kymmenettä kertaa putkeen, huikee biisi!

  1. NO ÄLÄÄÄ! Ihanaa että löysit kans, oon kuunnellu tätä kaks päivää uudelleen ja uudelleen, ihan superkova!

 2. Aaaaaa siis Beyonce todellakin onnistui jälleen! Luulin, ettei rakkauteni tätä naista kohtaan voisi olla suurempi, mutta kuinka olinkaan taas väärässä. Säästin myös tuon Tidalin kokeilujakson Life Of Pablon kanssa, tosin onneksi levy ilmestyikin kuukauden jälkeen myös Spotifyn listoille. Eilinen meni sitten ihan Lemonade hypetyksissä! Oma suosikkini on myös 6 INCH sekä DON’T HURT YOURSELF juuri samaisesta syystä, The White Stripes oli suuri yläasteen suosikkini ja tuo biisi herättää 10v takaisen Henjen sisälläni. Harmittaa niin, että Beyoncen kiertuekaupungit menevät aika pahasti ristiin omien aikataulujen ja kesän reissujen kanssa, mutta jos saisin lipun kalastettua jollekin Saksan keikalle niin kuooooleeeeen!!! Queen B my spirit animal since forever <3

  1. JEP. Beyonce on kovempi kuin ikinä!!! Ihan käsittämätöntä, miten voi vaan olla onnistuneempi ja oivaltavampi ja timanttisempi. Aiaii. Jep, Kanyee jakso odotella mut Beyoncee ei, hahaa.

   Uuuuuu, toivottavasti saat!!!! <3 Kaikki peukut pystyssä!!!!!!

 3. Eeiikä, mä oon ihan unohtanut et Tidalin trialin saa kans ilmaseks nykyään! Menin heti rekisteröitymään. Poikaystävä on jo täynnä mun kaks päivää jatkuneita lemonade- jankkauksia ja suhdepohdintoja!

  Mut bey on <3

  1. JOO! Ihanaa!

   HAhahaha, uskon, me ollaan kans jauhettu samasta aiheesta töissä ja pohdittu erilaisia vaihtoehtoja >:-) Beyonce ei turhaan oo tän aikakauden suurimpia tähtiä, huh!

 4. EN JAKSA ODOTTAA HEINÄKUUTA!!

  Olin ystävieni kanssa Prahassa kun Beyoncen Köpiksen liput tulivat myyntiin, olin sopinut maman kanssa jo viime vuonna että tänä vuonna menemme yhdessä pitkälle viikonlopulle Kööpenhaminaan. ”Siis meidän on PAKKO mennä silloin kun Beyoncella on keikka!!” ”NIIN ON!!!”, olen niin ylpeä äidistä kun osasi ostaa tanskankieliseltä sivulta meille liput minun hikoillessa lentokentällä vilkuillen kännykkää minuutin välein :D ”Joko…?!”

  Käsistä!! TJ liikaa!

  1. Hahaaa ihana ja ihan paras äiti!!!! :D syytäkin olla ylpeä, Lontoon liput meni ainakin ihan hullua tahtia, kaveri ei päässyt edes laittaan lippuja ostoskoriin, onneks mä sain napattua molemmille sitten.