Voita unelmiesi laukku!

/// muotiTags: , , , ,

* Yhteistyössä Vuokkoset

Mulla on iloisia uutisia kaikille, joilta puuttuu vielä se oma dream bag. Vuokkoset järjestää kevään kutkuttavimman Instagram-kilpailun, johon osallistumalla voit voittaa unelmiesi laukun, jopa 2000€ arvoisen! Osallistuminen on helppoa; ota kuva unelmiesi laukusta Instagramiin ja tägää siihen #vuokkosetdreambag ja käyttäjä @vuokkoset. Vuokkoset on kotimainen perheyritys, jonka tärkeimpiin arvoihin kuuluu suomalaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja korkea laatu, joten on loogista kertoa teille omista kotimaisista laukkuhaaveistani.

1. Terhi Pölkki Maxi Tote 2. Marimekko Eppu-reppu 3. Väska Meri L shoulder bag 

Pienenä mun lempilaukku oli Disneylandista ostettu Minni Hiiri -käsilaukku. Samalla teemalla mentiin myös eka- ja tokaluokka, Minni Hiiri oli tosi tärkeä juttu. Kuudennella luokalla mun hartain laukkutoive oli Dakinen cool reppu; kaikilla koviksilla oli sellaiset.

Ekasta luksuslaukusta muistan haaveilleeni ysiluokalla ja lukion ekalla. Miu Miun Bow bag sai sydämen pamppailemaan. Se, ja Chanelin klassikot ovat ainoita luksuslaukkuja, joista olen koskaan edes puolitosissani haaveillut. En panisi pahakseni, jos multa löytyisi jompi kumpi, mutta enää en haaveile moisista kovinkaan tosissani. Minua kiinnostaa paljon enemmän pienten suunnittelijoiden upeat, usein käsintehdyt, nahkalaukut. Suomalainen muotoilu ja laukun valmistusolosuhteet kiinnostavat nekin luksusbrändiä enemmän. Juuri nyt haaveilen mustasta, ajattomasta ja samalla modernista ja jollain tapaa mieleen jäävästä nahkalaukusta. Huomaan, että myös nude-sävyt ja kivat muodot houkuttavat. Kun kuulin ensimmäisen kerran tästä kampanjasta, tiesin samantien, mikä on oma unelmalaukkuni. 

4. Kuula + Jylhä While Shoulder bag 5. Terhi Pölkki Envelop with strap

Mun ehdoton unelmalaukku on kotimaisen kaksikon Kuula + Jylhä While shoulder bag. Itku miten kaunis! Malli on tosi käytännöllinen ja samalla kompakti; laukkuun mahtuisi kamera ja kaikki tarvittava ilman että se alkaisi kupruilla tai näyttää täydeltä, sillä laukun nahka on laadukasta ja paksua. Ja tuo etuosa – miten nätti! Laukkua saa mustan lisäksi myös sinisenä ja keltaisena, musta olisi tietysti mun valintani. Jos tätä saisi kiiltonahkaisena, mintunvihreänä tai jonain muuna haaleanpastellisena sävynä, saattaisin hylätä mustan värin. 

Mun unelmien laukku sopii sekä arkeen että juhlaan ja mielestäni tämä laukku täyttää ne kriteerit. Essi Kuulan ja Marika Jylhän nimiä kantava merkki valmistaa myös kauniita ja ajattomia kenkiä hauskalla twistillä. Tärkeintä on laatu ja kestävyys sekä se, että tuotteesta herää jokin fiilis. Kuten tässä laukussa, yhdistyy myös kengissä, repuissa ja lompakoissa leikkisyys ja selkeät muodot. Tuotteet valmistetaan käsin Suomessa ja Virossa ja eettisyys ja läpinäkyvyys ovat Kuula + Jylhälle tärkeitä arvoja. 

Vaikka unelmalaukku-valinta oli minulle heti itsestäänselvä, en malttanut olla haaveilematta ja koetin etsiä enemmän suomalaisten merkkien laukkuja. Kokosin suosikkini kollaaseiksi ylle, mutta täytyy sanoa, että oli vaikea löytää kauniita laukkuja Suomesta! Onneksi useamman kengistä tunnettujen suunnittelijoiden mallistoista löytyy myös laukku tai pari ja onhan meillä noiden mun suosikkien lisäksi Samuji ja Minna Parikka. Tuleeko teille mieleen muita kotimaisia brändejä, jotka valmistaisivat kauniita laukkuja? Sellaisia etsiessä tuli vahva fiilis siitä, että seuraava laukkuhankintani on kotimaiselta valmistajalta. 

Mikä on SUN unelmien laukku?

Nyt saa haaveilla, tuo kattoraja laukun hinnalle on mielestäni aika kreisi. Kurkkaa tarkemmat kilpailuohjeet TÄÄLTÄ ja osallistu – kuten todettu, palkinto on huikea! Osallistumisohjeet vielä tiivistetysti tässä:

• Laukun kattokustannus 2000 euroa

• Tulee olla ostettavissa kaupasta normaalisti tai tilattavissa Suomeen, ei siis erikoiseriä menneiltä vuosilta

• Osallistumisaika 31.7.2015 asti

• Osallistujalla tulee olla julkinen Instagram-tili

Osallistu postaamalla kuva unelmalaukustasi Instagram-tilillesi ja liitä mukaan seuraavat hashtagit: @vuokkoset ja #vuokkosetdreambag


Lycka till!! Uteliaana kuulisin tietysti teidän mietteitänne unelma-laukuista; millaisesta te haaveilette? Tuleeko teille mieleen kivoja kotimaisia laukkuvalmistajia tai -brändejä, joita en maininnut? 

9 kommenttia

 1. Avatar Curiousnoora /// 04/06/2015 / 11:43:59

  Jestas sentään mikä skaba! ♥__♥

  Chanel on sellainen unelma, joka tuskin tulee omalla kohdallani koskaan toteutumaan, mutta on kyllä aivan ihana myös tuo Kuula + Jylhän laukku! :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/06/2015 / 11:46:10

   No älä muuuuuuta sano!! Ihan mieletön skaba, huh! :-D

   Jep, Chanelit on kyllä kauniita, mutta tuskin koskaan sijoitan niin isoa summaa käsilaukkuun. Tuo Kuula + Jylhä on täydellinen eikä edes liian kallis kun miettii että se on käsintehty ja kotimaisen merkin :-)

   Vastaa
 2. Avatar hami /// 04/06/2015 / 18:02:14

  yksi moi moin pyöreä bom bom nahkalaukku ;_; pitääpä alkaa kuvailla!! :-0

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/06/2015 / 18:09:12

   NONIIIN, todellakin! Hei taidan tietää kyseisen laukun, se on söpö! Kandee siis kehittää kisaosallistuminen……. ^__^ toistaiseksi osallistumisia on niin vähän että kivalla kuvalla on hyvät tsäänssit voittaa!

   Vastaa
 3. Avatar Petra /// 04/06/2015 / 22:57:16

  No siis entäs Lumin laukut!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/06/2015 / 23:06:50

   Noooo siis totta puhut! Mä koetin etsiä sieltä kivoja tätä kollaasia varten, mutta täytyy myöntää että ainakaan verkkokaupan valikoimista ei just nyt löytynyt mun makuun olevia. Lumi on kyllä hyvä merkki ja niillä on aiemmin ollut sellaisia malleja joista olen tykännyt hulluna. :-)

   Vastaa
 4. BLACK LEATHER | 365 days with Ida /// 09/06/2015 / 10:43:11

  […] Unelmien laukun ollessa luonani kuvauslainassa, en voinut vastustaa kiusausta napata asukuvia laukku kainalossa. Nyt jo postissa palautettu laukku on mielessäni usein; se todella tuntui sopivan kaiken kaveriksi ja itku miten kaunis se on. Toivon että joku päivä ostan tuon itselleni, mutta nyt vielä hetken tyydyn haaveilemaan. Vaikka ei sillä, olisihan se täydellinen valmistujaislahja itselle, mutta kun olen valmistujaisten varjolla ostanut jo sandaalit… mutta niitähän tarvii kesällä muutenkin, eikö? Sitten kun se kesä joskus suvaitsee saapua.  […]

  Vastaa
 5. […] lompakon Kuula+Jylhältä Fair Made -tapahtumasta. Kuula+Jylhä saattaa olla teille tuttu tästä aiemmasta postauksestani, johon pyysin heidän kaunista While-laukkua kuvauslainaan. Tuo laukku on vieläkin haaveissani ja […]

  Vastaa
 6. Kuula + Jylhä | 365 days with Ida /// 20/11/2016 / 17:24:19

  […] Kekseliäät muodot ja kauniit sävyt iskevät muhun kovasti. Mulla oli kuvauslainassa Unelmien laukku -kampanjaa varten Kuula + Jylhän While Shoulder Bag ja sittemmin ostin kauniin vaaleanpunaisen While-lompakon […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.